Dodaj do ulubionych

POMOCY, POMOCY!!!

17.03.05, 16:26
Bo to podobno jest forum pomocowe. No wiec pomozcie i pokazcie mi te fora z
sortowaniem wedlug daty zalozenia watku. Bo ja chyba w jakiejs innej -
popsutej - sieci serfuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: przechodziłam Re: POMOCY, POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:23
      Nie jeden z tego forum pewnie miałby ochote powiedzieć Ci "To serfuj tam dalej:)"
    • tebe Re: POMOCY, POMOCY!!! 17.03.05, 17:45
      Może to te:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=21465579
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=21355623

Pozdrawiam
      • niech Re: POMOCY, POMOCY!!! 17.03.05, 20:46
        Drogi Tebe. Twierdzisz ze standardem na forach pomocowych jest sortowanie
        wedlug daty zalozenia watku. A ja prosze zebys mi je wskazal. Nie daty, nie
        watki, nie posty, ale fora pomocowe inne niz fora gazeta.pl sortujace watki
        wedlug daty ich zalozenia.
        • tebe Re: POMOCY, POMOCY!!! 18.03.05, 11:39
          Gdzie ja to twierdzę?
          To jest forum pomocowe i teraz działa lepiej niż działało.
          Mniej szumu, więcej sygnału, jeśli chodzi o miarę.
          • basia Re: POMOCY, POMOCY!!! 18.03.05, 14:20
            tebe napisał:

> Gdzie ja to twierdzę?

Oj, Tebe....jeżeli nie wiesz gdzie i kiedy, to poważnie zacznij się zastanawiać
            nad istnieniem Matrixa. Bo śniło mi się to samo co Niechowi. Dokładnie te
            słowa, które zacytował Niech, a autorem ich byłeś Ty.

• jk proszę: 17.03.05, 23:15
      ja nie Tebe, ale zarzuce ci linka:
      ssl.allegro.pl/phorum/list.php?f=298
      sortowanie wedlug zalozenia watku (bez mozliwosci zmiany); forum jest duze, wiec odpada argument, ze nikomu to nie przeszkadza, bo nikt nie pisze

zdziwiony? :>
      • niech Re: proszę: 17.03.05, 23:31
        Zakladam ze jestes przy zdrowych zmyslach i tylko sie omyliles bo na przyklad
        nie patrzyles na monitor ale na plame na swoich naszkach. Na tamtym forum
        sortowanie jest wedlug daty ostatniego wpisu + wyodrebniono wpisy od
        wyroznionych uzytkownikow. Wyraznie opisalem ten mechanizm - na WSZYSTKICH
        forach pomocowych jest sortowanie wedlug ostatniego wpisu choc bywaja w nich
        wyroznione watki od moderatorow, watki faq-owe lub watki przeniesione. Ale
        watki zalozone przez zwyklych userow sa sortowane wedlug ostatniego wpisu.
        Dlaczego? Bo tak jest dobrze. Co to znaczy dobrze? Dobrze to znaczy NIE-LEPIEJ.
        Co to znaczy LEPIEJ niz DOBRZE? To znaczy ZLE. Siec ma juz kilka lat - i
        wbijcie to sobie do lba. Jesli potrzebowaliscie kilku lat zeby odkryc RFC to
        moze zanim bedziecie z pewnoscia WWW-BOGA twierdzic jakies bzdury moze sie
        zastanowcie wpierw.
        • jk Re: proszę: 17.03.05, 23:40
          sorry, piszac "na tamtym forum" miales na mysli forum z mojego linka?
          bo jesli tak, to dalej piszesz dziwne rzeczy - na forach allegro sortowaniej jest wedlug daty zalozenia (czesc watkow jest przyklejona na gorze, sa ta watki adminow) watku, a nie ostatniego postu, popatrz uwaznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka