Gość: ania IP: *.chello.pl 05.09.06, 10:48 kto poleci dobrego stomatologa (najlepiej kobiete) na ochocie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.og Re: gdzie jest dobry stomatolog 05.09.06, 11:42 w ursusie ul opienskiego p.kowalczyk-przemila osoba mloda,ale doswiadczona goraco polecam(sama namawia na znizki nfz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.chello.pl 05.09.06, 14:44 a mozesz podac do niej nr tel dlugo sie czeka na wizyte? Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: gdzie jest dobry stomatolog 05.09.06, 16:26 niestety nie mam nr telefonu(lecznica znajduje sie 5 min ode mnie wiec nigdy nie dzwonilam tylko zapisywalam sie osobiscie)czeka sie ok3 dni,ostatnio przyszlam "miedzy wyznaczonymi pacjentami"i udalo pozyskac mi sie porade w przeciagu paru minut.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foniak Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:49 Jak wyglada sprawa NFZ? Tzn ile kasy mozna zaoszczedzic korzystajac z ich dobrodziejstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Opieńskiego 08.11.06, 15:54 W Google'u wyszło takie coś: www.rynekmedyczny.pl/pl/warszawa/opienskiego/ZOZ/1642291,1642292,/centrum _stomatologii_alfa_medic - Opieńskiego 1A ale też takie coś: www.przychodnie.pl/nm.asp?p=65536,59595 - Opieńskiego 7 To które? Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Opieńskiego 08.11.06, 16:00 Pocięło linka a więc bezlinkowo: Pozycja 1 Centrum Stomatologii ALFA MEDIC tel.: 22 668 49 49 02-495 Warszawa, Opieńskiego 1 A Pozycja 2 Kurpiel Lucyna, lek. stomatolog. Gabinet stomatologiczno - protetyczny 0 22 824 99 99 02-495 Warszawa, Opieńskiego 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Ursusek Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.ifw-dresden.de 08.11.06, 15:34 Gabinet Zdrowy Usmiech. Ursus, ul. Warszawska. Nazwiska pani stomatolog nie pamietam, ale pogoogluj lub jakas ksiazka telefoniczna. Umiarkowane ceny i obsluga na wysoki poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fonia Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:18 A czy slyszeliscie jakies opinie o Centrum Stomatologicznym Skorosze www.skorosze.com.pl/ na Chełmonskiego? Bede wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 09:57 Zdecydowanie nie polecam , po wizycie mam zakażenie w ustach, kobieta która to robiła nie zachowuje zasad higieny , dłubie w moim zębie i odbiera brudny telefon , znów wraca do mojego zęba . Nie wypłucze płynem dezynfekującym ! Nastawiona na szybki zarobek, aż jej się ręce trzęsą by szybciej zakończyć. Omijajcie szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 09:58 Ursus Gawra Gabinet Stomatologiczny Zdrowy Uśmiech Zdecydowanie nie polecam , po wizycie mam zakażenie w ustach, kobieta która to robiła nie zachowuje zasad higieny , dłubie w moim zębie i odbiera brudny telefon , znów wraca do mojego zęba . Nie wypłucze płynem dezynfekującym ! Nastawiona na szybki zarobek, aż jej się ręce trzęsą by szybciej zakończyć. Omijajcie szerokim łukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yter Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.01.14, 20:08 ja mam zaufany, nierozreklamowany az tak gabinet, i bardzo sboei chwale fachowosc i skupienie dentystki nad kazdym z pacjentow, nie ma pospiechu, ceny sa umiarkowane, bo kilku probach z roznycmi niby dobrymi stomatologami, ktorzy chcieli np wymieniac wszystkie plomby i je podnosic -swoja droga co to z absurd ? al eniestety prawda, dziwie sie ze ludzie sa tacy naiwni i daja sobie wmowic wszystko- mam kameralna opieke zarowno dla mnie i dla dziecka, bez wodotryskow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.14, 16:27 o który gabinet chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: gdzie jest dobry stomatolog IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.14, 16:27 Jakub, o którym gabinecie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś