Dodaj do ulubionych

Umc umc umc - całą noc!

15.07.09, 08:57
Witam,
W okolicach Dorotowskiej, Rokosowskiej i Basniowej całą noc mniej
więcej do 5 - 6 rano słychać muzykę techno z mega basami (umc umc
umc). Sytuacja ma miejsce mniej więcej 2 razy w tygodniu, głownie w
dni powszednie. Czy to jest muza z jakiegos klubu (a jeżeli tak to z
jakiego) czy tez raczej czyjaś prywatna inicjatywa?

Będę wdzięczna za pomoc w zlokalizowaniu źródła.
Obserwuj wątek
    • Gość: bardu Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 09:46
      O, ja też to słyszę i szlag mnie trafia. Też chciałabym wiedzieć, co to za
      debile spać innym nie dają.
      • Gość: abc Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.130.* 15.07.09, 10:23
        mozna byloby sie raz poswiecic i wyruszyc w poszukiwaniu zrodla, a potem
        zadzwonic na policje i juz.
        • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 15.07.09, 11:12
          To cudowna rada. Dziękujemy Ci Wujku Dobra Rado.
          • Gość: af Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.130.* 15.07.09, 11:37
            to jak nie to dalej sie meczcie :)))))
            tak zle i tka nie dobrze, co za narod.
            Dobrej nocy- buhahaaha.
            Beda sie meczyc,narzekac, wypisywac na forach, ale problemu nie zlikwiduja, co
            za kraj!!! Niech zyje glupota!!
            Ide sie zdrzemnac :)
            bye
            • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 15.07.09, 12:16
              Lepiej sie poczułeś Wujku Dobra Rado prawda?
              • Gość: aj Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.102.* 15.07.09, 13:26
                w przeciwienstwie do autorki postu, napewno poczul sie lepiej bo sie wyspal,
                zamiast wypisywac swoje zale na forum :)
                taka madra na forum, a z bezsennosci w glowie jej sie przewrocilo.wez se proszki
                na spanie i juz, a nie przeszkadzasz ludziom sie bawic, wakacje sa !!!
                mozecie szykowac stopery :)
                • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 15.07.09, 13:48
                  Fantastycznie młody człowieku! Cudownie! Dziękuje za kolejną cenną
                  radę Wujku Dobra Rado II.
    • Gość: 17gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.cebit.com.pl 15.07.09, 14:21
      poproście o interwencję straż miejską niech oni zlokalizują źródło hałasu
      • Gość: mieszkanka Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 14:41
        O tak, zlokalizują na pewno :)
        • Gość: zzz Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.62.* 15.07.09, 14:57
          autorka postu chyba jakas niezrownowazona,
          kobieto wez sie ogarnij, wyspij przede wszystkim, po co zakladalas watek skoro
          nasmiewasz sie z tego ze ktos poradzil ci zebys zadzownila na policje, zeby
          uciszyli imprezowiczow.
          jak masz tak postepowac to WON z tego forum i juz.
          czlowiek chce pomoc to zle, nie pomaga tez zle,
          100% jędzy,zglosze ten watek do usunieci e, moze wtedy bedziesz zadowolona!
          • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 15.07.09, 15:40
            Drogi Wujku Dobra Rado. Nie gorączkuj się tak postami obecj osoby bo
            to szkodzi. Na zdrowie, serce, ciśnienie i ogólnie dobre
            samopoczucie.
            I przeczytaj jeszcze raz Drogi Wujku Dobra Rado i moje pytanie i
            dwie cudowne rady na które odpowiedziałam.
            A żeby Ci było łatwiej zrozumieć może napiszę wprost: moje
            odpowiedzi nie dotyczyły rady "zadzwoń na policję" tylko pozostałych
            dwóch światłych odpowiedzi co łatwo może spostrzec średnio
            rozgarnięty użytkownik internetu.
            Zgłoś Wujku Dobra Rado wątek do usunięcia, zgłoś. Trzeba jakos sobie
            poprawiać samopoczucie.
            • Gość: ania Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.87.* 15.07.09, 16:25
              nie rozumiem dlaczego autorka postu tak sie uczepila 1 powiedzonka i je w kolko
              powtarza,widocznie radosc jej to sprawia neizmierna :) i swiadczy o jej
              'bogatym'slownictwie,
              policja przeciez tez pomoze ci zlokalizowac te impreze,ktora ci przeszkadza,
              wiec po co szukasz guza?
              nie ma jak zgnusniala baba,ktora wszystkeigo sie czepia i wszystkich nazywa
              wujkiem, - jakas trauma z dizecinstwa? :) no coz wspolczujemy!!!
              • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 15.07.09, 21:13
                Drogi Wujku Dobra Rado czyli: Aniu, zzz czy co tam jeszcze. Zdradza
                Cię nie tylko absolutny brak znajomości interpunkcji ale również IP.
                Ale rozumiem, że to może być zbyt trudne dla Ciebie do pojęcia. Ale
                ponieważ udzieliłeś mi tylu cennych rad to i ja Ci dwóch udzielę:

