patrzcie 08.12.05, 18:39 www.cpo.org.pl/rodzinarodzinie/ Kliknijcie w link KALENDARZYK , wybierzcie sobie dziecko i wyslijcie mu prezent na urodziny. Bardzo fajna inicjatywa. Rzućcie jakiegos linka do tej akcji na głównej stronie!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
jk Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 18:56 na ilu forach jeszcze tego nie ma? z ciekawości się pytam ;) Link Zgłoś
patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:02 Z tej Twojej ciekawosci, to jeszcze zaczną szukać i usuwać ,już na paru ,nadgorliwi powycinali,ale ja im nie mam tego za złe, bo wiem,że piekło na nich czeka:) Link Zgłoś
patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:14 Kurde, to Ty mi to nawet usunąłeś na forum TELEWIZJA - jk,przecież ja nie mam z ta akcją nic wspólnego, czemu to usunąłeś, przywróć tam ten watek,nie badz świnia. Link Zgłoś
jk Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:14 w takim razie - nie mogę się doczekać ;) Link Zgłoś
patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:15 Głupi jesteś i tyle. Link Zgłoś
tebe Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:25 Nawet najbardziej słuszną akcję można popsuć spamując na jej temat. Link Zgłoś
patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:32 To nie jest spam, to jest akcja propagujaca, pomóżcie lepiej i zapodajcie na głównej stronie. Link Zgłoś
tebe Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:35 Jeśli wysyłasz to na różne fora, to jest to spam. Link Zgłoś
patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:42 Nie to nie jest spam,tekstualizm w teorii wykładni już dawno odszedł do lamusa Tebe. Link Zgłoś
patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:44 Mniejsza z tym, nie zamierzam z Wami dyskutować,jak mozecie to dajcie link do akcj na główną stronę GAZETY, zwłaszcza,że TokFm jest patronem akcji. Link Zgłoś
Gość: patrzcie Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:53 Usuwając te watki, nawet tam gdzie temat został podchwycony , nie robisz mi na złość,tylko tym dzieciom. Link Zgłoś
neder Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 09.12.05, 01:04 a Ty robisz 'na złość' dzieciom, że wkurzasz innych tymi watkami... pzdr Link Zgłoś
Gość: ja Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 08:18 neder napisała: > a Ty robisz 'na złość' dzieciom, że wkurzasz innych tymi watkami... > pzdr Nie wszyscy są tacy jak Ty na szczęscie, po odzewie na tych watkach widać było,że ludziom też ta akcja się spodobała,na forum Katowice, nawet wątek przyszpilono, jeżeli choć jedna osoba ( a z tego co czytałam to więcej) wyśle coś tym dzieciom, to nawet taki "spam" ma sens. Link Zgłoś
neder Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 09.12.05, 09:37 > Nie wszyscy są tacy jak Ty na szczęscie, ojojoj, a niby jacy? Po prostu widziałam ten wątek na kilku forach, na początku tez czytałam, a nachalność mnie po prostu wkurza (to tak jakby ktoś chodził za mną na ulicy i ciągle przypominał o wszystkich problemach tego świata). pzdr Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.05, 10:21 To to dla mnie jest mistrzostwo świata: powiat.chojnice.pl/strona?id_ln=16&id_typ=6&id_kat=1&szuk=&id_tekst=848 Spam (wysyłany regularnie raz na parę tygodni z fałszywych skrzynek) jako news na stronie urzędu. Od cholery tego wszędzie na różnych stronach urzędowych: www.google.pl/search?q=konferencja+ukraina+icic Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE IP: 83.9.51.* 08.12.05, 19:43 patrzcie napisała: > To nie jest spam, to jest akcja propagujaca www.nadzieja.pl/inne/spam.html Link Zgłoś
tebe Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE 08.12.05, 19:45 Hehe, jak te bugi się ładnie rozchodzą ;-) Nie ma szans, żeby to zrozumiała. Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: AKCJA-----------------> SPRAW DZIECKU PRE IP: 83.9.51.* 08.12.05, 19:49 Ale to prosty tekst po polsku. ;-) To mówiłem ja, T-800, pomocnik Admina. :-DDD Link Zgłoś