Dodaj do ulubionych

10.IX - pytanie do admina

IP: 217.197.165.* 10.09.02, 11:21
Zadalem na forum o portalu pytanie dotyczace likwidacji nieuzywanych kont
(lub loginow). Nie byly to zadne glupoty. Zadalem na FoP, bo ktos tu kiedys
sadzil takie kwity, zeby pytac na odpowiednich forach. I co - i nic. Prosze
wiec jeszcze raz o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: życzliwy (...)admina - zajęta cenzurowaniem f.kultura IP: 211.233.68.* 10.09.02, 11:30
      Usuwa ślimaczki:

____=/@____ - śLimak w cylindrze

Ale nie wiedzieć czemu zostawia wątki typu "Wy świnie!"

życzliwy
    • tebe Re: 101.IXI - pytanie do admina 10.09.02, 13:00
      Proszę przypomnij to pytanie.
      • Gość: Niech Re: 101.IKSI - pytanie do admina IP: 217.197.165.* 10.09.02, 13:03
        1. czy logowanie na forum i logowanie na poczcie to to samo dla straznika
        naszych odwiedzin
        2. czy sprawdzenie poczty via strona i via klient to to samo dla straznika
        naszych odwiedzin
        3. jesli tak, kiedy wygasa nieuzywany login/konto pocztowe
        4. jesli nie, to w ktorym z wyzej wym. wypadkow zachodzi 3
        5. czy przejscie listu przez konto z przekierowaniem jest odnotowane jak
        zalogowanie sie?
        • tebe Re: 101.IKSI - pytanie do admina 10.09.02, 14:01
          Co rozumiesz pod pojęciem "strażnika naszych odwiedzin"
          • Gość: Niech Re: 101.IKSI - podanie do admina IP: 217.197.165.* 10.09.02, 14:12
            Chodzi o kwestie uzywalnosci konta. Napisal admin-kobieta, ze po pewnym czasie
            niekorzystania z konta, konto przepada. Poniewaz macie polaczone konto pocztowe
            z logiem forumowym, chcialem sie dowiedziec szczegolowo, jak to wygasanie
            wyglada i co moze je powstrzymac. Dbam po prostu o tysiace kont zalozonych u
            was - nie chcialbym ich stracic - to moja inwestycja w przyszlosc.
            • tebe Re: 101.IKSI - podanie od admina 10.09.02, 15:06
              Wspomniana odpowiedź była pewnym uproszczeniem.
              Ale Niech się użytkownik nie martwi. Cokolwiek się robi, to się liczy.
              Co do czasu - jeszcze przez jakiś czas, cenne konta same nie znikną. A takie, które znikną z powodu nieużywania jeszcze przez jakiś dłuższy czas będzie można odtworzyć.
              Szczegóły wkrótce, bo wg wszystkich znaków wnet coś zmienimy w tym temacie. Oczywiście na korzyść użytkownika.
              • Gość: Niech Re: 101.IKSI - podanie od ale mina IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 16:29
                To zapytam jeszcze raz: jesli mam dwa konta, jedno z nich ma przekierowanie do
                drugiego, sprawdzam poczte w drugim przez klienta - to jest rownowazne z jakims
                ruchem na pierwszym koncie?
                • tebe Re: 101.IKSI - podanie od ale mina 10.09.02, 16:48
                  Takie konto nie zniknie.
                  • Gość: Niech Re: 101.IKSI - podanie od ale mama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 17:03
                    Dzieki. Ja i moje dziesiec tysiecy kont mozemy juz spac spokojnie. Tak chcialem
                    napisac. Ale nie napisze. Bo dalem ciala - przekombinowalem. Jesli sprawdzam
                    poczte na koncie A, na ktore przekierowuje listy z konta B, a na konto B nie
                    poszedl zaden list, to nie moge wymagac ruchu na koncie B. Znowu bede mial
                    zarwane nocki spedzone na logowaniu sie tysiace razy.
                    PS. To moze inne pytanie - po jakim czasie niekorzystania z konta zostaje (lub
                    zostanie w przyszlosci) ono zlikwidowane?
                    • tebe Re: 101.IKSI - podanie od ale tama 10.09.02, 18:14
                      :-)
                      Nawet jeśli zostanie zliwkidowane z bezruchu, będzie je można odtworzyć. Co innego, gdy ktoś postanowi zlikwidować konto.
                      Więcej szczegółów wkrótce.
                    • kropka. Re: 101.IKSI - podanie od ale mama 10.09.02, 18:16
                      zaraz-zaraz. Proszę powoli i własnymi słowami:
                      Jak jestem zalogowana to mam konto pocztowe - to jasne. A jeśli nie otwieram
                      wcale tego konta? Nie odbieram maili i wcale tam nie zaglądam? Bo chcę mieć
                      tylko nick. To zniknie????? Jedno z drugim związane na śmierć i życie????
                      Niech, chyba masz towarzyszkę w bezsenności :(
                      • Gość: Niech Re: 101.IKSI - poslanie od ale mama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 18:18
                        Polaczenie logowania z kontem powoduje watpliwosci. Czy zalogowanie sie jest
                        jednoznaczne ze skorzystaniem z konta itp. Moze ktos kiedys nas dokladnie
                        oswieci?
                        • kropka. Re: 101.IKSI - poslanie od ale mama 10.09.02, 18:22
                          Pewnie tak. Reflektorem :(
                          • Gość: Niech Re: 101.IKSI - poslanie oda ale mama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 19:12
                            Cos taka smutna?
                            • kropka. Re: 101.IKSI - poslanie oda ale mama 10.09.02, 19:22
                              bo nie lubię, jak mi żarówą po oczach. I mam zaklepany fajny nick, który używam
                              okazjonalnie. A jak mi skasują, to się wścieknę. I wylałam herbatę na białe
                              spodnie i pewnie ich nie dopiorę. I napisałam fajną historyjkę na auto-moto,
                              ale nie chwyciło. I grypa mnie bierze, bo łep mnie napieprza jak jasny gwint.
                              I z czego się tu cieszyć? :(
                              • mikolaj7 Re: 101.IKSI - poslanie oda ale mama 10.09.02, 23:16
                                kropka. napisała:

> bo nie lubię, jak mi żarówą po oczach. I mam zaklepany fajny nick, który używam
                                >
                                > okazjonalnie.

wlasnie, ja mam kilka(nascie) nickow na forum, a czesto
                                uzywam tylko jednego, nie chce sie rozstawac z reszta !
                                • Gość: Niech Re: 101.IKSI - odlanie uda ale mama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:19
                                  Miekusy, ja wzialem slownik do reki i wklepuje. Mam juz okolo jedenastu
                                  tysiecy. Po co slownik? Stawiam krzyzyki przy haslach, przeciez nie spamietam.
                                  • mikolaj7 Re: 101.IKSI - odlanie nuda ale mama 10.09.02, 23:25
                                    Gość portalu: Niech napisał(a):

> Miekusy, ja wzialem slownik do reki i wklepuje. Mam juz okolo jedenastu
                                    > tysiecy. Po co slownik? Stawiam krzyzyki przy haslach, przeciez nie spamietam.

a potem czytamy, ze na portalu jest juz ponad 200tys kont..
                                    i pojawiaja sie nowi uzytkownicy ;-))

to taki przyklad internetowego dopingu... gazeta zrobi
                                    wszystkjo, zeby miec wiecej kont !
                                    • Gość: Niech Re: 101.IKSI - odlewy nuda ale mam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 23:29
                                      Od kazdego konta mam zeta. Pomnoz, podziel przez 20,50 (cena malego ginu
                                      lubuskiego), no i wiesz wszystko. A potem pisza, ze [----] rozpijali chlopow.
                                      • kropka. Re: 101.IKSI - odlewy nuda ale mam 11.09.02, 01:02
                                        My miękusy?????? Sam jesteś mięczak bezskorupiały całkiem!!!
                                        Zety już bierzesz??? Jak można tak nisko upaść! FUJ!!!
                                  • kropka. Re: 101.IKSI - odlanie uda ale mama 11.09.02, 01:17
                                    jakby Ci sie słownik skończył, służę słownikiem terminologicznym sztuk pieknych.
                                    np: chryzolefantyna. Albo: stopa_krokiewna.
                                    Polecam sie łaskawej pamięci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka