jola.iza1 05.07.10, 21:12 Ja jestem w stanie zrozumieć, że admini tacy sami, jak reszta forumowiczów,czyż nie?? No to pytam, czy admini mają wpływ na informatyków/programistów, czy ci programiści sami z siebie nie potrafią?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
wariant_b Re: Pytanie mam 06.07.10, 08:51 jola.iza1 napisała: > No to pytam, czy admini mają wpływ na informatyków/programistów Informatycy/programiści chyba potrafią, a przynajmniej kiedyś potrafili, bo ciągle forum należy do bardziej funkcjonalnych. Chyba tylko stracili wpływ na kierunek rozwoju forum. Ale najpoważniejszą bolączką jest nieumiejętność korzystania z oprogramowania forum przez adminów/moderatorów oraz skłonność do rozwiązywania problemów przez decyzje administracyjne a nie rozwój oprogramowania. Niby wszyscy zapracowani, ale przynosi to więcej szkody niż pożytku. I chyba źle są programiści zaczepieni w strukturze organizacyjnej, bo gdy tylko mowa o zmianach w oprogramowaniu, siwa wymiękka i szuka usprawiedliwień, czemu jest to niewykonalne. Link Zgłoś
siwa Re: Pytanie mam 06.07.10, 09:25 Programiści potrafią, a my mamy wpływ na to co robią. Pytasz o coś konkretnego? Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Pytanie mam 06.07.10, 10:52 Pytam konkretnie, dlaczego Gat45 nie może zakładać wątków na forum kraj i co znaczy : "Napisałam do Giwi i prawie natychmiast dostałam odpowiedź. Przypuszcza, że komuś innemu "odcięto sieć" i że już interweniuje."??? Link Zgłoś
siwa Re: Pytanie mam 06.07.10, 12:12 Tak myślałam. Sprawy Gat załatwiamy z Gat. Ew. z Giwi. Naprawdę Twoje posłowanie i zakładanie śmieciowych wątków w tej sprawie na Kraju i FoF nic nie przyspiesza. Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Pytanie mam 06.07.10, 12:45 Siwa, wyluzuj, ja w tym wątku nie czepiam się adminów, ja się czepiam informatyków:) Moderatorów to ja się czepiam o to: forum.gazeta.pl/forum/w,721,113807943,113807943,Ja_w_sprawie_Lublina.html Faktycznie religia , jak w mordę strzelił:) Link Zgłoś
wariant_b Re: Pytanie mam 06.07.10, 20:45 siwa napisała: > Naprawdę Twoje posłowanie i zakładanie śmieciowych wątków w tej > sprawie na Kraju i FoF nic nie przyspiesza. Czy zamiast marnować czas na pouczanie mogłabyś choć raz zrobić to, o co proszą i co należy do twoich obowiązków - odblokować konto i wysłać maila z przeprosinami. Szybciej wyjdzie i bardziej elegancko. Link Zgłoś