02.07.18, 21:53
Hej,

dodałem wątek ze zdjęciami, korzystając z tagu [ IMG ] - bez odstępów, oczywiście.

forum.gazeta.pl/forum/w,184,166285942,166285942,Niemcy_Frankonia_i_szlak_rowerowy_Menu.html
I niestety - mimo pozytywnego testu na forum testowym obrazki się nie pokazują.

Podpowiecie mi, dlaczego? Dzięki :)

Szy.
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: Zdjęcia? 02.07.18, 22:34
      Jeśli przejdziesz do edytora zaawansowanego nad okienkiem powinien
      pokazać się zestaw przycisków ułatwiających wprowadzanie tagów.
      Na forum Europa nie ma w nim tagu IMG. Za to możesz zamieścić VIDEO.

Na niektórych forach lata temu wyłączono pewne tagi i tak już zostało.
      Ten, kto wiedział dlaczego, pewnie już nie pracuje, więc się nie dowiesz.
      • znajkraj Re: Zdjęcia? 02.07.18, 23:10
        Tak podejrzewałem, ale nie chciałem wierzyć w taką wybiórczość. W dodatku wobec tak fotogenicznego forum jak turystyczne :/

Dzięki!

Szy.
    • wadera3 Re: Zdjęcia? 02.07.18, 23:01
      Wyraźnie źle wkleiłeś, teraz widzisz zdjęcie?

https://www.znajkraj.pl/files/styles/e/public/stary-ratusz-w-bambergu-frankonia-2018-szymon-nitka-5294.jpg
      • znajkraj Re: Zdjęcia? 02.07.18, 23:14
        Awcależenie, Babciu :)

W edytorze zaawansowanym na turystyce (podróżach?) brakuje możliwości osadzenia obrazka - rzeczywiście muszą tam panować inne zwyczaje.

Dzięki :)

Szy.
        • wadera3 Re: Zdjęcia? 03.07.18, 09:04
          Wystarczy jak zrobisz to:
          Opera margrabiów
          Rzeczywiście nie ma możliwości wklejenia "żywego" zdjęcia, ale w edytorze zaawansowanym wklejasz link do zdjęcia "na kodzie URL i wówczas w miejscu "tekst linka" wpisujesz tytuł do zdjęcia, klikając ów tytuł(po wysłaniu posta) zainteresowani widzą zdjęcie.
          • wadera3 Re: Zdjęcia? 03.07.18, 09:06
            I znów jakiś błąd, może informatycy gazetowi nad tym się pochylą(marzenie ściętej głowy)?
    • marrant Re: Zdjęcia? 06.07.18, 13:37
      Fora turystyczne nie mają udostępnionych opcji pokazywania zdjęć ze względu na to, że istnieją odpowiadające im fotofora. Jest to opisane w nagłówku i rzeczywiście jest to pewna zaszłość. Włączyłam obsługę BBcode na forum Europa. Za chwilę powinno się już móc dodać tak, jak na testowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka