Dodaj do ulubionych

emama - problem z wejściem

06.06.13, 18:47
Od wczoraj nie mogę wejść na forum emama.
Wyświetla mi się error 404 i wskazówka aby przejść do archiwum.
Na inne fora wchodzę bez problemu.
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: emama - problem z wejściem 06.06.13, 21:10
      A z linka?
      forum.gazeta.pl/forum/f,567,emama.html
      A z wątku w górę?:
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,144983242,144983242,Czy_powinnam_dorzucic_sie_.html
      Jak nijak się nie uda, to pewnie trzeba będzie wyczyścić ciasteczka.
    • kasi.aa Re: emama - problem z wejściem 07.06.13, 10:11
      Coś się zmieniło? Jak wchodzisz na to forum(chodzi tylko o emamę czy całe eDziecko)? Jaka przeglądarka? Czy to samo pojawia się na innej przeglądarce? Screena z błędem poproszę na forum@agora.pl
    • thorgalla Re: emama - problem z wejściem 08.06.13, 09:12
      Posprawdzałam nieco i okazało się,że na ematkę nie mogłam wejść z mozilli.
      Z IE bez problemu.
      Dzisiaj wszystko się naprawiło.
      • stefan4 Re: emama - problem z wejściem 08.06.13, 11:10
        thorgalla:
        > Posprawdzałam nieco i okazało się,że na ematkę nie mogłam wejść z mozilli.
        > Z IE bez problemu.

Tak więc wykazałaś, że cudotwórcy forumowi oprogramowują Forum na każdą przeglądarkę z osobna. Sądzę, że to jest ciekawy wkład do światowej myśli informatycznej. Mogliby też uzależnić dostępność forów od daty: w dni parzyste niedostępna jest emama, a w nieparzyste np. forum o forum.

- Stefan
        Zwalczaj biurokrację!
        • Gość: = Re: emama - problem z wejściem IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.13, 12:10
          Akurat ie to jest swego rodzaju ewenement. ie jest niezgodne z W3C. Nie wiem jak zupełnie najnowsze wersje, ale około rok temu obsługa css była tragiczna. Robiąc stronę miałem dać oficjalny komunikat dla użytkowników ie, że z uwagi na powyższe mogą nie uzyskać pełnej funkcjonalności strony.
          Strona nie jest skierowana do przypadkowych zjadaczy białego chleba, których można spotkać na ulicy. Powinno to rzutować na używalność przeglądarek. Wyniki są jednoznaczne: FF - 84%, chrome - 17%, ie - 16%, opera - 5%, android - 4%, safari - 1%. Podejrzewam, że połowa z tych 16% ie, to właśnie mogą być zjadacze chleba. Zatem teoretycznie nie opłaca się kombinować pod kątem ie. Co prawda w przypadku agory te relacje są sporo przesunięte.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka