Dodaj do ulubionych

Pytanie techniczne w sprawie FoF

06.12.05, 10:24
Dzień dobry. Czy mógłbym poprosić o odpowiedź na pytanie dokąd trafiają wątki usunięte z Forum o forum? Dodam, że na pewno nie do Oślej ławki (sprawdziłem). Chodzi na przykład o kulturalną, merytoryczną i całkiem na temat dyskusję rozpoczętą tutaj niedawno przez kolegę tomka854. Liczyła ona już kilka (5?, 6?) postów, a następnie zniknęła. Bardzo serdecznie dziękuję za ewentualną odpowiedź, wszak Forum jest miejscem wymiany poglądów, prawda?
Obserwuj wątek
    • no.logo Re: Pytanie techniczne w sprawie FoF 06.12.05, 10:32
      Oj, właśnie przyszła mi do głowy straszna myśl. Może ów wątek został usunięty, gdyż po zabraniu w nim głosu przez niejakiego b.pascala pozwoliłem sobie na drobną polemikę z tym panem. Polemikę z pewnością dla niego niewygodną (choć może też niezrozumiałą...). Błagam, odegnajcie te złe myśli, powiedzcie, że to tylko awaria techniczna (taka sama jak ostatnio z pewną audycją TokFM) i że zaraz rzeczony wątek wróci na swe miejsce...
      • Gość: poirytowany Re: Pytanie techniczne w sprawie FoF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:40
        > awaria techniczna (taka sama jak ostatnio z pewną audycją TokFM) i że zaraz rz
        > eczony wątek wróci na swe miejsce...

Z Pascalem? Na 100% nie jest to awaria techniczna, a wątek napewno nie wróci.
      • Gość: poirytowany Re: Pytanie techniczne w sprawie FoF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:48
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=33003275&a=33003275
        • no.logo Dziękuję :-) (n/t) 06.12.05, 10:51

• jabbur Re: Pytanie techniczne w sprawie FoF 06.12.05, 11:42
      FoF działa tak samo jak inne fora. Jedyna
      różnica - staramy się aby było bardziej "na temat"
      j/a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka