domka1 27.10.05, 15:18 możecie polecić dobrego ginekologa z medycyny rodzinnej na żwirki i wigury za wszelkie opinie z góry dziękuję pozdrawiam dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domka1 Re: ginekolog- prośba o opinie 07.11.05, 11:16 jeszcze raz proszę o opinie wiem że przyjmuje tam 3 lekarzy (o dr boruckiej znalazłam same złe opinie) a może wiecie coś o pozostałej dwójce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ginekolog- prośba o opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.05, 14:55 1,5 roku temu szukałam tam tez dobrego ginekologa, zrobiłam wywiad i..nikt nie polecał. Jeśli nic się nie zmieniło, to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: ginekolog- prośba o opinie 10.11.05, 08:59 Bardzo nie polecam, ani pani doktor, która mnie badała upierścieniona powiedziała, w 3 mies. ciązy, że karty ciążeowej nie zakładamy, zanim nie zrobię USG, bo przecież po poprzednim poronieniu mogę mieć martwą ciążę(dzisiaj cieszę sie 5. miesięczna córką, ale to co przeżyłam wtedy do czasu badania USG,i wizyty u oczywiście INNEGO lekarza, to moje). Nie polecam też pana dr-niemiły i niekompetentny.Pewnie, jak poszperasz na forum, to znajdziesz co więcej na ten temat. Brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
domka1 dzięki 10.11.05, 14:22 dzięki za opinie lekarze potrafią być koszmarni ja na początku ciąży trafiłam na izbę przyjęć na madalińskiego, gdzie pani dr powiedziała, że to jeszcze nie wiadomo czy to idzie w stronę ciąży czy poronienia żałuję tylko że nie złożyłam na nią skargi i też się cieszę córcią, tyle że 3,5 miesięczną pozdrawiam dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutasek Re: dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:17 Doktor Chojecki w Bonderze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: ginekolog- prośba o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 12:13 Warto przejechać się na Mokotów, do przychodni szpitala ginekologiczno- położniczego przy Madalińskiego. Moja żona bardzo chwaliła młodego lekarza, dr. Rafała Dziąga, który bardzo kompetentnie prowadził jej ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś