asiulka1976 22.03.05, 19:42 załozyłam forum i chcialabym aby automatycznie sortowało sie w/g tematu a nie w/g ostatniego postu, jak to zrobic ?? choci mi o to ze jesli ktos wejdzie na forum zobaczyl alfabetycznie miejscowosci. Link Zgłoś Obserwuj wątek
delphine2 Re: sortowanie watków 22.03.05, 22:49 asiulka1976 napisała: > załozyłam forum i chcialabym aby automatycznie sortowało sie w/g tematu a nie > w/g ostatniego postu, jak to zrobic ?? > choci mi o to ze jesli ktos wejdzie na forum zobaczyl alfabetycznie > miejscowosci. witaj ;) chyba Cie nie rozumiem z tymi miejscowościami ale ..... robi się to tak :) wchodzisz na link "MOJE FORUM" w lewą stronę od czerwonego zaloguj :) następnie wybierasz "sortowanie wątków" i jeśli chcesz alfabetycznie to wybierasz "wg tematu" z rozwijanego menu. :) tyle mogę Ci pwoiedzieć na chwilę obecną :) Link Zgłoś
warka_strong Re: sortowanie watków 22.03.05, 23:52 delphine2 napisał: > wchodzisz na link "MOJE FORUM" w lewą stronę od czerwonego zaloguj :) > następnie wybierasz "sortowanie wątków" i jeśli chcesz alfabetycznie to > wybierasz "wg tematu" z rozwijanego menu. :) > > tyle mogę Ci pwoiedzieć na chwilę obecną :) ===== Obawiam się, że "asiulce" chodzi o domyślne sortowanie wątków na forum prywatnym [coś na kształt obecnych ustawień FoF i FoM]. Taka możliwośc nie istnieje jednak w odniesieniu do forów prywatnych. Ustawienia te powinny dotyczyć indywidualnie gości jej forum. Pozdrowienia. Link Zgłoś
tebe Re: sortowanie watków 23.03.05, 10:57 Możesz z tego wybrnąć. Skróć opis maksymalnie i zamieść na górze link tego typu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090&sortuj=6 (to po sortowaniu) Z wyjaśnieniem, że tak najłatwiej przeglądać forum. Link Zgłoś