Dodaj do ulubionych

gdzie jest dobry stomatolog

IP: *.chello.pl 05.09.06, 10:48
kto poleci dobrego stomatologa (najlepiej kobiete)
na ochocie
Obserwuj wątek
    • a.og Re: gdzie jest dobry stomatolog 05.09.06, 11:42
      w ursusie ul opienskiego p.kowalczyk-przemila osoba mloda,ale doswiadczona
      goraco polecam(sama namawia na znizki nfz)
      • Gość: ania Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.chello.pl 05.09.06, 14:44
        a mozesz podac do niej nr tel
        dlugo sie czeka na wizyte?
        • a.og Re: gdzie jest dobry stomatolog 05.09.06, 16:26
          niestety nie mam nr telefonu(lecznica znajduje sie 5 min ode mnie wiec nigdy
          nie dzwonilam tylko zapisywalam sie osobiscie)czeka sie ok3 dni,ostatnio
          przyszlam "miedzy wyznaczonymi pacjentami"i udalo pozyskac mi sie porade w
          przeciagu paru minut.Pozdrawiam
          • Gość: Foniak Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:49
            Jak wyglada sprawa NFZ? Tzn ile kasy mozna zaoszczedzic korzystajac z ich
            dobrodziejstwa?
      • vtec_z Opieńskiego 08.11.06, 15:54
        W Google'u wyszło takie coś:
        www.rynekmedyczny.pl/pl/warszawa/opienskiego/ZOZ/1642291,1642292,/centrum
        _stomatologii_alfa_medic - Opieńskiego 1A

ale też takie coś:
        www.przychodnie.pl/nm.asp?p=65536,59595 - Opieńskiego 7

To które?
        • vtec_z Re: Opieńskiego 08.11.06, 16:00
          Pocięło linka a więc bezlinkowo:

Pozycja 1
          Centrum Stomatologii ALFA MEDIC
          tel.: 22 668 49 49
          02-495 Warszawa, Opieńskiego 1 A

Pozycja 2
          Kurpiel Lucyna, lek. stomatolog.
          Gabinet stomatologiczno - protetyczny
          0 22 824 99 99
          02-495 Warszawa, Opieńskiego 7
    • Gość: Ursus Ursusek Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.ifw-dresden.de 08.11.06, 15:34
      Gabinet Zdrowy Usmiech. Ursus, ul. Warszawska. Nazwiska pani stomatolog nie
      pamietam, ale pogoogluj lub jakas ksiazka telefoniczna. Umiarkowane ceny i
      obsluga na wysoki poziomie.
      • Gość: Fonia Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:18
        A czy slyszeliscie jakies opinie o Centrum Stomatologicznym Skorosze
        www.skorosze.com.pl/ na Chełmonskiego? Bede wdzieczna za informacje.

• Gość: Jakub Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 09:57
        Zdecydowanie nie polecam , po wizycie mam zakażenie w ustach, kobieta która to robiła nie zachowuje zasad higieny , dłubie w moim zębie i odbiera brudny telefon , znów wraca do mojego zęba . Nie wypłucze płynem dezynfekującym ! Nastawiona na szybki zarobek, aż jej się ręce trzęsą by szybciej zakończyć. Omijajcie szerokim łukiem!
    • Gość: Jakub Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 09:58
      Ursus Gawra Gabinet Stomatologiczny Zdrowy Uśmiech
      Zdecydowanie nie polecam , po wizycie mam zakażenie w ustach, kobieta która to robiła nie zachowuje zasad higieny , dłubie w moim zębie i odbiera brudny telefon , znów wraca do mojego zęba . Nie wypłucze płynem dezynfekującym ! Nastawiona na szybki zarobek, aż jej się ręce trzęsą by szybciej zakończyć. Omijajcie szerokim łukiem!
      • Gość: yter Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.01.14, 20:08
        ja mam zaufany, nierozreklamowany az tak gabinet, i bardzo sboei chwale fachowosc i skupienie dentystki nad kazdym z pacjentow, nie ma pospiechu, ceny sa umiarkowane, bo kilku probach z roznycmi niby dobrymi stomatologami, ktorzy chcieli np wymieniac wszystkie plomby i je podnosic -swoja droga co to z absurd ? al eniestety prawda, dziwie sie ze ludzie sa tacy naiwni i daja sobie wmowic wszystko- mam kameralna opieke zarowno dla mnie i dla dziecka, bez wodotryskow itp.
      • Gość: A. Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.14, 16:27
        o który gabinet chodzi?
      • Gość: A. Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.14, 16:27
        Jakub, o którym gabinecie piszesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka