niech 17.03.05, 16:26 Bo to podobno jest forum pomocowe. No wiec pomozcie i pokazcie mi te fora z sortowaniem wedlug daty zalozenia watku. Bo ja chyba w jakiejs innej - popsutej - sieci serfuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: przechodziłam Re: POMOCY, POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:23 Nie jeden z tego forum pewnie miałby ochote powiedzieć Ci "To serfuj tam dalej:)" Link Zgłoś
tebe Re: POMOCY, POMOCY!!! 17.03.05, 17:45 Może to te: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=21465579 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=21355623 Pozdrawiam Link Zgłoś
niech Re: POMOCY, POMOCY!!! 17.03.05, 20:46 Drogi Tebe. Twierdzisz ze standardem na forach pomocowych jest sortowanie wedlug daty zalozenia watku. A ja prosze zebys mi je wskazal. Nie daty, nie watki, nie posty, ale fora pomocowe inne niz fora gazeta.pl sortujace watki wedlug daty ich zalozenia. Link Zgłoś
tebe Re: POMOCY, POMOCY!!! 18.03.05, 11:39 Gdzie ja to twierdzę? To jest forum pomocowe i teraz działa lepiej niż działało. Mniej szumu, więcej sygnału, jeśli chodzi o miarę. Link Zgłoś
basia Re: POMOCY, POMOCY!!! 18.03.05, 14:20 tebe napisał: > Gdzie ja to twierdzę? Oj, Tebe....jeżeli nie wiesz gdzie i kiedy, to poważnie zacznij się zastanawiać nad istnieniem Matrixa. Bo śniło mi się to samo co Niechowi. Dokładnie te słowa, które zacytował Niech, a autorem ich byłeś Ty. Link Zgłoś
jk proszę: 17.03.05, 23:15 ja nie Tebe, ale zarzuce ci linka: ssl.allegro.pl/phorum/list.php?f=298 sortowanie wedlug zalozenia watku (bez mozliwosci zmiany); forum jest duze, wiec odpada argument, ze nikomu to nie przeszkadza, bo nikt nie pisze zdziwiony? :> Link Zgłoś
niech Re: proszę: 17.03.05, 23:31 Zakladam ze jestes przy zdrowych zmyslach i tylko sie omyliles bo na przyklad nie patrzyles na monitor ale na plame na swoich naszkach. Na tamtym forum sortowanie jest wedlug daty ostatniego wpisu + wyodrebniono wpisy od wyroznionych uzytkownikow. Wyraznie opisalem ten mechanizm - na WSZYSTKICH forach pomocowych jest sortowanie wedlug ostatniego wpisu choc bywaja w nich wyroznione watki od moderatorow, watki faq-owe lub watki przeniesione. Ale watki zalozone przez zwyklych userow sa sortowane wedlug ostatniego wpisu. Dlaczego? Bo tak jest dobrze. Co to znaczy dobrze? Dobrze to znaczy NIE-LEPIEJ. Co to znaczy LEPIEJ niz DOBRZE? To znaczy ZLE. Siec ma juz kilka lat - i wbijcie to sobie do lba. Jesli potrzebowaliscie kilku lat zeby odkryc RFC to moze zanim bedziecie z pewnoscia WWW-BOGA twierdzic jakies bzdury moze sie zastanowcie wpierw. Link Zgłoś
jk Re: proszę: 17.03.05, 23:40 sorry, piszac "na tamtym forum" miales na mysli forum z mojego linka? bo jesli tak, to dalej piszesz dziwne rzeczy - na forach allegro sortowaniej jest wedlug daty zalozenia (czesc watkow jest przyklejona na gorze, sa ta watki adminow) watku, a nie ostatniego postu, popatrz uwaznie Link Zgłoś