Gość: Detox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:10 o co chodzi z tym PLEBSEM? Nie można mu zblokować omeny i wejścia na to forum (inne też) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 19.10.05, 07:58 Gość portalu: Detox napisał(a): > o co chodzi z tym PLEBSEM? > Nie można mu zblokować omeny i wejścia na to forum (inne też) A niby dlaczego? Każy ma prawo głosu...Czy został złamany regulamin? Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 19.10.05, 10:14 Ale nie każdy jest spamerem. Poza tym forum to nie tuba propagandowa , a Plebs tak je właśnie traktuje. Gazeta marna,(p)osłem nie został to znowu wrócił siać zamęt. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 20.10.05, 11:37 Ty Chokai siejesz wiecej zamętu niż 1/10 Plebsa i jakos cię głowa nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze czytelnik Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:38 A ty Plebsie odpowiadasz jak rozkapryszony bachor w piaskownicy. A gazeta jest tak monotematyczna /wojna Plebsa , jedynego sprawiedliwego, z całym złem tego Swiata/,tak bezinformacyjna i tak niechlujnie robiona /skład, szata, język - bełkot/, że aby cokolwiek zrozumieć, trzeba tekst rozkładać na czynniki pierwsze. Dobry dziennikarz, za jakiego się masz, nie zmusza czytelnika, by stale musiał odpowiadac na pytanie, co też autor miał na myśli. Piszesz dla ludzi, a nie dla siebie.No i oczywiście wszystko wiesz najlepiej, a przy tym teksty kobyły i ciagłe te chamskie ,napastliwe powtórki.Taki sam styl jak przed laty w wesołowskiej gazetce o karkołomnym tytule " coś o dobrej woli i kilometrach".Pani red. naczelna uderza w podobny, megalomański ton i wszystkich naucza i poucza.Najzabawniejsza w tym wszystkim jest ta "lawina listów" na którą redakcja stale się powołuje, a która nie ma odzwierciedlenia na łamach.Nic dziwnego, że gazeta "leży odłogiem" nawet w największych sklepach.Mówienie, że piszecie tylko dla inteligentnych jest przyznaniem się do dziennikarskich niedoróbek .WaZne, to mieć dobre samopoczucie?. Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 27.10.05, 09:37 A o jaką gazetę właściwie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze czytelnik Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:50 Chodzi o tygodnik okołomiński "Bez znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
kamasuter [...] 27.10.05, 16:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamasuter [...] 27.10.05, 16:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 23:04 Gość portalu: jeszcze czytelnik napisał(a): > Chodzi o tygodnik okołomiński "Bez znieczulenia A własnie, że "Ze znieczuleniem! w tej gazwecie nie ma znieczulania. Jest rzeź tylko żywcem i to mi się podoba, a nie jakieś tam owijanie w bawełnę. Walą prosto z mostu i tak powionno być. Jak ci się nie widzi kup sobie Lokalną.Tam same drogi krzyżowe i ołtarze... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 30.10.05, 20:46 obserwator.2236 napisała: > Gość portalu: jeszcze czytelnik napisał(a): > > > Chodzi o tygodnik okołomiński "Bez znieczulenia > > A własnie, że "Ze znieczuleniem! w tej gazwecie nie ma znieczulania. Jest rzeź > tylko żywcem i to mi się podoba, a nie jakieś tam owijanie w bawełnę. Walą > prosto z mostu i tak powionno być. Jak ci się nie widzi kup sobie Lokalną.Tam > same drogi krzyżowe i ołtarze... Słuszne spostrzeżenie Obserwatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 07.11.05, 22:21 Tak. A w BZ tylko Piątkowski się plącze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 30.10.05, 20:45 Gość portalu: jeszcze czytelnik napisał(a): > Chodzi o tygodnik okołomiński "Bez znieczulenia Super wierny czytelniku! Wygrałeś prenumeratę Bz do końca roku! Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 23:00 u-boot_88 napisał: > A o jaką gazetę właściwie chodzi? No przecie że o tygodnik wschodni! Nie panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 [...] 