Gość: Niech IP: 217.197.165.* 27.11.02, 13:49 Jak wpisze w ustawienia pocztowe, ze nie chce dostawac listow ze slowem newslettery w naglowku, to naprawde nie bede ich dostawac? Link Zgłoś Obserwuj wątek
postmaster Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 14:00 Gość portalu: Niech napisał: > Jak wpisze w ustawienia pocztowe, ze nie chce dostawac listow ze slowem > newslettery w naglowku, to naprawde nie bede ich dostawac? Witam, Jesli slowo newslettery znajduje sie w temacie lub w polu OD / DO to poczta taka bedzie blokowana. Nalezy ustawic odpowiednie reguly wiadomosci i zaznaczyc pole "odrzuc wiadomosc". Mechanizm dziala jedynie podczas czytania poczty przez interfejs WWW. Pzdr Postmaster Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 14:22 Dziekuje za szybka i jakze mila dla moich oczu wiadomosc. Jesli majster nie uznal, ze odpowiadajac na pytanie wyrobil juz dzisiejsza norme i poszedl do domu, sprobuje zadac jeszcze jedno. Dlaczego dostaje newslettery? Ja ich nie zamawialem. Link Zgłoś
postmaster Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 15:01 Gość portalu: Niech napisał: > Dziekuje za szybka i jakze mila dla moich oczu wiadomosc. Jesli majster nie > uznal, ze odpowiadajac na pytanie wyrobil juz dzisiejsza norme i poszedl do > domu, sprobuje zadac jeszcze jedno. Dlaczego dostaje newslettery? Ja ich nie > zamawialem. Witam, Prosze podeslac przyklad takiego newslettera wraz ze wszystkimi naglowkami na adres postmaster@gazeta.pl Pzdr Postmaster Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 15:09 Sie zrobilo. Chcialem dodac, ze dostaje newslettery o tematyce sportowej i bankowej. Mam u was kilka kont. Znaczy sie kilka tysiecy, ale mniejsza z tym. Newslettery przychodza na rozne konta, zawsze na inna ich ilosc. Tak wiec cos jest nie tak, albo cos kompinujecie - mi tam wsio ryba, uruchomilem spamkillera. Link Zgłoś
tebe Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 17:07 Witaj Dostałeś zapewne reklamę banku i informacje o konkursie Ad-am. Żadna z nich nie była newsletterem choć pierwsza była błędnie wysłana z adresu Gazeta.pl newsletter, za co wszystkich adresatów przepraszam. Druga - to nie był pierwszy nasz mailing, więc się dziwię twojemu zdziwieniu. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 17:19 Ale pierwszy z adresem newsletter@. Teraz bede zabijal i newslettera i mailing - myslisz, ze dostane (a raczej nie), to co chcialem? PS. Dostalem jeszcze pilkarzyki. Link Zgłoś
tebe Re: Pytanie do pocztowego majstra 27.11.02, 17:25 myślę że tak, ale musisz uważać, żeby nie wyciąć wszystkich innych naszych userów Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pytanie do pocztowego majstra IP: 217.197.165.* 27.11.02, 17:28 Jak ich wytne, bede mial wiecej loginow dla siebie. Chociaz nie, wiecej niz Niech nie bede mial. Dobrze, ze nie mniej. Link Zgłoś