Dodaj do ulubionych

Gwiazdy Fof 2003

• edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 21:30
      w kolejności alfabetycznej wymieniam tych, którzy na owo miano zasługują:

Aniela
      Fdj
      Gitman
      Miltonia
      Zalogowana

serdecznie gratuluję i przesyłam słodziuśkie buziaczki ;)
      • abstrakt2003 PROTESTUJĘ :) 28.04.04, 21:33
        Przeciw umieszczaniu w rankingu Anieli :)
        A zwałaszcza na pierwszym miejscu :)))
    • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 21:47
      A to jakis prywatny konkurs wzajemnej adoracji był ?
      • miltonia Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 21:53
        Hyhy Eda, mnie mozesz skreslic, bo ja w konkursach, w ktorych nie ma
        zalacznikow w postaci grubej koperty czy czeku na kwote z duza iloscia zer, nie
        startuje.
        • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 22:33
          to typowane przeze mnie wybitne jednostki i jednocześnie zwycięzcy rankingu!
          obgadałam już sprawę z siłami wyższymi ;)

PS. Ty Cover się nie udzielałeś przecie, a jesli nawet to najprawdopodobniej
          niezalogowany ;)
          • Gość: alogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:38
            Ten ranking skłania mnie do głębokich przemyśleń, na temat mojego
            wyglądu...powinnam sobie operacyjnie wyciąć to "z"...
            • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 22:50
              specially dla Cię ranking odwyrtkowy

Zalogowana
              Miltonia
              Gitman
              Fdj
              Aniela

zresztą wszystkie pozycje na liście są równorzędne i zwycięskie ;)
              • Gość: zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:58
                Teraz wyglądam najszerzej z wszystkich!

Ale najważniejszego nie powiedziałaś...jakie nagrody?:)
                • Gość: zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:59
                  "ze" w domyśle:)
              • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 22:59
                Hehehe siły wyższe, korupcją tu pachnie. A zasady jakoweś są znane ? No i co z
                nagrodami ? W konkursach są zawsze nagrody no chyba że ktoś je zapier... ten
                tego...
                • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 23:02
                  w nagrodę jedziemy razem do Rudy Śląskiej - ja jako organizator + osoby
                  wyróżnione.. oczywiście na koszt gazetki ;)
                  • Gość: zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:05
                    Ja chcę jechać przez Barcelonę...jako,ze nie interesują mnie najprostsze
                    rozwiazania:)
                • Gość: zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:03
                  Obecność Anieli w tym rankingu dowodzi jego szlachetnosci, a rezygnacja
                  Miltonii dowodzi braku nagród pieniężnych, a Twoje "zainteresowanie" dowodzi
                  zawistnosci Polaków.O!
                  • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 23:07
                    jakiej zawistności? a kto niby o przynależne Wam zaszczyta zadbał i się
                    upomniał, no kto?
                    • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 27.04.04, 23:09
                      pomijając friko, jakie z tego mam ;)
                      • Gość: zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:15
                        edzioszka napisała:

> pomijając friko, jakie z tego mam ;)

Akurat! Na pewno sobie już szykujesz jakiś ranking najbardziej
                        wspaniałomyślnych, altruistycznych forumowiczów:)
                    • Gość: zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 23:12
                      To Cover mi się jawił jako typowy Polak:)

A na a Twoją cześć:

"łubu dubu,łubu dubu, niech nam żyje Prezes Naszego Klubu...Niech żyje nam:)"
                      • Gość: Cover Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: 195.245.222.* 28.04.04, 15:51
                        Hehehehehe ja typowy ? no ciekawe, ciekawe.... ja tylko tak pozaczepiac ede
                        chciałem.
                        Nagrody mam gdzieś, do rudy się nie wybieram bo tam nie ma po co jechać.
                        A Zalogowana... ale z ciebie lizus "a fe".
                        • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 28.04.04, 16:21
                          pozaczepiać? o Ty Paskudo! chcesz kuksańca? ;)
                          • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 28.04.04, 18:55
                            Chce ;))))) i nie tylko...
                            • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 28.04.04, 18:58
                              wybierzmy się razem na mecz Ruchu Cyców z Gromem Różaniec ;)
                              • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 28.04.04, 23:19
                                Eda ... a która to liga kurdka, bo kopanej nie sledze, wole hokej ;)))
                                Ruch Cyców ! nieźle brzmi heheeh ....
                                • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 28.04.04, 23:32
                                  w mojej sygnaturce masz wszelkie informacje zawarte ;)
                                  • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 28.04.04, 23:57
                                    Byłem, widziałem, jestem pod wrażeniem, chociaż niektóre nazwy wielce zasłuzone
                                    np Izolator Boguchwała, tyle lat pod jedną nazwą. Ho ho ! Pamiętam ta nazwe
                                    jeszcze z podstawówki kiedy studiowałem tabelki, naście lat temu a może i
                                    dziesiąt....
                        • zalogowana Re: Gwiazdy Fof 2003 30.04.04, 17:56
                          Gość portalu: Cover napisał(a):

> Hehehehehe ja typowy ? no ciekawe, ciekawe.... ja tylko tak pozaczepiac ede
                          > chciałem.

A ja pozartowac.

> Nagrody mam gdzieś, do rudy się nie wybieram bo tam nie ma po co jechać.
                          > A Zalogowana... ale z ciebie lizus "a fe".

Ze mnie sie pisze z duzej litery:)
                          • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 30.04.04, 18:44
                            no własnie, trza Covera ukulturalniać! ;)
                            • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 30.04.04, 21:56
                              edzioszka napisała:

> no własnie, trza Covera ukulturalniać! ;)
                              >

No własnie byłem kulturalny ale wszedłem na OSDS i tam mnie zbiesiło ;)))))))
                              Zalogowana.... ja myśle sobie zmień słownik ortograficzny bo temu co masz
                              upłynął termin przydatności do spożycia ;))))
                              • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 01.05.04, 12:40
                                niewiarygodne! cóż takiego zobaczyłeś? bo mam wrażenie, żeś gołosłowny ;)
                                • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 01.05.04, 17:52
                                  JA ? Goły to może i nawet ;) ale gołosłowny... hehehe... ;)
                                  • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 01.05.04, 19:16
                                    jesteś choć trochę podobny do tego facecika? jeśli tak - jesteśmy umówieni na
                                    małą czarną realną.. a tak po prawdzie: bardziej inspiruje mnie osobowość ;)
                                    • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 03.05.04, 23:12
                                      kurdka ani trochę, daj spokój bo w kopleksy wpadne. Ufffffff... (to uffff
                                      do "że osobowośc ispiruje bardziej" .... ulżyło mi hehehe...
                                      • Gość: edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.05.04, 23:17
                                        hyhy, jakoś tak sobie Ciebie wyobrażam - i niechaj tak zostanie ;)
                                        • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 04.05.04, 21:47
                                          hmmmmmmmm, no nie wiem, żebyś tylko nie mdlała na tej kawie co to może się
                                          przydażyć ;)
                                          • Gość: edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 22:45
                                            zawszeć mogę doń domieszać składniki trzeźwiące.. coś Ty się na trwałe na Fof
                                            przeniósł? w końcu się znajdziemy wraz z tym wątkiem na wygnaniu w Klubie ;)
                                            • Gość: Cover Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: 195.245.222.* 05.05.04, 14:14
                                              jakie tam na stałe, no gdzie watek jest tam zagladam i odpisuje.... a jak ma
                                              byc niby ? w Klubie się nie znajdziemy, bo Klub podupada strasznie, chyba go
                                              zamkną.
                                              • Gość: edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.04, 14:19
                                                niepokoi mnie to, iż znów się przestałeś logować.. i właściwie od poczętku się
                                                zastanawiam, skąd przydomek "wielki" ;)
                                                • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 05.05.04, 21:38
                                                  hehehehe brak uwagi przy czytaniu.... zapytaj milte skąd wielki ! nie loguje
                                                  się w pracy bo zaglądają przez ramie czasami .... hehehe tacy "zazdrośnicy-
                                                  pracusie" ;)
                                                  • edzioszka Re: Gwiazdy Fof 2003 06.05.04, 00:20
                                                    hyhy, jak rozumiem działasz w konspiracji, dla współpracowników jesteś Coverem,
                                                    a dla nas "wielkim" - nieźle to sobie obmyśliłeś ;)
                                                  • cover_wielki Re: Gwiazdy Fof 2003 06.05.04, 12:03
                                                    no staram się konspirować ale i tak podejrzeli.... a trudno !!! dla nich to
                                                    jestem Pan ... hehehe, ciekawe co ja mam na gg kurdka, nie pamietam.....
        • mcattery Och miltonio 05.05.04, 01:24
          ja bede misterem ty moja miss :))))))))))))))))))))
          • edzioszka Re: Och miltonio 05.05.04, 10:02
            to nie ten konkurs! ;)
          • miltonia Re: Och miltonio 05.05.04, 17:42
            Tylko dopilnuj, zeby nas nie wykiwano i zeby nagroda byla.
            • kustosz.m Re: nagrody 06.05.04, 12:23
              przepraszamze sie wtracam z takim pomyslem.
              gwiazdy fof powinny zasiadac w jury,
              i oceniac ochotnikow do nowego programu "TOBESTARFOF".
              najciekawsze wystapienia beda powtarzane w porze najwyzszej klikalnosci.

PS A i przyjazd uczestnikow na koszt wlasny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka