jarmulka 23.07.05, 19:30 Z forum Jaslo zostal usuniety watek [...] Autor: adas49 Data: 19.07.2005 18:42 Prosze o przywrocenie tej wypowiedzi albo przeslanie jej na moj adres. Link Zgłoś Obserwuj wątek
xxx131 Re: usuniety watek 24.07.05, 15:35 A czy forum Jaslo nie jest forum prywatnym?? Jesli jest to redakcja nie przywroci. O powrot watku popros admina. Link Zgłoś
cuski Szkoda mowic... 25.07.05, 02:05 Jarmulka, szkoda mowic o tym, co dzieje sie na forum Jaslo !!! Pozdrawiam Link Zgłoś
jabbur Re: usuniety watek 25.07.05, 12:15 Forum Jasło jest forum sprywatyzowanym, którym opiekuje się 0kowita - o przywrócenie wątku należy zwrócić się do moderatora. Co do treści skasowanych: po usunięciu nie przesyłamy ich zawartości. pozdrawiam, j/a Link Zgłoś
0kowita Re: usuniety watek 25.07.05, 13:43 To nie był wątek lecz tylko jeden post. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=226&w=26561607&a=26664607 Jak widac po "technice" wycięcia nie ja go usunełam lecz ktos z adminów zawodowych.Tak więc nie mam możliwości aby go przywrócic. Moim skromnym zdaniem nie ma sansu o ten tekst walczyc Jarmulko... było, mineło. Patrzmy w przyszłośc bez rozpamiętywania tego co było. Pozdrawiam wszystkich, którzy tu się wypowiedzieli (Cuskiego również) :)) Link Zgłoś
adas49 Re: usuniety watek 25.07.05, 22:14 O ile dobrze pamietam w usunietej wypowiedzi napisalem, iz ciesze sie niezmiernie z faktu, iz niektore osobniki przebywaja na emigracji. Czy moglby mi zatem admin szanowny wytlumaczyc w ktorym miejscu zlamany zostal regulamin.Jakie kryteria o tym przesadzily? Czyzby zwykle "widzimisie"? Bylbym wdzieczny za odpowiedz o ile oczywiscie takowa istnieje bo wydaje mi sie, ze post usuniety zostal ot tak, lekka reka bez zastanowienia nad jego kontekstem. Przyznam szczerze, ze bywalem drastyczniejszy w ocenach i zostaly one ocalone przed cenzorskimi nozycami (tylko jakiego usuwacza? bo moderatorka zwala wine na adminow a oni umywaja rece). Dodam jeszcze, ze takie usuwanie wpisow bez wyraznej przyczyny jest przejawem braku szacunku do osoby piszacej. Link Zgłoś
jureek Re: usuniety watek 26.07.05, 08:10 adas49 napisał: > Dodam jeszcze, ze takie usuwanie wpisow bez wyraznej przyczyny jest przejawem > braku szacunku do osoby piszacej. Czemu tylko pamiętacie o piszących? Przecież takie usuwanie jest również wyrazem pogardy dla potencjalnych czytelników traktowanych jak małe dzieci, którym trzeba dobierać lektury. Jura Link Zgłoś
adas49 Re: usuniety watek 26.07.05, 14:49 jureek napisał: > Czemu tylko pamiętacie o piszących? Przecież takie usuwanie jest również wyrazem pogardy dla potencjalnych czytelników traktowanych jak małe dzieci, którym trzeba dobierać lektury. > Jura Bardzo celna uwaga. I niezwykle sluszna. Link Zgłoś