29.10.05, 09:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 21:46 Gość portalu: jeszcze czytelnik napisał(a): > A ty Plebsie odpowiadasz jak rozkapryszony bachor w piaskownicy. A gazeta jest > tak monotematyczna /wojna Plebsa , jedynego sprawiedliwego, z całym złem tego > Swiata/,tak bezinformacyjna i tak niechlujnie robiona /skład, szata, język - > bełkot/, że aby cokolwiek zrozumieć, trzeba tekst rozkładać na czynniki > pierwsze. Dobry dziennikarz, za jakiego się masz, nie zmusza czytelnika, by > stale musiał odpowiadac na pytanie, co też autor miał na myśli. Piszesz dla > ludzi, a nie dla siebie.No i oczywiście wszystko wiesz najlepiej, a przy tym > teksty kobyły i ciagłe te chamskie ,napastliwe powtórki.Taki sam styl jak > przed laty w wesołowskiej gazetce o karkołomnym tytule " coś o dobrej woli i > kilometrach".Pani red. naczelna uderza w podobny, megalomański ton i wszystkich > > naucza i poucza.Najzabawniejsza w tym wszystkim jest ta "lawina listów" na > którą redakcja stale się powołuje, a która nie ma odzwierciedlenia na > łamach.Nic dziwnego, że gazeta "leży odłogiem" nawet w największych > sklepach.Mówienie, że piszecie tylko dla inteligentnych jest przyznaniem się do > > dziennikarskich niedoróbek .WaZne, to mieć dobre samopoczucie?. Ty do inteligentnych i tak nie zaliczasz się... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 22:59 Gość portalu: jeszcze czytelnik napisał(a): > A ty Plebsie odpowiadasz jak rozkapryszony bachor w piaskownicy. A gazeta jest > tak monotematyczna /wojna Plebsa , jedynego sprawiedliwego, z całym złem tego > Swiata/,tak bezinformacyjna i tak niechlujnie robiona /skład, szata, język - > bełkot/, że aby cokolwiek zrozumieć, trzeba tekst rozkładać na czynniki > pierwsze. Dobry dziennikarz, za jakiego się masz, nie zmusza czytelnika, by > stale musiał odpowiadac na pytanie, co też autor miał na myśli. Piszesz dla > ludzi, a nie dla siebie.No i oczywiście wszystko wiesz najlepiej, a przy tym > teksty kobyły i ciagłe te chamskie ,napastliwe powtórki.Taki sam styl jak > przed laty w wesołowskiej gazetce o karkołomnym tytule " coś o dobrej woli i > kilometrach".Pani red. naczelna uderza w podobny, megalomański ton i wszystkich > > naucza i poucza.Najzabawniejsza w tym wszystkim jest ta "lawina listów" na > którą redakcja stale się powołuje, a która nie ma odzwierciedlenia na > łamach.Nic dziwnego, że gazeta "leży odłogiem" nawet w największych > sklepach.Mówienie, że piszecie tylko dla inteligentnych jest przyznaniem się do > > dziennikarskich niedoróbek .WaZne, to mieć dobre samopoczucie?. Sam ni wioesz co pleciesz! Szata graficzna super, "kobyły" też niezłe, a naczelna wcale nie poucza, tylko robi sobie jaja z takich jak ty! mnie tam podoba sioę ta gazeta. A ty kupuj sobie "Świerszyk", jak co oczywiście nie zabroni ci czytania to "drugie" paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 30.10.05, 20:43 Gość portalu: jeszcze czytelnik napisał(a): > A ty Plebsie odpowiadasz jak rozkapryszony bachor w piaskownicy. A gazeta jest > tak monotematyczna /wojna Plebsa , jedynego sprawiedliwego, z całym złem tego > Swiata/,tak bezinformacyjna i tak niechlujnie robiona /skład, szata, język - > bełkot/, że aby cokolwiek zrozumieć, trzeba tekst rozkładać na czynniki > pierwsze. Dobry dziennikarz, za jakiego się masz, nie zmusza czytelnika, by > stale musiał odpowiadac na pytanie, co też autor miał na myśli. Piszesz dla > ludzi, a nie dla siebie.No i oczywiście wszystko wiesz najlepiej, a przy tym > teksty kobyły i ciagłe te chamskie ,napastliwe powtórki.Taki sam styl jak > przed laty w wesołowskiej gazetce o karkołomnym tytule " coś o dobrej woli i > kilometrach".Pani red. naczelna uderza w podobny, megalomański ton i wszystkich > > naucza i poucza.Najzabawniejsza w tym wszystkim jest ta "lawina listów" na > którą redakcja stale się powołuje, a która nie ma odzwierciedlenia na > łamach.Nic dziwnego, że gazeta "leży odłogiem" nawet w największych > sklepach.Mówienie, że piszecie tylko dla inteligentnych jest przyznaniem się do > > dziennikarskich niedoróbek .WaZne, to mieć dobre samopoczucie?. Własnie. A jak widać u ciebie to samopoczucie kiepskie, a i z inteligencją jesteś na bakier. Mam nadzieje, że naczelna Bz wiele by cię nauczyła...Na naukę nigdy nie jest za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 [...] 29.10.05, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 21:45 chokai napisał: > Ale nie każdy jest spamerem. Poza tym forum to nie tuba propagandowa , a Plebs > tak je właśnie traktuje. Gazeta marna,(p)osłem nie został to znowu wrócił siać > zamęt. Ajajaj, cudowny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr K Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 19:25 A KTO TO JEST TEN PLEBS? CZYTAŁEM JEGO WYPOWIEDZI NA RÓŻNYCH FORACH I NIE BYŁY ONE ZBYT MĄDRE. CZY KTOŚ GO ZNA? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 09:48 Gość portalu: Piotr K napisał(a): > A KTO TO JEST TEN PLEBS? CZYTAŁEM JEGO WYPOWIEDZI NA RÓŻNYCH FORACH I NIE BYŁY > ONE ZBYT MĄDRE. CZY KTOŚ GO ZNA? Nie, nikt go nie zna. Za to ciebie można poznać chociażby po głupocie... