mariuszgood 30.04.10, 21:25 CZY CHORZY PSYCHICZNIE MOGA SKORZYSTAC Z PODSWIADOMOSCI,JESLI ICH SWIADOMOSC TEZ MUSI BYC CHORA? CZY TE KSIAZKI O PODSWIADOMOSCI MOGA IM POMOC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzanky Re: PODSWIADOMOSC A CHOROBY PSYCHICZNE 06.05.10, 23:57 Slyszalam ze przy schozofrenii nie jest to wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
woxilo Re: PODSWIADOMOSC A CHOROBY PSYCHICZNE 09.01.16, 08:25 dzanky 06.05.10, 23:57 Slyszalam ze przy schozofrenii nie jest to wskazane. Przy Schizofrenii jest jak najbardziej wskaszane ,sposobvyu które wymieniłem ,scvhizofrenia to szybki skok w nieświadome obszary umysłu ( w głąb psychiki ) - podświadomość ( sny mówią językiem podświadomych symboli ) i nieświadomość królestwo archetypowych symboli ,religijnych ,fantastycznych i magicznych i zalanie nieświadomymi i podświadomymi oraz nadświadomymi treściami z głębi psychiki ,świadomości . Odpowiedz Link Zgłoś
woxilo Re: PODSWIADOMOSC A CHOROBY PSYCHICZNE 22.09.14, 19:38 CZY CHORZY PSYCHICZNIE MOGA SKORZYSTAC Z PODSWIADOMOSCI,JESLI ICH SWIADOMOSC TEZ MUSI BYC CHORA? CZY TE KSIAZKI O PODSWIADOMOSCI MOGA IM POMOC? Tak pomogą napewno ,psychologiczne i książki motywacyjne ,NLP ,itp .,sam kiedyś cierpiałem na szereg dolegliwości psychicznych ,wiele czytałem ,wiele rozmawiałem z ludźmi ,samotny spacer na łonie natury ,sport ,itd . oraz Joga i medytacja/modlitwa/kontemplacja (zagłębianie się we własnych myślach ,i wykonywanie takiej auto psycho analizy ,czy mówiąc prościej skanu własnej głębi psychicznej ) ,modlitwa -rozmowa ze swoją duszą ,duchem ,lub Bogiem , a kontemplacja - rozmowa ze sobą samym/samą ,ze swym wnętrzem . Odpowiedz Link Zgłoś