jagoda85 15.01.10, 21:30 Chciałabym używać emotikonów, ale nie wiem jak to zrobić. Próbowałam zaznaczyć opcję na moim profilu "emotikony - zawsze", i zapisać, ale to nie nie dało. Co mam zrobić, żeby to zadziałało? Link Zgłoś Obserwuj wątek
princessofbabylon Re: Emotikony 15.01.10, 21:43 Wiesz, czasem żeby coś zaskoczyło trzeba poczekać, wylogować się, zalogować znowu itd. Może to to? ;) W każdym razie ustawia się to właśnie w profilu, więc teoretycznie powinno działać. Link Zgłoś
giwi Re: Emotikony 15.01.10, 22:21 Żeby emoticony zadziałały na forum musi byc włączone BBcode. Link Zgłoś
jan-w Re: Emotikony 15.01.10, 23:21 Włączyć może tylko administracja forum, a na forach prywatnych - właściciele. Link Zgłoś
wariant_b Re: Emotikony 16.01.10, 10:11 jan-w odpisał jagodzie85: > Włączyć może tylko administracja forum, a na forach prywatnych - właściciele. Ale zmartwię Cię jagodo, nie często włączają. Domyślnie użytkownik ma ustawione wyświetlanie emotikonów zgodnie z ustawieniami forum, co powoduje, że po ich włączeniu wszystkie uśmieszki :) zaczynają się wyświetlać na żółto i wygląda to mało estetycznie i rozprasza przy czytaniu postów. Więc po okresie fascynacji nowym bytem właściciel/administrator to zwykle wyłącza i nie ma żółtych emotek. Link Zgłoś