bizona 04.02.06, 15:37 poszukuje informacji na temat dewelopera, który zrealizował już parę inwestycji w Ursusie, Gołąbkach, Piastowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumbala Re: deweloper - GAWRA 04.02.06, 18:51 sa w necie fora internetowe gdzie dyskutowaly osoby ktore kupily mieszkania. Moja siostra kupila z mieszkania jest zadowolona- ale oni [pilnowali wszystkiego od poczatku, noi i takl teraz walcza za zle naliczone oplaty w sadzie... ale sprawa raczej wygrana bo kilka osob sie zgralo:) Okolice sa super:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość11 Re: deweloper - GAWRA IP: *.crowley.pl 07.02.06, 11:03 Prawie kupiłam mieszkanie na Gawrze. Jednam developer nie był do końca szczerzy, bo przecież za blokami będzie autostrada (nie w tunelu jak po kilku rozmowach nam w końcu powiedziano, a wiaduktem nad torami). Znajoma kupiła mieszkanie u nich wcześniej (pierwszy etap) i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: deweloper - GAWRA 07.02.06, 13:28 Ze bedzie droga za blokami to wiadomo nie od dzis. I pod tym wzgledem trzeba szukac informacji na pewno nie u dewelopera, ktory koniecznie chce sprzedac mieszkanie.. Technicznie Gawra jest w miare OK. Ale: 1/ Trzeba brac poprawke na niejaka pania Tereske z dzialu sprzedazy, bo nikt Ci nie da tego co ona jest w stanie obiecac.. 2/ Po zbudowaniu chalupy trzeba czym predzej zalozyc wspolnote i odciac sie od ich zarzadzania, bo zawyzaja stawki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: deweloper - GAWRA 12.02.06, 10:58 o autostradzie pierwsze slysze... ma byc obwodnica.... ma byc wygluszona wiec nie widze problemu- raczej poprawa dojazdu:P no trak czy inaczej juz 10lat ja buduja... i na razie nikt nic nie wie przetargow nie bylo.... no ale kazdy musi sam podjac taka decyzje... co do jak naszybszego zawiazania wspolnoty to w pelni sie zgadzam- wszyscy tak mowia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Ursusek Re: deweloper - GAWRA IP: 212.87.2.* 13.02.06, 14:09 Okolice sa super? Hmmm, obok chałupy będziesz miał kiedyś drogę ekspresową, która i tak nie poprawi dojazdu do miasta, bo najbliższe wjazdy będą na wysokości Opacza i Konotopa. No i te samoloty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: deweloper - GAWRA IP: *.bzmw.gov.pl / *.um.warszawa.pl 13.02.06, 17:16 bez przesadyz tymi samolotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Ursusek Re: deweloper - GAWRA IP: 212.87.2.* 14.02.06, 17:56 Nie przesadzam. Szczegolnie doktliwe kiedy lądują, latem hałas większy niż w zimę... Z drugiej strony na Gołąbkach i Niedźwiadku dużo ciszej niż na Starym Ursusie i quasi-prominenckich Skoroszach. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: deweloper - GAWRA 15.02.06, 09:07 Chyba raczej w zimie halas wiekszy niz latem (fizyka), tylko zimą zazwyczaj masz pozamykane okna. Przy 20-25 stopniowych mrozach bylo niemalże slychac jak pracuja poszczegolne lozyska w podchodzacych samolotach ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Ursusek Re: deweloper - GAWRA IP: 212.87.2.* 15.02.06, 15:18 Jesli niebo jest krystalicznie przejrzyste to masz racje. Jednak zimowa aura (a przynajmniej w tym roku) obfituje w zachmurzone "nieboskłony", wiec i halas slabszy...ale odchodzimy od tematu watku. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
darko16 Re: deweloper - GAWRA 22.02.06, 11:56 zastanó sie 2 razy ja tego nie zrobiłem i powiem szczerze są problemy z zarządem spółki.nieterminowe oddanie budynku.brak pozwolenia inspektoratu budowlanego,min.2 lata czekania na akt notarialny Odpowiedz Link Zgłoś