Dodaj do ulubionych

Maas, Tebe, DJ

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:17
Czy wy rzeczywiscie macie opinie forumowiczow w...glebokim powazaniu? Przeciez
to nowe forum nie jest znowu az tak dobre! Ludziska sie do niego przyzwyczaili..

Co Wam stare Forum przeszkadzalo? Czy naprawde Agora wejscie na gielde musi
fetowac nawet zmianami szaty graficznej w lubianym przeciez Forum?

Przemyslcie prosze te decyzje. To jest przeciez forum dla nas. Albo sie myle?
Obserwuj wątek
    • Gość: probierz Re: Maas, Tebe, DJ IP: 62.233.211.* 08.07.02, 18:28
      próba
    • men_ Re: Maas, Tebe, DJ 08.07.02, 20:21
      Mają !!!
      Mają ???
      • dj Re: Maas, Tebe, DJ 10.07.02, 00:23
        men_ napisał:

> Mają !!!
        > Mają ???

Nie mają. Odpowiem Wam tak: przyzwyczajenie rzecz ludzka. Dlatego ludzie np.
        korzystają ciągle z tego samego banku (nie podam nazwy), choć muszą stać w
        kolejkach, spotyka ich niemiła obsługa, itp. itd. choć mają do wyboru banki
        konkurencyjne, które oferują lepszy poziom obsługi. Podobnie jest z forum.
        Większość z Was nie pamięta pierwotnej wersji forum, którą zastąpiła tą która
        zniknie w piątek a z której korzystaliście przez ostatni rok. Pamiętam jak wiele
        osób narzekało i na tamtą zmianę, lecz z czasem przyzwyczaiło się i zaczęło
        dostrzegać zalety. Podobnie będzie z nowym forum. Są tutaj oczywiście rzeczy,
        które warto poprawić a najlepiej zauważacie je Wy jako korzystający z forum, niż
        jako my którzy je tworzymy i dlatgo uważnie czytamy Wasze uwagi na bieżąco
        reagujemy. Nowe forum ma poza nową funkcjonalnościa, która po ostatecznym
        usprawnieniu (po lekturze Waszych uwag) będzie bardzo przydatna, także nowe
        mechanizmy które pozwalają nim lepiej zarządzać i reagować na Wasze postulaty
        szybciej.

Także reasumując i odpowiadając: nie, nie mamy użytkowników "w głębokim"
        poważaniu. Jesteśmy pewni, że za pół roku nie będziecie pamiętać starego forum i
        będziecie korzystać z nowego z przyjemnością. Wynikająca także z tego, że je
        współbudujecie przysyłając swoje uwagi za które serdecznie dziękujemy :)
        • men_ Re: DJ !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.07.02, 09:44
          Nikt z nas (tych protestujących, a nie klakierów:) nie jest wrogiem nowego -
          tylko, jak ma być nowe, to niech bedzie lepsze !!!

Zróbcie do cholery cos z ta grafika - teraz to jest jakis pokręcony szpital,
          tak tutaj sterylnie i biało (i śpiąco, i nudząco) !
    • Gość: pan_laga Re: Maas, Tebe, DJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:30
      Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Czy wy rzeczywiscie macie opinie forumowiczow w...glebokim powazaniu? Przeciez
      > to nowe forum nie jest znowu az tak dobre! Ludziska sie do niego przyzwyczaili.
      > .
      >

taaaa................................życie jest okrutne. te popierdolone zmany
      ciągłe.............. nie mozna to było zostać przy łupanym kamieniu i jaskini, do
      kury nędzy !?!

> Co Wam stare Forum przeszkadzalo? Czy naprawde Agora wejscie na gielde musi
      > fetowac nawet zmianami szaty graficznej w lubianym przeciez Forum?

jakie wejście na giełdę ?! co ty pie.......sz ?! agora giełduje już od lat paru.
      nie dałeś rady tego zauważyć ? to jak można ci w kwestii forum wierzyc ?

>
      > Przemyslcie prosze te decyzje. To jest przeciez forum dla nas. Albo sie myle?

no własnie. dla mnie też. a ja sobie ,zyczę postepu i udoskonalania, które
      właśnie ma miejsce.
      amen
      pan laga
      • Gość: mario2 Re: Maas, Tebe, DJ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:15
        To zamiast uzywac procy wyciag gumke z majtek i strzel sobie nia w leb. To jest
        postep w stosunku do etapu rozwoju na ktorym ty sie znajdujesz!
        • pan_laga Re:jełopie.......................... 12.07.02, 01:28

> To zamiast uzywac procy wyciag gumke z majtek i strzel sobie nia w leb. To jest
          >
          > postep w stosunku do etapu rozwoju na ktorym ty sie znajdujesz!

ja się znajduję w dobrym miejscu - kumam co dobre, a co złe i wiem, kiedy agora
          na gieldę weszla. ty zas masz zaburzenia orientacji czaso-przestrzennej i na
          dodatek sadzisz banalne riposty mające znieważyć rozmówcę. ani to znieważa, ani
          smieszy. ty caly jakis taki do dupy jesteś. nie chce mi się z tobą gadać.
          pa
          amen
          pan laga
          • Gość: mario2 Re:jełopie.......................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 10:16
            Zniewazyc dupka zolednego? Przeceniasz sie polkretynku. Widac uderzenie gumeczki
            z majtusiek z pusta makoweczke wywolalo u ciebie mozgoczaszkowe echo. Powinienes
            t ta pusta makowka robic za kamere poglosowa
          • Gość: mario2 Re:jełopie.......................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 10:19
            Zniewazyc dupka zolednego? Przeceniasz sie polkretynku. Widac uderzenie gumeczki
            z majtusiek z pusta makoweczke wywolalo u ciebie mozgoczaszkowe echo. Powinienes
            t ta pusta makowka robic za kamere poglosowa
            • Gość: pan_laga Re:jełopie.......................... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 01:36

/ciach, bo cienizna/

e.........cienki byleś odkad cię pamietam. nawet mnie adrenalistycznie podkurwić
              nie umiesz. i posty ślesz, jak jełop, podwójnie..................
              nudno mam z tobą.
              pa
              amen
              pan laga
              • Gość: mario2 Re:jełopie.......................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 09:30
                Pantofelki jak ty maja to do siebie, ze swoja jedyna komorka i to wcale nie
                szara nie potrafia percepowac spraw rzedu wyzszego.

Jestes nie tylko glupiutki, ale tez nudny. Zal mi cie palancino... a teraz
                spadaj
        • Gość: nowak Re: Maas, Tebe, DJ IP: *.chello.pl 14.07.02, 10:20
          Przez Ciebie rozlała się kawa ze śmiechu!!!
        • Gość: nowak Re: Maas, Tebe, DJ IP: *.chello.pl 14.07.02, 10:23

> To zamiast uzywac procy wyciag gumke z majtek i strzel sobie nia w leb. To
          jest
          >
          > postep w stosunku do etapu rozwoju na ktorym ty sie znajdujesz!

Mario2! To przez ciebie, dokładnie rzecz biorąc, rozlała się ta kawa. Nie mam
          nic do pana lagi, rozśmieszyłeś mnie z zaskoczenia bez osobistych odnośnikó.
          Kawa wytarta, uśmiech pozostał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka