tebe Re: pytanie na powaznie 29.04.04, 10:55 Przekazuję odpowiedź od kolegów zajmujących się pocztą: Ma. Niestety to nie oznacza, że wylapuje wszystkie wirusy - moze jakiegos nie wylapac, jesli firma ktorej produkt uzywamy nie zdazyla napisac mechanizmu do niego. Link Zgłoś
orissa Re: pytanie na powaznie 29.04.04, 10:58 tebe napisał: > Przekazuję odpowiedź od kolegów zajmujących się pocztą: > Ma. Niestety to nie oznacza, że wylapuje wszystkie wirusy - moze jakiegos nie > wylapac, jesli firma ktorej produkt uzywamy nie zdazyla napisac mechanizmu do > niego. Właśnie mamy przykład tego, że nie wyłapuje wirusów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12296378 Link Zgłoś
Gość: kixx Re: pytanie na powaznie IP: *.acn.waw.pl 29.04.04, 11:19 dzieki za odp ostatnio jestem zasypywany tym www.mks.com.pl/baza.html?show=description&id=2766 Link Zgłoś
jaa_ga Re: pytanie na powaznie 30.04.04, 23:23 "To" bardzo mi pomogło, kiedy musiałam się uporać z Worm.NetSky :) mks_vir online nie dawał rady... Link Zgłoś