jaa_ga 19.04.04, 13:21 Na moderację ktoś z adminów zagląda? Sprawa wydaje się poważna, a Wy znacie procedury stosowane w takich przypadkach, mam nadzieję... gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2028632.html?a=12077830&v=3#opinie Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Interwencja - CITO ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 13:29 Jestem zszokowany, z lekka... Link Zgłoś
jaa_ga Re: Interwencja - CITO ! 19.04.04, 13:34 W przeciwieństwie do adminów, niestety... Piecyku, czy to ja jestem nienormalna może?... Nie wiem ci robić, ale to powinno NATYCHMIAST zniknąć, a powinny się zacząć poszukiwania adresu, z którego ten post wyszedł. Tak sądzę.."Inny" to pedofil. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Interwencja - CITO ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 13:35 Żaden pedofil. Nie wydaje mi się. To taki ciężki dowcip. Za ciężki jak dla mnie. Tzn. nie na forum. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Interwencja - CITO ! 19.04.04, 13:42 Kurczę! Czy ci admini dzisiaj śpią?! Takie posty to kryminał! Gazeta może za to zapłacić, bo to admini są odpowiedzialni za dopuszczanie takich ohydnych postów na forum. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Interwencja - CITO ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 13:45 No, niezupełnie... 3. Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. Agora SA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl. forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html Link Zgłoś
maas Re: Interwencja - CITO ! 19.04.04, 13:49 Zasadniczo takie rzeczy powinny byc na forum.abuse, a nie na forum o moderacji (usunieto). Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Interwencja - CITO ! 19.04.04, 14:00 .....maas.....a gdzie Pani polskie literki wcięło....???? :))))) Link Zgłoś
jaa_ga Jeszcze tytuł postu 19.04.04, 14:06 ...trzeba usunąć: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2028632.html?v=3&a=12078384#opinie Przepraszam, Maas, sle naprawdę mam problem z klikaniem na abuse. Pojawia mi się wtedy ponad 50 okienek IE. Nie wiem jak ten problem naprawić, bo nie znam się na tym.Widocznie jesy jakiś błąd w instalacji czegoś...ale czego? Pozdr.:) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jeszcze tytuł postu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 14:19 50 okieniek IE? Nie wiem, w czym problem. To okienka z reklamami? Jeśli tak, proponuję na początek Ad-Aware: tucows.task.gda.pl/files2/aaw6.exe Zainstaluj, zakutualizuj (check for updates) i przeskanuj system. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Piecyku... 19.04.04, 16:52 Ten problem pojawia się tylko wtedy, kiedy chcę wejść w link mailowy (aktywny kontakt) Otwiera mi się wtedy ponad 50! (liczyłam - 54) okienek explolera! To co się nie mieści na ekranie - usadawia się na pasku na dole. A wszystko - błyskawicznie! I co ja wtedy robię?...A no - klikam "zamknij" Wyobrażasz sobie ile ten swoisty "hand made" trwa?! :))) Nie wiem co to jest, ale NA PEWNO nie reklama: wszystko ma ikonkę IE (tę standardową, firmową) PS. Czy w związku z tymi wyjaśnieniami - w dalszym ciągu uważasz, że program, który mi zalinkowałeś, rozwiąże mój problem?... PS... drogi nasz forumowy ekspercie internetowo-komputerowy :) PS2 System przeskanowany, wszystko OK. Przy resetowaniu zaś - zawsze ukazuje mi się (dysk C) przy 82% "naprawienia" INFO, że scan natrafił na plik o bardzo długiej nazwie, krórego nie udało mu się naprawić. Pyta: czy chcesz uruchomić scan disc dla Windows ....? Kursor na Ok nie daje rady - nie działa, więc używam klawisza enter. Wtedy kontynuuje operację do udanego (?) końca i tak jest przy każdym resecie. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: *.visp.energis.pl 19.04.04, 19:42 Nie spotkałem się z czymś takim i niesety nie jestem w stanie w taki sposób Ci pomóc. Próbowałaś tego Ad-Aware? Z Twego postu to nie wynika. Jeśli jeszcze nie, spróbuj. Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Piecyku... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.04, 21:22 Drogi Piecyku:) Ad Aware zlikwidował problem szarańczy okien IE! Dzięki serdeczne:) PS. Pozostał jeszcze problem Microsoft Exchange, ale nie umiem go skonfigurować, nie wiem co pobrać z download'ów... Poczekam na wizytę Syna, nie pali się:-) Jeszcze raz - :-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: *.visp.energis.pl 20.04.04, 21:30 To Ty już nawet syna masz? A ja myślałem, jak to do Ciebie uderzyć!... ;-))) Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Ja też :-))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.04, 03:52 Tak bardzo chciałabym mieć wnuczątko... PS. Poważnie:) PS1.Tak się składa,że właśnie dzisiaj mój jedyny najukochańszy Syn... PS2 ...ma u r o d z i n y !!! Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Piecyku... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.04, 03:59 A jak podawałam się za Twoją żonę Kuchenkę - to mnie odtrąciłeś okrutniku! Pewnie dla tej flądry mikrofalówki :(( PS. Aleś się wtedy denerwował... ...chi, chi... Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 08:00 Wiedziałem, że to nieprawdziwa Kuchenka! ;-P Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 08:19 Dzień dobry, Orisso. :-) Miłego dnia Ci życzę. :-) Link Zgłoś
orissa Re: Piecyku... 21.04.04, 08:24 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Dzień dobry, Orisso. :-) Miłego dnia Ci życzę. :-) Dziękuję :-) I wzajemnie :-) W taki ponury i deszczowy dzień przyda się miłe słowo :-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 08:35 Ponury i deszczowy? U mnie słoneczko świeci! :-) Link Zgłoś