zaniepokojona2 03.08.05, 14:03 Czy ktoś moze sie orientuje co oznaczają te czerwone słupy które pojawiły sie w tym tygodniu w Poznaniu??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 14:04 Przykro mi ale to nie my stawialiśmy. Pozdrawiam Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 14:12 zaniepokojona2 napisała: > Czy ktoś moze sie orientuje co oznaczają te czerwone słupy które pojawiły sie > w tym tygodniu w Poznaniu??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=27261981&v=2&s=0 Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Czerwone słupy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:45 Kampania wyborcza czerwonych. Cholerny czerwony beton. Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 22:05 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > Kampania wyborcza czerwonych. > > Cholerny czerwony beton. Pojadę tam we wrześniu i zdam relację z kampanii ;-) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Czerwone słupy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:12 A że się tak zapytam, szanownej Aesicy która partia (polityczna) leży na sercu? :) (noco?) Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 22:15 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > A że się tak zapytam, szanownej Aesicy która partia (polityczna) leży na sercu? > :) > > (noco?) Na sercu żadna. Niestety na jakąś będę musiała oddać swój głos. Oczywiście wiem na jaką. Ale pierwsza pisać nie będę :) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Czerwone słupy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:23 Strzelam - demokraci a'la Włodek Frasyniuk? (zawsze mi na tolerantkę wyglądałaś o lekko socjalistycznym zabarwieniu, hihihi ;)) Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 22:26 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > (zawsze mi na tolerantkę wyglądałaś o lekko socjalistycznym zabarwieniu, hihihi > ;)) Wybieram Przysposobienie Obronne Kaczora Donalda. A tolerantką rzeczywiście jestem ;-), czy to aż tak widać? Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Czerwone słupy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:33 eressea napisała: > Wybieram Przysposobienie Obronne Kaczora Donalda. Co prawda unioniści ełropejscy, ale gospodarczo zawsze lepsi od Leppera... :) > > A tolerantką rzeczywiście jestem ;-), czy to aż tak widać? Widać. Jest to uleczalne, choć trzeba włożyć nieco wysiłku. To choroba prawie że cywilizacyjna, targająca ogromną część społeczeństwa w dzisiejszych czasach. ;) Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 22:40 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > Widać. Jest to uleczalne, choć trzeba włożyć nieco wysiłku. To choroba prawie że cywilizacyjna, targająca ogromną część społeczeństwa w dzisiejszych czasach. ;) Jeszcze mam dużo czasu na leczenie ;-) Tylko krowa nie zmienia poglądów. Ale, ale, bardzo nieładnie, że Ty się nie zrewanżowałeś i nie napisałeś, kto będzie miał zaszczyt uzyskać Twoje poparcie ;-) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Czerwone słupy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:16 eressea napisała: > Ale, ale, bardzo nieładnie, że Ty się nie zrewanżowałeś i nie napisałeś, kto > będzie miał zaszczyt uzyskać Twoje poparcie ;-) Nie ma obecnie takiej partii która odpowiadałaby moim preferencjom. Pewnie jednak głosował będę na tych którzy będą "najbliżej" kierując się wyborem mniejszego zła oraz których szanse nie będą praktycznie zerowe (tutaj zaznaczę, że bardziej wolę by nasza gospodarką zajęli się np. ludzie od PO niż PD, LSD, Samoobrony bądź LPR czy PiS). Pod pewnymi względami dość mocno odpowiadają mi upeerki. Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 03.08.05, 23:23 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > Pod pewnymi względami dość mocno odpowiadają mi > upeerki. UPieRdliwi chyba wiekszych szans nie mają. Ja pana z muszką nie lubię ;-) Link Zgłoś
Gość: cakiem_nowy Re: Czerwone słupy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:25 > Ja pana z muszką nie lubię ;-) Wiem. W końcu jesteś tolerantką. :) Link Zgłoś
8pasazer Re: Czerwone słupy!!! 09.08.05, 16:54 wybór "mnejszego zła" to naiwność czy wręcz głupota. tylko BOJKOT!!! Link Zgłoś
8pasazer Re: Czerwone słupy!!! 09.08.05, 16:55 nie będziesz musiała głosować, nie żyjesz w kraju totalitarnym. STOP WYBORY - KOLEJNE WYBORY = KOLEJNE KŁAMSTWA. BOJKOT!!! Link Zgłoś
eressea Re: Czerwone słupy!!! 10.08.05, 13:19 8pasazer napisał: > nie będziesz musiała głosować, nie żyjesz w kraju totalitarnym. :) Pięknie dziękuję za radę ;) Link Zgłoś
8pasazer Re: Czerwone słupy!!! 09.08.05, 16:53 jest to symbol reakcji komuszej (sld pokazuje że będzie walczyć słupnikiem) Link Zgłoś