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 [...] 29.10.05, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 29.10.05, 21:44 Gość portalu: Detox napisał(a): > o co chodzi z tym PLEBSEM? > Nie można mu zblokować omeny i wejścia na to forum (inne też) Detox... to z tobą aż tak źle? Uprzedzałem cię kolego... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofus Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 30.10.05, 20:49 obserwator.2236 napisała: > Gość portalu: Detox napisał(a): > > > o co chodzi z tym PLEBSEM? > > Nie można mu zblokować omeny i wejścia na to forum (inne też) > Detox... to z tobą aż tak źle? Uprzedzałem cię kolego... Jak widzisz Detox, jakoś nie udaje się to karpikowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 23:55 A ty co redaktorku, sam jeden robisz za trzech recenzentów własnego brukowca ? Nagrodę Półlitera chcesz zgarnąć, czy co? A może właśnie zgarnąłeś i odbiłeś , bo majaczysz koleś jak potłuczony.A karp i tak prędzej czy póżniej do d.. ci się dobierze, nie bądż taki cwany.Mundralo Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 31.10.05, 09:04 Gość portalu: szajba jedna napisał(a): > A ty co redaktorku, sam jeden robisz za trzech recenzentów własnego brukowca ? > Nagrodę Półlitera chcesz zgarnąć, czy co? A może właśnie zgarnąłeś i odbiłeś , > bo majaczysz koleś jak potłuczony.A karp i tak prędzej czy póżniej do d.. ci > się dobierze, nie bądż taki cwany.Mundralo Jaki sam? a ja to co? Chyba was wszystkich nieźle pogieło. Rżniecie "mundrali", a utożsamiacie innych i mnie z plebsem.Ale można robić was w bambuko...Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztofplebs Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 10:26 Ty brachu nawet jednodniówki nie byłbyś w stanie wydać, zresztą pachniesz mi karpiem...A jeżeli chodzi o dobieranie do d. ja nie jestem z tych "inaczej" więc karp ma znikome szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 20:19 W środowisku karpii takie sprawy się nie zdarzają, co się tyczy plebsu, jak najbardziej.Może sam nie wiesz, tym bardziej, że przeważnie nie wiesz co bredzisz i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesolandka Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 01:29 Plebs tak jak to on ma w zwyczaju pisze pod wieloma nickami. Ostatnio jako Obserwator.2236, krzysztofus , kamasuter. Najlepiej nie odpowiadać i nie komentować - bo obrzuci was wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulejówczanka Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 13:58 Jeśli Kamasuter to Plebs, to ja jestem Święta Barbara :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 08.11.05, 01:17 Gość portalu: sulejówczanka napisał(a): > Jeśli Kamasuter to Plebs, to ja jestem Święta Barbara :-) A jeśli ja jestem Plebs - to Kamasuter zbzikował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:50 Kamasuter to nie Plebs, ten ma kilka szajb w całkiem innym stylu.Chyba mu znowu mister Karp odłączył kroplówkę, bo coś zamilkł.Może i szkoda, bo powstawał na forum bardzo poczytny pamiętnik wariata. Ważne, najmilsi, by pozostawić po sobie jakiś ślad przed końcem Swiata, który zgodnie z kalendarzem Majów ma nastąpić w roku 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 08.11.05, 01:18 Gość portalu: szajba jedna napisał(a): > Kamasuter to nie Plebs, ten ma kilka szajb w całkiem innym stylu.Chyba mu znowu > > mister Karp odłączył kroplówkę, bo coś zamilkł.Może i szkoda, bo powstawał na > forum bardzo poczytny pamiętnik wariata. Ważne, najmilsi, by pozostawić po > sobie jakiś ślad przed końcem Swiata, który zgodnie z kalendarzem Majów ma > nastąpić w roku 2012. To ty i tak już nie doczekasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajba jedna Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:10 Dlaczego tak zle mi życzysz, Obserwatorze?Złe myśli zabijają żleżyczącego, jak własny ogon skorpiona. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator.2236 Re: Wesoła kraina PLEBSÓW o tysiącu twarzy 08.11.05, 01:14 Gość portalu: wesolandka napisał(a): > Plebs tak jak to on ma w zwyczaju pisze pod wieloma nickami. Ostatnio jako > Obserwator.2236, krzysztofus , kamasuter. > Najlepiej nie odpowiadać i nie komentować - bo obrzuci was wyzwiskami. > E, tam zaraz obrzuci... obrzucił cię kiedyś? Jak nie, to żałuj... Odpowiedz Link Zgłoś