Dodaj do ulubionych

zablokowany nick??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 09:52
do tej pory uzywalam zalogowanego nicka #kasia, co prawda poczty odbierac nie
moglam, ale samo logowanie nicka dzialalo, dzisiaj nie moge sie zalogowac,
czy zostal na stale wylaczony czy ocochodzi?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia Re: zablokowany nick?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 08:33
      halo halo..

doczekam sie odpowiedzi??
      • niech Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 11:15
        To blokada antyspamowa. Za czesto uzywalas nicka wiec go zablokowano.
        • Gość: #kasia Re: zablokowany nick?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:20
          tak
          raz w tygodniu to na pewno czesto.. po za tym nigdy nie mialam bana i nigdy nie
          dawalam spamu
          • niech Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 12:50
            Musze cie rozczarowac. Nie ty o tym decydujesz czy spamujesz czy nie. Decyduja
            o tym administratorzy. A administrator tez czlowiek - moze sie pomylic. A potem
            nie chce sie do bledu przyznac - to tez ludzka cecha. Mozesz sie wiec pocieszac
            ze w twoim przypadku to zwykla pomylka ale zwykli uzyszkodnicy - tacy jak ja -
            beda sadzic ze jestes nadaktywna spamerka. Jedyne co ci pozostalo to odejsc z
            forum we wstydzie.
            PS. Sadze ze za powyzsze nalezy mi sie jakis specjalny ptak nielot. Jakas
            monstrualna kura lub cos takiego. I zeby znosila niebieskie jajka.
            • Gość: #kasia Re: zablokowany nick?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:01
              zareczam, ze ja decyduje czy spamuje [szeerokie pojecie] czy nie..
              czy wklejam linki [nie wklejam], czy odsylam na inne serwisy, czy wklejam
              wycinki z innych serwisow, czy obrazam innych forumowiczow czy nie..

nie robie tego..

pytam dlaczego sie nie mge zalogowac, bo istnieje mozliwosc, ze ktos mi haslo
              podwedzil.. wolalabym o tym wiedziec..
              w razie takiej ewentualnosci wolalabym tez, zeby jednak konto bylo zablokowane
              • niech Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 13:11
                Sam fakt ze administratorzy nie chca ci odpowiedziec jest dowodem na to ze
                musialas cos niezle przeskrobac.
                PS. Poprosze dwie duze kury.
                • Gość: #kasia Re: zablokowany nick?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:15
                  ciagle sie mylisz??
                  czy to tak ladnie trwac w bledzie?

kury dostaniesz [czy tez inne ptactwo] jak administrator potwierdzi twe slowa
                  • niech Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 13:20
                    Upor pogarsza tylko twoja sytuacje.
                    PS. Poprosze kurza ferme.
                    • eressea Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 13:38
                      "do tej pory uzywalam zalogowanego nicka #kasia, co prawda poczty odbierac nie
                      moglam, ale samo logowanie nicka dzialalo, dzisiaj nie moge sie zalogowac,
                      czy zostal na stale wylaczony czy ocochodzi?"

O ile mi wiadomo na tym portalu nie mozna załozyć konta ze znaczkiem # , zatem
                      chyba coś ci się pomyliło Kasiu.
                      • niech Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 13:51
                        Znaczek # jest automatycznie dodawany do loginow najwiekszych spamerow.
                        PS. Dwie fermy.
                        • Gość: #kasia Re: zablokowany nick?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.08.04, 21:31
                          mily kolego ponizszy link do watku, w ktorym pisze jako zalogowana #kasia

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=9910406
                          na wlasne oczy a moze uwierzysz?
                          pod tym nikiem [zalogowanym] pisalam ponad dwa lata

fermy nie dostaniesz bo sie myliles i nie zasluzyles..

bywasz w bledzie w co nie chcesz uwierzyc

nie ciskaj sie nastepnym razem i troche cierpliwosci

o to, ze nie uprzedzili sie nie czepiam, bo jak mieli uprzedzic skoro poczta
                          pod tym nikiem nie dzialala juz ponad rok? :)

pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
                      • pollak Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 14:06
                        eressea napisała:

> O ile mi wiadomo na tym portalu nie mozna załozyć konta ze znaczkiem # ,
                        > zatem chyba coś ci się pomyliło Kasiu.

Można było zakładać, pani aesico.
                        • eressea Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 16:31
                          pollak napisał:

> Można było zakładać

Dziękuję za wyprowadzenie mnie z błędu, panie pollaku :-) Zatem mozna było
                          kiedyś zakładać, teraz juz nie mozna i najwyraźniej login został zlikwidowany.

• tebe Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 16:41
                            To prawda.
                            Kiedyś można było. Od długiego czasu nie można zakładać a teraz już nawet nie
                            można się logować (wogóle przestały działać takie konta)
                            Pozdrawiam
                            • tebe.i.maas Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 17:19
                              > To prawda.
                              > Kiedyś można było. Od długiego czasu nie można zakładać a teraz już nawet nie
                              > można się logować (wogóle przestały działać takie konta)

Uznalismy, ze nie ma sensu uprzedzac o tym ich wlascicieli, bo spamerow mamy w
                              d.....
                              Uszanowanko
                              TB
                              • tebe Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 17:34
                                Uprzedzaliśmy wielokrotnie.
                                Pozdrawiam
                                • messja Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 18:18
                                  tebe napisał:

> Uprzedzaliśmy wielokrotnie.
                                  > Pozdrawiam

a o tym, ze moderatorzy spoleczni widza nasze ip?
                                  • Gość: pollak Re: zablokowany nick?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:19
                                    Czepiasz się, kobieto. Aesów chłoszczemy na innym forum.
                                    • messja Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 19:07
                                      Gość portalu: pollak napisał(a):

> Czepiasz się, kobieto. Aesów chłoszczemy na innym forum.

nie czepiam sie i nie aesow.

widze, ze tebe grzecznie odpowiada, to ja tez grzecznie pytam. lubie konkretne
                                      rozmowy, a pytanie jest wazne.
                                  • diab.lica Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 19:09
                                    > a o tym, ze moderatorzy spoleczni widza nasze ip?

pani messjo, prosze nie wprowadzac uzytkownikow w blad
                                    moderatorzy widza _czesciowe_ IP
                                    • messja Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 20:06
                                      diab.lica napisała:

> > a o tym, ze moderatorzy spoleczni widza nasze ip?
                                      >
                                      > pani messjo, prosze nie wprowadzac uzytkownikow w blad
                                      > moderatorzy widza _czesciowe_ IP
                                      >

nie no, ja o tym wiem TERAZ widza czesciowe, DO NIEDAWNA widzieli cale, a
                                      jeszcze dawniej WOGOLE. pytalam wiec grzecznie, czy uprzedzano nas, ze
                                      spoleczni beda widzieli nasz ip (cale, czesciowe, szyfrowane, jakiekolwiek)
                                      zanim zmiany w tym zakresie wprowadzono?
                                      • diab.lica Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 20:19
                                        > nie no, ja o tym wiem TERAZ widza czesciowe, DO NIEDAWNA widzieli cale, a
                                        > jeszcze dawniej WOGOLE. pytalam wiec grzecznie, czy uprzedzano nas, ze
                                        > spoleczni beda widzieli nasz ip (cale, czesciowe, szyfrowane, jakiekolwiek)
                                        > zanim zmiany w tym zakresie wprowadzono?

probowalam odpowiedziec tak jak maas :)
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=12266516&a=13984659
                                        • messja Re: zablokowany nick?? 10.08.04, 20:41
                                          diab.lica napisała:

> > nie no, ja o tym wiem TERAZ widza czesciowe, DO NIEDAWNA widzieli cale, a
                                          >
                                          > > jeszcze dawniej WOGOLE. pytalam wiec grzecznie, czy uprzedzano nas, ze
                                          > > spoleczni beda widzieli nasz ip (cale, czesciowe, szyfrowane, jakiekolwie
                                          > k)
                                          > > zanim zmiany w tym zakresie wprowadzono?
                                          >
                                          > probowalam odpowiedziec tak jak maas :)
                                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=12266516&a=13984659
                                          >

tja. maas jest swietna w doinformowaniu. szczegolnie w sprawie z "seryjnymi
                                          wlamaniami na konta userow" dala piekny popis:)

mam nadzieje, ze tym razem jednak i tebe nas nie zawiedzie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka