ugo 04.03.04, 16:00 ... możesz wyróżnić osoby, które lubisz i zniknąć niechciane" Aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
dziuunia Re: "'Na stronie Moje Forum... 04.03.04, 16:40 Bo to jest pewnie tak samo jak Kubuś Puchatek pękał baloniki:) Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: "'Na stronie Moje Forum... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 17:42 Kiedy zwróciłam uwagę na ten - moim zdaniem- błąd, Tebe poinformował, że - Ich zdaniem - jest w porządku. Udałam się więc do gazetowej wyroczni - językowej purystki- pani Teresy Kruszona i na Forum Edukacja, podforum Ortografia, którym pani Redaktor imieniem, nazwiskiem i nawet własnym foto, nie mówiąc o wiedzy, zatządza - i założyłam wątek nr 1750 o tytule "Prośba o wykładnię..." Wyszłam na kretynkę, która się czepia, nie ma poczucia humoru, nie jest trendy, a jak się nie podoba ta konwencja, to mogę zmienić Portal. Pani Kruszona odpowiedzieć do dziś nie raczyła, potwierdzając jakoby powyższe. Cóż...no comments. Pozdrawiam PS. Co do mnie - Kubusia już dawno na śmierć zagłaskano, a ja nie muszę go lubić. Instynkt stadny też się u mnie nie wykształcił. Link Zgłoś
niech Re: "'Na stronie Moje Forum... 04.03.04, 19:33 "Zniknac cos, kogos". Najnowszy slownik polszczyzny internetowej. Autorzy: Maas, Tebe. PS. Nie boj sie, zapisali sobie na kartce i zmienia to za jakies 3 miesiace. Tak zeby nikt nie skojarzyl tego z twoja uwaga. A tym bardziej z odpowiedzia ze tak jest poprawnie. To normalka. Admini maja zawsze racje - zwlaszcza wtedy gdy jej nie maja. Link Zgłoś
niech A Kruszona... 04.03.04, 19:35 ...wylacznie cytuje hasla ze slownikow. Taki portalowy Bralczyk. Nie pogadasz. Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: A Kruszona... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.03.04, 00:00 ..." zniknęła swoją fotografię" na Ortografii :)))))) Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: "'Na stronie Moje Forum... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 23:08 Kota wszyscy dostaliście na punkcie Kubusia, czy co?! Infantylizm wtórny czy "to się nosi w tym sezonie"? PS.Jak zwał, tak zwał, ale nikt mnie nie zmusi do zaakceptowania popapraństwa językowego. Jestem atrendy:)) PS2. Niechu, jak zwykle pozdrawiam. Jakże ja Cię lubię czytać:)) Link Zgłoś
niech Re: "'Na stronie Moje Forum... 04.03.04, 23:58 Zajrzalem na strone Moje forum. Nie mam pojecia gdzie jest to "znikac". W tak szybka reakcje nie wierze. Gdzie jest "znikac", drodzy admini! Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: "'Na stronie Moje Forum... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.03.04, 00:06 Jest. A jakże... Musisz się wylogować, wtedy instrukcja uświadomi Ci korzyści wynikające z posiadania Mojego Forum:) PS. Wprowadzono drobna kosmetykę- przedtem "zniknąć...itd" miało oddzielny akapit, teraz jest za "wyróżnić...itd" w jednej linijce... PS. Jak dzieci, no, jak dzieci :))) Link Zgłoś