Lekcja 1. Rozmawianie z samym sobą jest oznaką zaburzeń osobowości.
                Mówienie o sobie w liczbie mnogiej tj. "współczujemy" również może
                świadczyć o pewnych zaburzeniach psychicznych - to tyle w temacie
                traum z dzieciństwa.

Lekcja 2. Przypominam Ci Drogi Wujku że pytanie było: czy ktoś może
                wie skąd pochodzi ta muzyka.Tylko tyle.
                Nie pytałam: sąsiad głośno puszcza muzykę co robić? - Wtedy
                odpowiedź zadzwoń na policję byłaby uzasadniona.

W swojej głębokiej mądrości nie założyłeś również że być może
                policja odmówiła interwencji w "bliżej nieokreślonym miejscu" - ale
                to fakt, mogło być dla Ciebie za trudne.

W swojej jeszcze głębszej dociekliwości nie założyłeś również że być
                może próbowałam zlokalizować imprezę - bez powodzenia - ale to też
                mogło przekraczac granicę Twojego pojmowania.

Ale cieszę się, że urozmaiciłam Twój szary dzień Wujku.

• Gość: umc :) Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.116.* 16.07.09, 09:45
                  w takim razie zycze milych snow!!!!!!!!!!!!!!!1
                  buhahahhaahah,desperatko!!!!!! hahahah :)))))))))))
                  • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 16.07.09, 10:37
                    Oj Wujku zawiodłeś mnie.... Desperatko? Tylko tyle? W swojej
                    niesłychanej mądrości?? Tylko na tyle Cię stać???
                    Podpowiem Ci - znaj moje dobre serce:
                    - jesteś na pewno stara, brzydka samotna i sfrustrowana i nikt Cie
                    nie chce.
                    - masz kompleksy i wyzywasz się na innych.
                    - współczuje Twoim dzieciom/męzowi/kotu (wybierz sobie)
                    - wyprowadź się na wieś jak Ci przeszkadza
                    - miałaś nieszczęśliwe dzieciństwo

Jakby co - to jestem do usług. I po raz kolejny jestem wzruszona, że
                    wzbudzam w Tobie tak wiele emocji.

pa.
                    • Gość: box Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.116.* 16.07.09, 11:44

ile smiechu przy tym mam razem z kolegami to sobie nie wyobrazasz, haha ze chce
                      ci sie tak ukladac ze slownikiem kazdy post, chyba naprawde nie masz innego
                      zajecia :)
                      przynajmniej jest sie z kogo ponabijac, zamiast sobie odpuscic i pieklic sie,
                      kobiecino, relax, take it easy, do u understand ?
                      zegnam,
                      bye bye sasiadeczko,
                      • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 16.07.09, 12:28
                        Nawet sobie nie wyobrażasz Wujku ile radości mi sprawiłeś
                        wyobrażeniem, że żeby pisać "takie posty" potrzebny jest słownik.

