Dodaj do ulubionych

delivery.way2traffic.com

12.12.11, 14:04
Dajcie se siana z tym serwisem, który blokuje otwieranie stron na forum.
Ja doskonale rozumiem, że nie jesteście instytucją charytatywną, ale jeśli jakiś serwis blokuje otwieranie stron forum, to w końcu użytkownicy się wkurzą i będzie mniej odsłon.
Jura
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: delivery.way2traffic.com 12.12.11, 18:49
      Nie on jeden, mnie częściej na portalu wkurza ad.adview.pl
      (za propozycje adblockowania z góry dziękuję)
      • giwi Re: delivery.way2traffic.com 12.12.11, 20:38
        Mnie też. Czasami bardzo wstrzymuje forum w Operze. Muszę po dwa, trzy razy klikać.
      • jan-w Re: delivery.way2traffic.com 12.12.11, 21:24
        Umartwianie się nieużywaniem adblocka jest całkowicie dobrowolne. De gustibus...
        • giwi Re: delivery.way2traffic.com 12.12.11, 21:54
          Janie, przeciez to jest wszystko postawione na głowie. Reklamy są z założenia po to, żeby portal zarabiał. I w związku z tym jego psim obowiązkiem jest tak zorganizować zamieszczanie i rodzaj bannerów, aby nie zakłócały korzystania z serwisów. Po cholerę komu reklamy, które wszyscy będą blokować? Widzisz w tym sens i logikę, bo ja ani za grosz.

Nie wszyscy chcą i nie wszyscy mogą blokować z różnych powodów.
          • jan-w Re: delivery.way2traffic.com 13.12.11, 10:26
            To dokładnie tak jak z reklamami w TV. Są zapewne ludzie którzy je oglądają, jest też garstka takich którzy tego nie lubią i korzystając z time-shiftu przewijają je z prędkością 16X.
            • bartoszcze Re: delivery.way2traffic.com 13.12.11, 20:50
              > korzystając z time-shiftu przewijają je z prędkością 16X.

Działa zwłaszcza w relacjach na żywo.
            • jureek Re: delivery.way2traffic.com 14.12.11, 01:47
              jan-w napisał:

> To dokładnie tak jak z reklamami w TV. Są zapewne ludzie którzy je oglądają, je
              > st też garstka takich którzy tego nie lubią i korzystając z time-shiftu przewij
              > ają je z prędkością 16X.

Rozumiem doskonale, że nie mogłeś się oprzeć pokusie pochwalenia się technicznym gadżetem, ale nie o tym jest ten wątek. W wątku chodzi o to, że technicznie skopane reklamy zakłócają otwieranie stron forum. Jak już tak bardzo chcesz porównań z telewizją, to byłaby to taka sytuacja, że puszczenie reklamy powodowałoby, że następujący po niej film pokazywany byłby w zwolnionym tempie.
              Jura

P.S. Na reklamy w TV mam sposób jeszcze lepszy. Po prostu wybieram stacje, w których nie ma reklam.
              Jura
    • marrant Re: delivery.way2traffic.com 13.12.11, 18:23
      Administracja nie ma wpływu na reklamy na forum.
      • jureek Re: delivery.way2traffic.com 13.12.11, 20:19
        marrant napisała:

> Administracja nie ma wpływu na reklamy na forum.

To przekażcie może tym, którzy wpływ mają, że niektóre serwisy zakłócają funkcjonowanie forum.
        Jura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka