ha14 09.08.04, 17:10 Forum prywatne>miasta> sortuj wg aktywności. I jakie są kryteria tego podziału? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Kryteria aktywności na forum 09.08.04, 17:46 Aktywność jest mierzona ilością postów w jakimś krótkim czasie typu ostatnie 15 dni. Dokładnej liczby nie pamiętam. Pozdrawiam Link Zgłoś
jan.kran Re: Kryteria aktywności na forum 09.08.04, 19:23 tebe napisał: > Aktywność jest mierzona ilością postów w jakimś krótkim czasie typu ostatnie > 15 dni. Dokładnej liczby nie pamiętam. > Pozdrawiam Bardzo budujaca i konkretna odp. od admina GW. GW to taka powazna , duza gazeta w PL ? Ale admin nie pamieta.... K. Link Zgłoś
messja Re: Kryteria aktywności na forum 09.08.04, 20:20 jan.kran napisała: > tebe napisał: > > > Aktywność jest mierzona ilością postów w jakimś krótkim czasie typu ostat > nie > > 15 dni. Dokładnej liczby nie pamiętam. > > Pozdrawiam > > > Bardzo budujaca i konkretna odp. od admina GW. > ale za to szczera. jakos tak nawet zabrzmialo to jak fragment spowiedzi:"wiecej grzechow nie pamietam, serdcznie za nie zaluje i obiecuje poprawe" czy tak jakos:) moze tebe jest chociaz wierzacy skoro nie konkretny? tak sobie mysle.. Link Zgłoś
jan.kran Re: Kryteria aktywności na forum 09.08.04, 19:29 tebe napisał: > Aktywność jest mierzona ilością postów w jakimś krótkim czasie typu ostatnie > 15 dni. Dokładnej liczby nie pamiętam. > Pozdrawiam No nie , sorry Winetou! Ale jak sie ma posadke to takich kaczanow sie nie sadzi drogi lub droga. jakis krotki czas... typu ostatnie 15 dni... 'nie paaamietam... to nie jest piaskownica tylko robota. Nie paaamietam. Oplulam kompa. I my jestesmy w Europie. Chyba nadal Wschodniej. Nie paaamietam. Typu ostatnie 15 dni. To jest typ polski? Nie paaamietam :-)))) Troche profesjonalizmu . K. Link Zgłoś
pollak Re: Kryteria aktywności na forum 09.08.04, 19:44 Czepiasz się. Może nie on to pisał - tzn. ten mechanizm obliczania "aktywności". Użyszkodnik zapytał się o mechanizm i się dowiedział na jakiej zasadzie działa (w sensie - liczy się ilość postów w przedziale czasu). Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Kryteria aktywności na forum IP: 212.20.131.* 10.08.04, 11:21 W tym przypadku też będę bronił Tebego. Odpowiedział na pytanie, oczywiście na pewnym poziomie ogólności. Jeżeli ktoś chce poznać szczegóły, niech pyta, a nie obraża. Jura Link Zgłoś
Gość: pieszy_na_rowerze Re: Kryteria aktywności na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:37 Gość portalu: Jureek napisał(a): > W tym przypadku też będę bronił Tebego. Odpowiedział na pytanie, oczywiście na > pewnym poziomie ogólności. Jeżeli ktoś chce poznać szczegóły, niech pyta, a nie > obraża. > Jura No wlasnie Jura nie obrazaj a jak chcesz poznac szczegoly to zapytaj Krana. Link Zgłoś
jureek Re: Kryteria aktywności na forum 10.08.04, 11:53 Gość portalu: pieszy_na_rowerze napisał(a): > No wlasnie Jura nie obrazaj a jak chcesz poznac szczegoly to zapytaj Krana. > Kogo obrażam? Jura Link Zgłoś
Gość: pieszy_na_rowerze Re: Kryteria aktywności na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:15 jureek napisał: >> > Kogo obrażam? Tebe popelnil gafe chwalac sie swoja niewiedza. Nie jest to zbrodnia ale nie wolno zarzucac Kranowi ze chcial Tebe obrazic. Link Zgłoś
pollak Re: Kryteria aktywności na forum 10.08.04, 13:12 Gość portalu: pieszy_na_rowerze napisał(a): > Tebe popelnil gafe chwalac sie swoja niewiedza. Tam znowu niewiedzą. Zwykle w takich przypadkach jest tak, że wymyśla się jakis ficzer a później dobiera sie wartości obesrwując wyniki. Dzisiaj 15 jutro 20, czepiacie się. Link Zgłoś
Gość: pieszy_na_rowerze Re: Kryteria aktywności na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:48 pollak napisał: > > Tam znowu niewiedzą. Zwykle w takich przypadkach jest tak, że wymyśla się jakis > ficzer a później dobiera sie wartości obesrwując wyniki. Dzisiaj 15 jutro 20, > czepiacie się. Szanowny panie Pollaku alianci wyladowali o jeden most za daleko, a Tebe powiedzial o ... ostatnie 15 dni za duzo. Tebe to oficjalny nickname, prosze o tym niezapominac. ps. mnie wypowiedz tebe nie przeszkadza, jednak kran moze miec inne zdanie. Jura piszac ze kran obraza tebe, zwyczajnie sie myli. Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Kryteria aktywności na forum IP: 212.20.131.* 10.08.04, 16:48 Poprawiam się. Kran nie obraża, tylko kpi z Tebego. Jura Link Zgłoś
Gość: pieszy_na_rowerze Re: Kryteria aktywności na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:16 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Poprawiam się. Kran nie obraża, tylko kpi z Tebego. Dokladnie tak i Kranowi wolno to robic, dziwia mnie twoje obiekcje. Przypominam, na swiecie smieja sie nawet z prezydentow. Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kryteria aktywności na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:23 Gość portalu: pieszy_na_rowerze napisał(a): > Szanowny panie Pollaku alianci wyladowali o jeden most za daleko, a Tebe > powiedzial o ... ostatnie 15 dni za duzo. > > Tebe to oficjalny nickname, prosze o tym niezapominac. Odpowiedział mu na tyle ile wiedział - bez żadnego kręcenia, wprost. > ps. mnie wypowiedz tebe nie przeszkadza, jednak kran moze miec inne zdanie. Kran czepia się bez powodu. Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Kryteria aktywności na forum IP: 212.20.131.* 10.08.04, 16:54 Gość portalu: pieszy_na_rowerze napisał(a): > Tebe popelnil gafe chwalac sie swoja niewiedza. Jakoś nie zauważyłem, żeby Tebe chwalił się niewiedzą. Odpowiedział na pytanie na tyle, na ile wiedział i szczerze dodał, że nie zna szczegółów. Wolę takich, co potrafią przyznać się do niewiedzy, niż "wszystkowiedzących". > Nie jest to zbrodnia ale nie > wolno zarzucac Kranowi ze chcial Tebe obrazic. Nie wiem co Kran chciała, bo nie czytam jej myśli, mogę oceniać tylko to, co napisała. A jej kpiący komentarz można odczytać jednak jako obraźliwy. Jura Link Zgłoś
Gość: pieszy_na_rowerze Re: Kryteria aktywności na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:23 Gość portalu: Jureek napisał(a): > > Jakoś nie zauważyłem, żeby Tebe chwalił się niewiedzą. Odpowiedział na pytanie > na tyle, na ile wiedział i szczerze dodał, że nie zna szczegółów. Wolę takich, > co potrafią przyznać się do niewiedzy, niż "wszystkowiedzących". Wolno ci wolec co chcesz to wolny kraj i twoja wolna wola. To tyle w temacie wolenia. > > > Nie wiem co Kran chciała, bo nie czytam jej myśli, mogę oceniać tylko to, co > napisała. A jej kpiący komentarz można odczytać jednak jako obraźliwy. Czy ty jestes moze obronca z urzedu Tebe ? Z tego co wiem to on jest pelnoletni i nawet potrafi zaklac jak go ktos zdenerwuje, ale na pewno nie jest obrazalski. Link Zgłoś
messja Re: Kryteria aktywności na forum 10.08.04, 19:04 Gość portalu: pieszy_na_rowerze napisał(a): > Czy ty jestes moze obronca z urzedu Tebe ? tez uwazam, ze jurek troche przesadza. nie raz tebe robil sobie wieksze jaja niz kran teraz z tebika i nikt sie nad ich losem zbytnio nie uzalal. poza tym tebe ma ostre narzedzia w reku i jakby co, to na pewno sobie poradz:P > Z tego co wiem to on jest pelnoletni i nawet potrafi zaklac jak go ktos > zdenerwuje, ale na pewno nie jest obrazalski. > > potrafi zaklac?:) tego jeszcze nie widzialam. ale widzialam nie raz jego "chamstwo na 5 min", jak to kiedys fajnie sam okreslil:"moje chamstwo ma tez swoje 5 min"... bo tebe to jest gwiazdor:) Link Zgłoś
Gość: pollak Messja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 19:25 Ty lepiej napisz coście robili razem na urlopie. No? I nie wypieraj się, bo tak jakoś na początku lipca wcięło Ciebie i TeBe. Gdzieście byli i coście robili? Link Zgłoś
messja pollak i tebe 10.08.04, 19:45 Gość portalu: pollak napisał(a): > Ty lepiej napisz coście robili razem na urlopie. No? I nie wypieraj się, bo tak > jakoś na początku lipca wcięło Ciebie i TeBe. Gdzieście byli i coście robili? nie moge ci powiedziec. i tak juz fdj mnie sciga, bo jestem nieskromna i nieprzywoita. ja sobie wyobrazam, co by to bylo, gdybym powiedziala prawde:) ps. tebik kotku nie przejmuj sie tym gburem i odpowiedz ladnie na moje pytanie. dobrze?:) Link Zgłoś
tebe Re: Kryteria aktywności na forum 10.08.04, 12:18 Tak na wszelki wypadek drobne wyjaśnienie (choć wydaje mi się, że już to mówiliśmy, jak wszystko): my nie piszemy. Programuje Adam (no i jeszcze pare osób, ale Forum to Adam). Odpowiadamy za organizację forum, wymyślamy (z Adamem) różne zabawki (sortowanie itp) oraz ustalamy jak co ma działać. Potem testujemy i sprawdzamy czy wam się podoba czy nie :-) Często nie pamiętamy takich rzeczy j.w., bo one są istotne na etapie tworzenia - wtedy staramy się wybierać jakiś możliwie najlepszy parametr, patrząc na efekty i zabijcie mnie ale nie będę sprawdzał, czy to 10 dni, dwa tygodnie (14) czy 15 dni. Nie napiszę też 15 nie wiedząc tego na 100 proc. Pozdrawiam Link Zgłoś
fdj Re: Kryteria aktywności na forum 10.08.04, 15:57 tebe napisał: > Forum to Adam Aniela potwierdzi. > Potem testujemy i sprawdzamy czy wam się podoba czy nie :-) Przewiduję rychły najazd krwiożerczych Hunów... Link Zgłoś
aniela Re: Kryteria aktywności na forum 10.08.04, 19:17 > tebe napisał: > > > Forum to Adam *wzdech* Link Zgłoś