Fantastycznie, młody człowieku! Dawno mnie nikt tak nie rozbawił jak
                        Ty. Szkoda, że nie jesteś w stanie pojąć mojej radości swoim jakże
                        ograniczonym pojmowaniem rzeczywistości.

Uwielbiam Cię wiesz?
                        • Gość: abc Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.144.* 16.07.09, 13:32
                          nie wiem czy skumasz niunia, ale wszyscy mnie uwielbiaja bejbe :))))))))
                          • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.106.* 17.07.09, 04:51
                            to moja beka tak umcykuje i dla tego cieżko mnie namierzyć! ;)
                            Na pohybel starej jędzy! :-D
                            Pozdrówka dla wujków!
                            UMC! UMC! UMC!
                            • Gość: wujek Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.147.* 17.07.09, 09:12
                              trzymaj tak dalej!! pozdro!!
                              niech se jedza dobrze spi, hehehehe
                              :)))))))))))))))))))))))
                            • Gość: jacek przydrozne drzewo juz czeka IP: 119.63.64.* 17.07.09, 14:36
                              i zaraz po wielkim bum 72 kwasne winogrona
                              • Gość: aj Re: przydrozne drzewo juz czeka IP: 188.33.70.* 17.07.09, 20:59
                                koles chyba za mocne ziolo pali :))
                • kyoden77 Re: Umc umc umc - całą noc! 06.08.09, 03:28
                  jedza1 napisała:

> Drogi Wujku Dobra Rado czyli: Aniu, zzz czy co tam jeszcze. Zdradza
                  > Cię nie tylko absolutny brak znajomości interpunkcji ale również IP.

W którym miejscu IP u tych użytkowników wyświetla się taki sam???!
                  Umiesz czytać? Wiesz co to jest IP???
            • Gość: gość2 Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.cebit.com.pl 17.07.09, 22:17
              Super wątek. Jak to u nas w Polsce. Jak Polak z Polakiem. Usmiech i życzliwość.
              Gratuluję!!!!!!!
              • Gość: mandezer Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.lebarts.com 18.07.09, 09:23
                bardziej przeszkadza mi te psisko co szczeka po nocy przy latajacym kufrze.nawet
                zlokalizowalem już tego goscia co na noc pilnuje
                nasza-klasa.pl/profile/18649930
                dwa razy juz zglaszalem do strazy miejskiej i nic nie zrobili.
                ps.
                tez slysze nieraz nocno-ranna glosna muzyke i chyba dochodzi ona z basniowej 3
                od strony kasztanow.
                • jedza1 Re: Umc umc umc - całą noc! 18.07.09, 12:35
                  Dzieki za namiar!! Sprawdzę to.
                  pozdrawiam,
                  • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.185.* 18.07.09, 12:47
                    moja beka ma przyśpieszenie od 0-100 w 4,5 sekundy. więc tą swoją miotłą to możesz ścignąć skode gościa w czapce z bobra! :-D
                    www.youtube.com/watch?v=yKb8UQIy-r0UMC!UMC!UMC!
                    • Gość: dresik Re: Umc umc umc - BMW ! IP: 94.254.185.* 18.07.09, 12:52
                      moja beka ma przyśpieszenie od 0-100 w 4,5 sekundy. więc tą swoją miotłą to moż
                      > esz ścignąć skode gościa w czapce z bobra! :-D
                      www.youtube.com/watch?v=yKb8UQIy-r0
                      UMC!UMC!UMC! tak ma być! ;)
                  • Gość: box Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.162.* 18.07.09, 13:19
                    o to juz jedza bedzie miala co robic dniami i nocami :) zamiast spac bedzie
                    chodzila na nocne patrole :)))))))idz idz moze do policji cie wezma...
                    • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.92.* 19.07.09, 02:18
                      już noc ciemna i cicha...
                      ładuje zaraz pare cedeków do zmieniarki, biore pendraka wciskam gaz mojej beki i
                      jade podku.wić starą jedze ;-)
                      UMCYK! UMCYK! UMCYKCYK!
                      może jakiegoś wujka D.R. spotkam to razem damy czadu!
                      • Gość: gosc Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 89.108.208.* 19.07.09, 22:11
                        czyzby jedza w koncu zasnela???? cos skonczyly jej sie pomysly na przemadre posty...
                        to nic moze inny ciekawy watek zalozy :))
                        czekamy z niecierpliwoscia.
                        • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.229.* 20.07.09, 02:23
                          wczoraj udzieliłem starej jędzy 1 lekcji:
                          w pojedynkę (nawet przy użyciu mniotły) nie da rady mojej "bece"
                          Latała jak wściekła w trójkacie od kasztana do Dorotowskiej i Grójeckiej
                          ale nie dała rady! :-D
                          Na dzisiejszą zabawę umówiłem się z Wujkiem D.R. ;) (ma golfa III full wypas z
                          podwójnym big boxem "magnata")
                          Jak jej będzie pomagał ten frajerek "bardu" (IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl)
                          to bedziemy mieli niezłą beke z jędzy i jej czarnego kota ! :-D))))))
                          Bedzie sie działo!!!
                          UMC!UMC!UMCYK!
                          • Gość: Badylarz Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.kimsufi.com 20.07.09, 08:31
                            Dresik speniałeś? Nic nie słyszałem ani twojej "szmty" ani twojego funfla w
                            golfie z podwójnym big boxem. Jak nie masz pełnych gatek ze strach to przyjedź
                            zmierzymy się zobaczyszcw...u kto jest frajerek.
                            • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.18.* 20.07.09, 12:34
                              badylku, cieniutki cw..u, a co ty tam możesz usłyszeć? chyba zuzie polarnom.
                              wiec nie napinaj sie tutaj tylko wracaj do pucowania rogów i innych członków
                              reniferom bo cie swienty mikołaj opier.oli. ;-)
                              • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.mobile.playmobile.pl 21.07.09, 04:03
                                jędza! idź spać. dzisiaj nie jeżdże. :(
                                sie jeden eskimos z ościeniem na mnie zasadził i spietrałem, że mi opone albo
                                membrane może przebić... :-D)))))
                                • Gość: gość do dresika Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:33
                                  No to jak już wspiąłeś się na szczyty poczucia humoru i wszyscy niemalże
                                  popękali ze śmiechu daj nam odpocząć od siebie. Może kabaret załóż i zacznij
                                  zarabiać? Nie będziesz miał czasu, żeby wypisywać pierdoły na forum.
                                  • Gość: dresik do gościa Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.178.* 21.07.09, 12:51
                                    Gość portalu: gość do dresika napisał(a):
                                    (...)daj nam odpocząć od siebie(...)

A ty co tak w mnogiej liczbie? Delikates "piotr i paweł" w dwójcy dwój jedyny?
                                    A może królowa brytyjska albo sam benek nasze skromne forum odwiedzić raczył?
                                    No dobra. Tera ide na siłke dać zarobić panu Zenkowi, właścicielowi tego pięknego obiektu sportowego.
                                    siema
                                    • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 22.07.09, 00:05
                                      Ty głupi wredny chamie ćwoku z Zadupska czy innego Półdupska, ojce
                                      cię buraczyno żałosna kultury nie uczyli, to wcześniej czy później
                                      Warszawa cię PAŁO świniaku na sucho byle jak oskrobany podszkoli.Nie
                                      podskakuj skakańcu.Na miejscu Jędzy już ja bym cię kmiocie
                                      namierzyła, po gnoju i podróbach bym cię łachu poznała. Hamuj piętą
                                      frajerze.Zapraszam na Bielany.Przywitamy z rozkoszą bydło co o
                                      NASZYM MIEŚCIE taką opinię wydaje.Gdzieś się chamie Ulung?
                                      Warszawianka.Ps.Wracaj chłopku do ojców tam twoje miejsce. Tu się
                                      frajerze w zdrowiu nie uchowasz.Wrzeciono oczekuje odpowiedzi
                                      kmiocie.
                                      • Gość: dresik do gościa Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.80.* 22.07.09, 01:44
                                        Gość portalu: gość napisał(a):
                                        namierzyła, po gnoju i podróbach bym cię łachu poznała

;-D)))) Aleś sie zagrzała stara jędzo, "Królowo Wrzeciona" ;)
                                        Uważaj, żeby ci sie czółenko w d...e nie zatarło.

