Gość: ustyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 08:32 Komu przeszkadzało forum o niepłodności? Trudno już nie będę zaglądać na wasze strony! Link Zgłoś Obserwuj wątek
maas Re: forum - niepłodność 16.07.02, 13:23 Forum Nieplodnosc mozna znalezc na glownej stronie Forum (w grupie Zdrowie) lub jako podforum na forum Zdrowie. Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: forum - niepłodność IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 13:31 A dokladnie 4 min pozniej kol. Maas jest na zebraniu dzialowym..... :o(( Dzieki za umozliwienie kontaktu... :o( (dla niezorientowanych): dzwonilem do Maas w sprawie Forum dokladnie w tym samym czasie, w ktorym ona odpisywala na ten post. Powiedziano mi , ze jest na spotkaniu dzialowym wraz z DJ. Moge zrozumiec, ze nie chce ze mna gadac, ale wymowka przypomina mi czasy Gierkowskie: nie zostal wypierdolony, tylko odszedl na wlasna prosbe. Pragne nadmienic, ze aktualnie u mnie w domu przebywa ok 10 osob na stale pisujacych na Forum Towarzyskie. Wszyscy sa okrutnie wkurwieni a mnie wydelegowano do pertraktacji :o)) Link Zgłoś