pipipipi 08.09.05, 19:52 Zostaliście drodzy administraotrzy wywołani do tablicy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=28789436 Czy naprawdę nie warto temu forum pomóc? Czy poprostu Wam się nie chce? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Zlikwidować forum HOTELE? 09.09.05, 09:58 Dzięki za zwrócenie uwagi. PC po prostu przerwał pewną dyskusję. Zresztą już kiedyś było podobnie, dlatego nie nalegałem. Link Zgłoś
pc_maniac Re: Zlikwidować forum HOTELE? 10.09.05, 15:14 tebe napisał: > Dzięki za zwrócenie uwagi. PC po prostu przerwał pewną dyskusję. Zresztą już > kiedyś było podobnie, dlatego nie nalegałem. PC ma małego dzieciaka (pół roczku), twie pracki i urwanie głowy. Nie zauważyłem poprostu, że w tamtym wątku odpisałeś. Ale chyba jakoś dojdziemy do ładu z tym forum Hotele. Choć przyznam się szczerze, że najbardziej zależałoby mi by forum Egipt i hotele traktować jedną miarą - czyli albo na obydwu logowanie, albo na oobydwu swoboda pisania bez loginu. Inaczej naprawdę forum Hotele będzie tym gorszym bratem forum Egipt. Ale nie rozpisuję się tutaj, bo tam już zaczęliśmy rozmowę, a chciałbym również usłyszeć zdanie innych forumowiczów na temat tej sprawy. Link Zgłoś
etrusek Re: Zlikwidować forum HOTELE? 11.09.05, 23:46 ciekawe dlaczego forum greckie, tureckie czy tunezyjskie nie budzą takich emocji jak egipskie? Link Zgłoś
pc_maniac Re: Zlikwidować forum HOTELE? 13.09.05, 13:45 etrusek napisał: > ciekawe dlaczego forum greckie, tureckie czy tunezyjskie nie budzą takich emocj > i > jak egipskie? Porównaj na ilość postów n tych forach. To po pierwsze, po drugie na pewno na forum greckim macie niezłego moderatora i takie "wszy forumowe" jakie grasuja na Egipcie jegomoście Kuba_Halford/vel Dżasty, czy Haha nie mieli by szans bytu. No i sam fakt popularnosci danego kraju również ma niestety znaczenie, im bardziej popularny kierunek tym więcej pseudoturystów, którzy mają niewiele wspólnego z kulturą. To oczywiście moje subiektywne odczucia. Może są i inne przyczyny, ale uważam, że fora powinny się modernizować, tak by były coraz bardziej przyjazne internautom. Przyznasz Etrusku, że konstrukcje forów gazety są już lekko przstarzałe. Brak podziału tematycznego jest chyba największym problemem, bo jak tu odpisywać 20 raz czy warto wziąć dolary czy euro lub czym zwalczać "zemstę faraona"?! Link Zgłoś