(...)Przywitamy z rozkoszą bydło co o
                                        > NASZYM MIEŚCIE taką opinię wydaje.Gdzieś się chamie Ulung?
                                        (...)

Ciągle jest ciebie dwie? Już nie Piotr i Paweł tylko Andżelika i Viola?

(...)Hamuj piętą frajerze.(...)

Turlaj dropsa, pasztecie z kaszalota. ;)

(...)Wrzeciono oczekuje odpowiedzi kmiocie.(...)

Mówisz - masz:
                                        www.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w
                                        A teraz jade na buj w chucie!!! :-D
                                        UMCYK,UMCYK,UMC,UMC,UMC!

- dresik z haczykiem

• Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 23.07.09, 21:25
                                          Won żłobie. Nie piszcie, nie odpowiadajcie. Mogę skakańca namierzyć.
                                          Trochę mieszkałam na Okęciu. Ch...dupka malutka rozdziawia się.Miasto
                                          samo da sobie radę ze szpagatem.Nie odpisujcie szmacie.
                                          • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 23.07.09, 21:31
                                            Ty głupia ruro beka to szambiara gó...jadzie.
                                            • Gość: dresik Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.165.* 23.07.09, 21:54
                                              Gość portalu: gość napisał(a):
                                              Ty głupia ruro beka to szambiara gó...jadzie.

Widze że trafiłem na profesjonaliste.
                                              Zasysaj, zasysaj!

dresik
                                          • Gość: dresik do jędzy Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.165.* 23.07.09, 21:51
                                            Gość portalu: gość(Jędza2) napisał(a):
                                            Won żłobie. Nie piszcie, nie odpowiadajcie. Mogę skakańca namierzyć.
                                            Trochę mieszkałam na Okęciu. Ch...dupka malutka rozdziawia się.Miasto
                                            samo da sobie radę ze szpagatem.Nie odpisujcie szmacie.

Napisałem ci żebyś uważała na czółenko a ty swoje.
                                            "Namierzyć" możesz swojemu frajerkowi jak będziesz miała mikrometr.
                                            Na Okęciu to ty może mieszkałaś dopóki tata nie sprzedał kapuściano
                                            buraczanych pól.
                                            A teraz ciąg smuge jak Tu 154 z kaczorem na pokładzie. :-D

dresik z haczykiem ;)
                                            • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 25.07.09, 01:47
                                              Muruj chamie.W razie jak przegniesz to Kłobucka. Tam cię kultury
                                              nauczą.JA cię świński ryju uczę. Siądziesz tam na ch..uy.Bo ty
                                              miękka dvpka jesteś.Ja ci pi..do naubliżam a jak znajde to obije jak
                                              zwykłą qrwę.Ale będą tacy co cię na psy dadzą.Nie kozakuj frajerze.
                                              Po twoich postach sądzę, że głupota twoja nie zna granic. Trafisz
                                              tam palancie kwestia czasu. Będziesz chwalił się świnio,że przez
                                              internet starym babom warszawiankom z dziadapradziada naubliżałeś?
                                              • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 25.07.09, 01:57
                                                Admin dzięki.Chyba jesteś z Warszawy? Przepraszam za słownictwo, ale
                                                co zrobić?
                                              • Gość: dresik do gada Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.215.* 25.07.09, 12:38
                                                Nie napinaj sie tak, cioteczko, bo ci żyłka pęknie.;)
                                                Strasznie długo pisałaś tego posta. Koledzy wnuczka z gimnazjum ci pomagali?
                                                Pozdrów chłopaków bo widze, że mają zadatki na młodzieńców w sportowej
                                                odzieży... :-D
                                                Trzeba było ojcom odradzić sprzedaż tych hektarów na Okęciu to teraz nie
                                                chodziła byś taka nabuzowana. ;)
                                                No i nie pucuj sie tak do admina bo jak zechce to wy....li w kosmos twoje żale
                                                bez zastanowienia.
                                                A teraz turlaj dropsa,bujaj wory i ciąg smuge bez zwrotu i abarotu, gadzino z
                                                Kłobuckiej.
                                                www.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w
                                                Ostatniej zwrotki nie bierz do siebie;)

dresik z haczykiem

UMC,UMC,UMC!!! jade nad Zalew ;)

• Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 02.08.09, 01:30
                                                  Szanowna Pani Jędzo! Czy ucichło? Dla zainteresowanych gady teraz do
                                                  osadzonych mówią per pan. A chłopaki uczą kultury...boleśnie. Z
                                                  szacunkiem gnojku do matek i babć,bo jeden moment nieuwagi i już
                                                  jesteś na Ciupagi.Tam kultura śmieciu jest obowiązkowa.Ucz się
                                                  szmato, bo miękka dupa jesteś. Jedno co potrafisz to ubliżać starym
                                                  babom przez internet.Won łachu.
                                                  Warszawianka.Ps.Na Zegrzu szambiara się przyda.W telewizji mówili.
                                                  • Gość: dresik z haczykiem Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.171.* 02.08.09, 21:55
                                                    O! "Ciotka Klawiatura Stara Baba" sie odezwała! :-D
                                                    Ty, ciociu, lepiej patrz w monitor CCTV zamiast oglądać tv, bo jeszcze do jakiegoś nieszczęścia dojdzie i popadniesz w długi... ;)
                                                    No i "nie strasz, nie strasz bo"... zrobisz kupe w majtki! ;)
                                                    UMCYK, UMCYK, UMC, UMC, UMC!!!

dresik (z haczykiem!)
                                                    ps
                                                    nie dość, że ci chłopaczyny witki nie fundują to nawet jędza nie chce z tobą herbatnikować. :-(
                                                  • Gość: sąsiadka Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 23:46
                                                    Ludzie!Opanujcie sie!Nie ublizajcie sobie tak wulgarnie bez zadnego
                                                    powodu.Dlaczego my Polacy musimy byc zawsze dla siebie tacy
                                                    ohydni,naprawde zyc sie odechciewa.
                                                  • Gość: dresik z haczykiem Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.171.* 03.08.09, 00:48
                                                    namierzyła, po gnoju i podróbach bym cię łachu poznała. Hamuj piętą
                                                    frajerze.Zapraszam na Bielany.Przywitamy z rozkoszą bydło co o
                                                    NASZYM MIEŚCIE taką opinię wydaje.Gdzieś się chamie Ulung?
                                                    Warszawianka.Ps.Wracaj chłopku do ojców tam twoje miejsce. Tu się
                                                    frajerze w zdrowiu nie uchowasz.Wrzeciono oczekuje odpowiedzi
                                                    kmiocie.

Jak to przeczytałem to się normalnie popłakałem... Ze śmiechu. ;)

Zacytowałem Ci sąsiadeczko ;) pierwszego posta do mnie od niejakiej klawiatury. Jak się wczytasz w cały wątek to zobaczysz komu nerwy puściły a "korzenie przemówiły"... :)
                                                    Mnie to śmieszy i bawi. Takie napinanie się niektórych na forum. :-D

pozdrawiam
                                                    dresik z haczykiem

ps. a to jest mój pierwszy post w tym wątku:

forum.gazeta.pl/forum/w,298,97858463,97989035,Re_Umc_umc_umc_BMW_.html
                                                  • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 04.08.09, 23:48
                                                    No proszę można grzeczniej, jeśli się chce oczywiście.Lepiej późno
                                                    niż wcale. To może nawet sąsiadce dasz pospać? A Wrzeciono
                                                    zaprasza...Tu kultura obowiązuje.Nie do przyjęcia byłoby takie
                                                    zachowanie. Na Okęciu mieszkałam kilka lat jako dziecko.Pochodzę z
                                                    Pragi Południe teraz to Wawer.Wielu członków mojej rodziny zginęlo w
                                                    powstaniu, wielu w obozach. Jestem wychowana w pewnej tradycji,
                                                    która jak widzę niektórym jest obca. My tego dnia zawsze staniemy na
                                                    baczność i uczcimy krew naszego miasta. Po co nan nam chamstwo?
                                                    Niech wraca do domu i swoją kulturę umc umc krzewi u siebie.
                                                    Warszawa żegna takich gości,nie potrzebuje ich. Nas rodowitych
                                                    zostało kilka procent.Trzymajmy się!
                                                  • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 05.08.09, 00:27
                                                    A wszyscy Państwo odwiedźcie taką stronkę o Warszawie.Wstukać w
                                                    google Werttrew.
                                                    Może ktoś coś pojmie.
                                                  • Gość: dresik z haczykiem Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.153.* 05.08.09, 00:54
                                                    a zgadnij, co mnie g..no obchodzi ta twoja saga rodzinna?
                                                    pisz pamiętniki to ci ciśnienie pod deklem spadnie.
                                                    albo chłopa se znajdź. ;-)
                                                    co do wrzeciona to się tam wypowiadaj:

(...)Jak wszędzie czasem trafią się jacyś rozrywkowi tubylcy. Był tutaj taki sąsiad, który lubił w letnie wieczory wyrzucać butelki przez okno albo próbował nimi trafić w okna sąsiadów. No i ostatnio szczurów na osiedlu jest sporo. Zdarzają się awantury, wrzaski, ale generalnie jest cisza, ludzie są raczej spokojni. Jak ktoś się napije, to najwyżej śpi gdzieś na korytarzu.(...)

(...)- Chce pan tu zamieszkać? Bardzo dobrze, młodych nam trzeba - starsza pani w berecie bez wahania opowiada o Wrzecionie. - Jak się tu wprowadzałam w 1968 roku, też tak pytałam. Ale wtedy jeszcze nie było bardzo kogo podpytać. Za oknem pasły się krowy. A teściowa mówiła, że to już nie Warszawa - wspomina.(...)

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,6438285,Raz_na_zawsze_skonczmy_ze_zlym_mitem_Wrzeciona.html

jędza cie olewa to se z sąsiadki kumpele na siłe robisz..?
                                                    ja do sąsiadki pisałem grzecznie bo i ona grzecznie napisała.
                                                    nie do ciebie.

tera jade na na Dorotoską, bo nowego cedeka pod stadionem narodowym nabyłem drogą kupna, od jednego skośnookiego warszawianina co za czterdziesci lat bedzie tak jak ty wspominał, jak sie z Wawra na Pragie a potem na Wrzeciono przeprowadzał.:-D
                                                    UMC!UMC!UMC!

dresik (z haczykiem!)
                                                    PS. Trzeba było teściowej słuchać... ;)

• Gość: warszawiak Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.cebit.com.pl 06.08.09, 23:42
                                                    Chamstwo jak chwasty rozsiewa się samo. Prymitywne ograniczone półgłówki nic sobą nie reprezentują poza kupą mięsa i ogoloną głową.
                                                    Mieszkają w Warszawie, ale do warszawiaków im daleko i stąd te kompleksy, które chcą zamaskować hałaśliwą butą, prymitywnym zachowaniem, bezrozumnym rechotem.Ich ograniczone , tępe umysły nigdy nie pojmą co to Powstanie Warszawskie, co to historia bohaterskiego miasta. Brak szacunku dla tradycji dla ludzi dzięki którym to miasto istnieje tylko pogłębia tą przepaść między nimi a nami warszawiakami od pokoleń.
                                                  • Gość: dresik z3mapaskami Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.248.* 07.08.09, 00:24
                                                    pisz dalej, warszawiaku od siedm... od pokoleń. napisz coś o bohaterstwie twoich
                                                    przodków w bohaterskim mieście.
                                                    internet jest cierpliwy. ;)
                                                  • Gość: sąsiadka Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:27
                                                    Widze ze dyskusja rozszerza sie o nowe watki,takie bardziej
                                                    patriotyczne;).A wszystko zaczelo sie od tego ze ktos nie mogl
                                                    zasnac...Ja nie uczestniczylam w Powstaniu Warszawskim ale wiem ze
                                                    my jednoczymy sie tylko wtedy kiedy ktos nam sie do d... dobiera.Z
                                                    braku innego wroga skaczemy sobie nawzajem do gardel.Tez tak mam ale
                                                    ostatnio pracuje nad soba;).
                                                  • Gość: dresik z haczykiem Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.61.* 08.08.09, 23:22
                                                    No, mamy tak sąsiadko...

www.youtube.com/watch?v=jQJRxG8xlfc
                                                    Co robić. Ech!

Zdaje się, że gdzieś tam mignęła mi główka jędzy , klawiatury i innych wesołych "wątkowiczów"... ;)
                                                  • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 08.08.09, 23:42
                                                    ty dres.Ale to we mnie i nielicznych płynie ta bohaterska krew.W
                                                    tobie leje się gnojówka.
                                                  • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 09.08.09, 00:49
                                                    Warszawiak ,dzięki.Ty wiesz jak nas rzucało po dzielnicach,jak po
                                                    wojnie bujaliśmy się,aby tu zostać.O Boże co tu przylazło.I po co?
                                                  • Gość: dres ;) Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 94.254.250.* 09.08.09, 14:27
                                                    Ciebie, to chyba do dzisiaj rzuca. ;)
                                                    Zapalcie sobie nawzajem znicze, w podzięce za to "bohaterstwo"
                                                    i nie pijcie już tej berbeluchy, to was "rzucać" nie będzie.
                                                    teraz koksik w modzie! ;-)
                                                  • Gość: lol ! Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.multimo.pl 11.08.09, 14:15
                                                    lol, fajoski wontek!
                                                  • Gość: drechol Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.27.* 11.08.09, 23:16
                                                    nie lol, nie lol tylko wyskakuj tu mnie zaraz frajerzyno z białka, że porzondnom
                                                    furom śmigasz! no i jeszcze jakaś bumaga z magistratu, że nie żadna wiejska
                                                    przybłenda z ciebie, tylko ziomal z miasta! no...
                                                  • Gość: ziut Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.cebit.com.pl 12.08.09, 22:57
                                                    Ale poziom konwersacji. Robi wrażenie!!!!!!!
                                                  • Gość: gość Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 13.08.09, 22:20
                                                    Ty dres zmień dilera...albo weź i skróć o połowę.
                                                  • Gość: drechol Re: Umc umc umc - całą noc! IP: 188.33.107.* 14.08.09, 00:03
                                                    ja jusz sie chyba nie zmienie... :-C
                                                    i nic mnie nie zawróci z raz obranej ścieżki! :-D
                                                  • Gość: sasiadka Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 12:39
                                                    Panowie!Tracicie rozmach;).Sezon ogórkowy Was dopadł?Nie poddawajmy
                                                    się!Polak potrafi przecież...
                                                  • Gość: ja Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.chello.pl 20.08.09, 19:54
                                                    brak jaj u kolegów:) obeschły
                                                  • Gość: dresik z 3 paskami Re: Umc umc umc - całą noc! IP: *.mobile.playmobile.pl 22.08.09, 00:58
                                                    ty, jak chcesz se na jaja popatrzeć to nie szukaj tu kolegów tylko udaj się w
                                                    inne miejsce.
                                                    do utopii na ten przykład. tam podobno pełno takich. ze spoconymi, nie
                                                    obeschniętymi.fuj!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka