Dodaj do ulubionych

Pytanie do pocztowego majstra

IP: 217.197.165.* 27.11.02, 13:49
Jak wpisze w ustawienia pocztowe, ze nie chce dostawac listow ze slowem
newslettery w naglowku, to naprawde nie bede ich dostawac?
Obserwuj wątek
    • postmaster Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 14:00
      Gość portalu: Niech napisał:

> Jak wpisze w ustawienia pocztowe, ze nie chce dostawac listow ze slowem
      > newslettery w naglowku, to naprawde nie bede ich dostawac?

Witam,
      Jesli slowo newslettery znajduje sie w temacie lub w polu OD / DO to poczta
      taka bedzie blokowana. Nalezy ustawic odpowiednie reguly wiadomosci i zaznaczyc
      pole "odrzuc wiadomosc". Mechanizm dziala jedynie podczas czytania poczty przez
      interfejs WWW.

Pzdr
      Postmaster
      • Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 14:22
        Dziekuje za szybka i jakze mila dla moich oczu wiadomosc. Jesli majster nie
        uznal, ze odpowiadajac na pytanie wyrobil juz dzisiejsza norme i poszedl do
        domu, sprobuje zadac jeszcze jedno. Dlaczego dostaje newslettery? Ja ich nie
        zamawialem.
        • postmaster Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 15:01
          Gość portalu: Niech napisał:

> Dziekuje za szybka i jakze mila dla moich oczu wiadomosc. Jesli majster nie
          > uznal, ze odpowiadajac na pytanie wyrobil juz dzisiejsza norme i poszedl do
          > domu, sprobuje zadac jeszcze jedno. Dlaczego dostaje newslettery? Ja ich nie
          > zamawialem.

Witam,
          Prosze podeslac przyklad takiego newslettera wraz ze wszystkimi naglowkami
          na adres postmaster@gazeta.pl

Pzdr
          Postmaster
          • Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 15:09
            Sie zrobilo. Chcialem dodac, ze dostaje newslettery o tematyce sportowej i
            bankowej. Mam u was kilka kont. Znaczy sie kilka tysiecy, ale mniejsza z tym.
            Newslettery przychodza na rozne konta, zawsze na inna ich ilosc. Tak wiec cos
            jest nie tak, albo cos kompinujecie - mi tam wsio ryba, uruchomilem spamkillera.
            • tebe Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 17:07
              Witaj
              Dostałeś zapewne reklamę banku i informacje o konkursie Ad-am.
              Żadna z nich nie była newsletterem choć pierwsza była błędnie wysłana z adresu Gazeta.pl newsletter, za co wszystkich adresatów przepraszam.

Druga - to nie był pierwszy nasz mailing, więc się dziwię twojemu zdziwieniu.
              • Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 17:19
                Ale pierwszy z adresem newsletter@. Teraz bede zabijal i newslettera i mailing -
                myslisz, ze dostane (a raczej nie), to co chcialem?
                PS. Dostalem jeszcze pilkarzyki.
                • tebe Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 17:25
                  myślę że tak, ale musisz uważać, żeby nie wyciąć wszystkich innych naszych userów
                  • Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 17:28
                    Jak ich wytne, bede mial wiecej loginow dla siebie. Chociaz nie, wiecej niz
                    Niech nie bede mial. Dobrze, ze nie mniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka