Dodaj do ulubionych

FPsycho zdycha.....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:23
Na FPsycho wprowadzono obowiązek logowania. Przedtem tętniące życiem, ciekawe,
odwiedzane przez wiele osób forum, obecnie dogorywa. Pozostała garstka
zalogowanych, nowych wątków jak na lekarstwo.....
Podobno obowiązek logowania będzie sukcesywnie wprowadzny rónież na pozostłe fora.
Proszę kogoś kompetentnego o odpowiedź na pytanie - jaki jest cel przymusowego
logowania ?
Wydaje mi się, że wylewacie dziecko z kąpielą, ale może się mylę...
Obserwuj wątek
    • niech Re: FPsycho zdycha..... 19.01.05, 19:48
      Niezalogowanym nie odpowiadamy.
    • pejsaty Re: FPsycho zdycha..... 19.01.05, 22:00
      o obowiazku logowania bylo juz troche watkow na tym forum, np. ten:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=17568358&v=2&s=0
    • Gość: Zdziwionyzdziwioną Re: FPsycho dawno już zdechło..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:21
      "Zaczęliśmy od forów niszowych i Zwierząt "- wyjaśnił Tebe
      • Gość: zdziwiona Re: FPsycho dawno już zdechło..?????.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:31
        Oj, nie gadaj. Jeszcze na początku stycznia tak się na FPsycho działo, że
        hej...;-))))
    • tebe Re: FPsycho zdycha..... 20.01.05, 10:36
      Obawiam się, że trudno po tak krótkim czasie mówić o zdychaniu.
      Nic nam jeszcze nie zdechło z powodu logowania.
      Pozdrawiam
      • Gość: zdzwiona Re: FPsycho zdycha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 10:54
        Ale że nudno się zrobiło, to sami zalogowani piszą...DDDDD
        • Gość: Zdziwionyzdziwioną Re: FPsycho zdycha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:11
          Czyli: niezalogowani przestali pisać, bo nudno się zrobiło, a nudno się zrobiło, bo niezalogowani
          przestali pisać?
          Co ma do tego obowiązkowe logowanie?
          To forum zdechło już dawno, mówiłem.
          • Gość: zdziwiona Re: FPsycho zdycha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:28
            Nudno się zrobiło, bo niezalogowani przestali pisać, a niezalogowani przestali
            pisać bo nie chcą się logować - bo ich ten przymus wkurzył.

p.s. czy pisywałeś na FP ?
            • Gość: Zdziwionyzdziwioną Re: FPsycho zdycha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:01
              No i?

Takie wybitne, niezalogowane jednostki, jedynych prawdziwych animatorów forum stać nagle tylko na
              to, by śledzić bezsilnie FPsycho, i skarżyć się adminom cichym głosikiem na nudę? CHA CHA CHA!

Chyba nawet sama nie wierzysz, w to co piszesz. Bo logiki w tym nie ma za grosz. Oprócz tego, że po
              raz kolejny potwierdzasz moje zdanie: forum dawno zdechło.
              Pozwól więc, że zakończę tę nic nie wnoszącą najwyraźniej rozmowę.

Tak, dodam tylko, uczestniczyłem kiedyś w tym forum, nawet dwa lata temu bodaj. Wtedy miało w
              sobie jeszcze coś z Forum, a nie z prymitywnego okładania się czym popadnie.
              • Gość: zdziwiona Re: FPsycho zdycha..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:08
                Hahaha... Też Cię lubię ..-;)))A zdziwiona jestem jeszcze bardziej... Ta napaść
                na mnie to niedoleczone skutki dawniejszego bywania na FP ?
                Ale nic to... łyknij coś na skołatane nerwy i bywaj zdrów "zdenerwowany
                niezalogowany"-;)))
                • wykrywacz.klamcow Re: FPsycho zdycha..... 23.01.05, 19:59
                  > Hahaha... Też Cię lubię ..-;)))A zdziwiona jestem jeszcze bardziej... Ta napaść
                  > na mnie to niedoleczone skutki dawniejszego bywania na FP ?

Ojoj, to po bywaniu na Psychologii trzeba sie leczyc?
                  To w takim razie dobrze, ze "zdycha?
                  :"P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka