eela 15.01.04, 12:49 Nie działa wyszukiwarka ogólna. Pokazuje się tylko napis z linku. szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,31022.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: van Re: Wyszukiwarka IP: *.chello.pl 15.01.04, 13:01 eela napisała: > Nie działa wyszukiwarka ogólna. Pokazuje się tylko napis z linku. > szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,31022.html brzmi jak komenda na tresurze dla psów: - szukaj, gazeta...szukaj...!!! pozdrawiam Link Zgłoś
j_karolak Re: Wyszukiwarka 15.01.04, 13:18 Dziękuję za sygnalizowanie problemu. Niedługo coś z tym zrobimy. ps Poproszę o niebieskiego ptaka. Link Zgłoś
Gość: renia Re: Wyszukiwarka IP: *.ath.spark.net.gr 15.01.04, 17:02 Zapomniales dodad ze techno pracuje :) Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wyszukiwarka IP: *.acn.waw.pl 15.01.04, 18:07 Działa,działa ach ci wieczni malkontenci:( Link Zgłoś
Gość: van Re: Wyszukiwarka IP: *.chello.pl 15.01.04, 18:29 no..no.. mam już trzy foremki i potrzebuje przepis na faforki..? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wyszukiwarka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 18:26 aha czego Ty wciaz szukasz Eela? to sie robi podejrzane az :) Link Zgłoś
eela Re: Wyszukiwarka 15.01.04, 21:06 Czasami wczorajszego dnia. Najłatwiej wyszukiwarką wytropic. :-) Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 15.01.04, 18:31 Jeśli ogólną nazywasz tę na stronie głównej Forum, to dzięki za zgłoszenie. Pozdrawiam Link Zgłoś
grooszek Re: Wyszukiwarka 15.01.04, 18:37 Tebe, co sie dzieje z watkami,ktore zostaly z forum usuniete? myslalem,ze wszystkie takie trafiaja na osla, ew. do klubu. tymczasem jeden zginal w wirtualnym niebycie kmomorek Waszego serwera;) Link Zgłoś
Gość: van Re: Wyszukiwarka IP: *.chello.pl 15.01.04, 18:39 fawore...fawore...fawore...???????????????????? ??????????????????karnawal...karnawal..karnawal...!!!!!!!!!!!>. Link Zgłoś
eela Re: Wyszukiwarka 15.01.04, 21:13 Tak, myślałam o tej z głównej strony Forum. A przy okazji chciałam zapytać o wyszukiwarkę na forach ukrytych, już chyba po raz piąty. Czy ona będzie kiedykolwiek? Jeśli nie, to chociaż powiedzcie śmiało. Wtedy każdy będzie sobie prowadził spis własnych postów i wątków w jakimś kajecie. Link Zgłoś
j_karolak Specjalne Kajety z logo forum gazeta.pl 16.01.04, 08:40 No właśnie. Prowadzę internetową sprzedaż wysyłkową kajetów do archiwizowania starych wątków. Oferujemy dwa warianty kajetów - w kratkę i w linię. Pisz na mejla! Będzie git! Ceny na Twoją kieszeń! Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 09:10 Witam W końcu będzie. Błędem jest to, że wogóle można ją było zobaczyć na ukrytych. Pojawiła się, choć nie został rozwiązany problem dostępu do odpowiedzi z tych forów. Przepraszamy za zamieszanie i opóźnioną odpowiedź Link Zgłoś
eela Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 11:52 Mało konkretna ta odpowiedź. Kiedy wyszukiwarka będzie? Pytam, bo jest potrzeba i to pilnie, szczególnie na dużych forach. Fora prywatne istnieją juz ponad rok, to tak dla przypomnienia. Link Zgłoś
j_karolak Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 12:33 Postuluję o zabanowanie internautki eeli, bo się czepia!!! Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:09 Nie wiem jeszcze kiedy będzie. Jednak nawet gdybym wiedział, powstrzymywałbym się z podawaniem terminu. Nie spodziewam się jej do końca lutego. Dalej - nie wiem. Jak mówię - jej prezentacja wogóle nie powinna była się pojawić na ukrytych. Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:19 Jak nie prezentacja, to moze reprezantacja z co bardziej reprezantacyjnymi adminami. Chce rowniez doniesc, ze internauta Karolak zada zabanowania Eeli z powodu niskiej pobudki, jaka jest nienabycie przez wzmiankowana kajecika dystrybuowanego przez wzmiankowanego. Kajeciki te sa marnej jakosci, kratki i linie nierowne i niewyrazne, a cena wygorowana. Poza tym Karolak uprawia tutaj kryptoreklame, co szkodzi na netykiete. Link Zgłoś
eela Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:52 Buble rozprowadza? A tak mu dobrze z oczu patrzy. :-) Dziękuję za ostrzeżenie. Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:55 Gdyby mu dobrze z oczu nie patrzylo, to bym sie im zwiesc nie dala. Link Zgłoś
miltonia Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 16:21 Zalezy. Jesli nie oglada sie za innymi, to nie, a jak sie oglada, to tak. Link Zgłoś
basia Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:37 tebe napisał: > Jak mówię - jej prezentacja wogóle nie powinna była się pojawić na ukrytych. Ja co prawda nie jestem zaintersowana szukaniem czegokolwiek na ukrytych,ale temat od strony technicznej wydaje się być ciekawy. Prezentacja wyszukiwarki(takiej samej) znajduje się na wszstkich forach- państwowych,prywatnych,pryw.ukrytych. Coś mi się zdaje ,żeby to działało ,ukryte musiałby być "odcięte" od pozostałych.A co w takim razie z wyszukiwarką-zaawansowaną? jej dostępnością na ukrytych? Chociaż może nie,przecież teraz nie szuka na ukrytych,a działa.Ukryte są jakoś ręcznie odkliknięte z bazy postów? Czyli trzeba tylko uruchomić opcję udostępnienia odklikniętych przez kliknięcie,ale osobno na każdym ukrytym.Przecież userzy z jednego ukrytego niekoniecznie powinni oglądać co na innych ukrytych się dzieje. Fajna łamigłówka:) Link Zgłoś
eela Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:48 Jaka łamigłówka? Żeby coś zobaczyć na danym forum ukrytym, trzeba miec wstęp na to forum. Link Zgłoś
tebe Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:48 Gdyby to nie była łamigłówka, zapewne by już działało (=śmigało). Link Zgłoś
eela Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:50 tebe napisał: > Jak mówię - jej prezentacja wogóle nie powinna była się pojawić na ukrytych. Tak, zgadza się. To było przedwczesne. Link Zgłoś
basia Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 13:56 eela napisała: > tebe napisał: > > > Jak mówię - jej prezentacja wogóle nie powinna była się pojawić na ukrytyc > h. > > Tak, zgadza się. To było przedwczesne. szata graficzna nowego forum winna ;) Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Wyszukiwarka 16.01.04, 16:30 właśnie na jednym ukrytym forum, jak chciaąłm zobaczyć, ile postów tam stworzyłam, wyszukiwarka pokazała mi -2 w ten sposób sama nie wiedząc jak nauczyłam się pisać posty ujemne ;)) Link Zgłoś