Dodaj do ulubionych

Ogloszenie platne

IP: 217.197.165.* 04.02.03, 11:49
To ogloszenie jest platne. Nie mozesz go przeczytac nie uiszczajac
odpowiedniej oplaty.
Obserwuj wątek
    • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:11
      Dałam Ci własnie 200 zł, a teraz wydaj mi 190 zł reszty.
      • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:14
        Ten banknot byl falszywy, skad go mialas? Od Rywina?
        • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:15
          Fałszywy?

Cholera! Policja ! Zgwałcili mnie !!!
          • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:17
            No to przynajmniej cos z tego mialas. Ja mam tylko skrawek papieru.
            • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:21
              mozna powiedzieć,że paradoksalnie, to Ty nieżle wyszedłeś na tym "interesie"

...jestem z pokolenia dla którego kawałek papieru to deficytowy towar...
              ...w dodatku nie musiałes stać w kolejce...
              • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:24
                Jesli pamietasz te czasy, to pamietasz tez nadmiar banknotow w obiegu. O bardzo
                dziwnych nominalach.
                • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:26
                  Mówisz o bonach ?
                  To były królewskie czasy:)
                  • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:29
                    No tak, Markiza, krolewskie czasy, a placi kserokopiami banknotow.
                    PS. A poza tym to ogloszenie nie kosztuje 10 PLN. Ono jest duuuuuuuuzo drozsze.
                    • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:35

Dałam Ci na stare 100 000 zł,reszte mogę dopłacić w naturze ...może masz
                      ogródek i potrzebujesz nawozu?
                      Należę do tych,którzy uważają ,ze pieniądze to g...
                      • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:41
                        Moze i tak, ale dlaczego to wlasnie ja mam je dostawac?
                        • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:48

Pieniądz nie śmierdzi...nie obawiaj się:)

Trzeba było od razu wydać mi te 190 zł...

• Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:51
                            Nie mam falszywych drobniakow. Mam za to falszywa karte kredytowa. Przerobilem
                            z karty klubu video.
                            • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 04.02.03, 23:55

Wymienisz sie na zużytą kartę telefoniczną ?
                              Mozesz sobie ja przerobić na złotą Master Card ?
                              Też fałszywą...ale przynajmniej złotą...to jak ?
                              • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 23:58
                                Moja karta jest brylantowa. Nakleilem na nia brylanciki znalezione w jakims
                                kolorowym magazynie.
                                • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 05.02.03, 00:02
                                  Wymień sie na diamentową...ja ze Ślaska jestem , to nie będzie mi problemem
                                  dać Ci kamień węgielny.

Chyba,ze masz juz prawojazdy kategorii C ?
                                  ..bo to też jest karta djamentowa...
                                  • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:05
                                    Wystarczyl im rzut oka na mnie, zeby mi odmowic nawet karty rowerowej. Dobrze
                                    ze podstepem odebralem dowod osobisty. Wyslalem mame.
                                    • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 05.02.03, 00:09
                                      No i w ten o to sposób zostałeś alkoholikiem...
                                      Wszystkiemu winni są jak zwykle rodzice...
                                      • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:10
                                        Za kare wysle mame do nocnego.
                                        • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 05.02.03, 00:12
                                          Nie wpuszczaja Cię już ?
                                          Załóż krawat...podobno klient w krawacie jest mniej awanturujacy ...
                                          • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:14
                                            Bez krawata byloby bardziej naturalnie. Pomysleliby, ze wyszedlem spod
                                            prysznica.
                                            • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 05.02.03, 00:15
                                              Chcesz powiedzieć ,ze zwis męski prosty jest mniej naturalny?
                                              • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:18
                                                Z tym jest problem. Bo ja mam wzwod meski.
                                                • markiza_de_kotlet_mielony Re: Ogloszenie platne 05.02.03, 00:20
                                                  Niech mnie Pan tu nieantycypuje!
                                      • buggi Re: Kotlet, 05.02.03, 00:11
                                        a ty czemu nie na E?
                                        • markiza_de_kotlet_mielony Re: Kotlet, 05.02.03, 00:13
                                          Ja już jestem tak wyedukowana,ze się już mogę na Forum pokazać...
                                          • buggi Re: Kotlet, 05.02.03, 00:17
                                            markiza_de_kotlet_mielony napisała:

> Ja już jestem tak wyedukowana,ze się już mogę na Forum pokazać...

pewnie, skoro sie dajesz Niechowi tak po katach edukowac ;)
                                            • markiza_de_kotlet_mielony Tylko nie dajesz... 05.02.03, 00:19
                                              " Cham sie uprze i mu daj...jak mu dam jak nie mam:)"
                                              • buggi Re: Tylko nie dajesz... 05.02.03, 00:22

> " Cham sie uprze i mu daj...jak mu dam jak nie mam:)"

a czego chcial? pieniedzy? cukru?
                                                • markiza_de_kotlet_mielony Re: Tylko nie dajesz... 05.02.03, 00:24
                                                  płaszcza chciał...z szatni :)
                                                  • Gość: Niech Re: Tylko nie dajesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:25
                                                    I beret!
                                                  • buggi Re: Tylko nie dajesz... 05.02.03, 00:26
                                                    i laske
                                                  • markiza_de_kotlet_mielony Beret..taaaa 05.02.03, 00:27
                                                    Ale,żeś teraz wystrzelił...
                                                  • buggi Re: Beret..taaaa 05.02.03, 00:29

> Ale,żeś teraz wystrzelił...
                                                    nie wiedzialas, ze to Komandos (czerwone berety)
                                                  • markiza_de_kotlet_mielony Re: Beret..taaaa 05.02.03, 00:32
                                                    Czerwone berety?
                                                    Znaczy..politycznie niepewny?!
                                                  • buggi Re: Beret..taaaa 05.02.03, 00:33
                                                    on jest z RAF-u
                                                  • markiza_de_kotlet_mielony Re: Beret..taaaa 05.02.03, 00:35
                                                    Wspominaliśmy tu królewskie czasy...to by sie zgdzało...

tRAFnie to ujęłaś...
                                                  • markiza_de_kotlet_mielony Re: Beret..taaaa 05.02.03, 00:40
                                                    Kotlecik życzy smacznego...snu:)
    • Gość: s Re: Ogloszenie platne IP: 168.143.113.* 23.02.03, 06:30
      Gość portalu: Niech napisał(a):

> To ogloszenie jest platne. Nie mozesz go przeczytac
      nie uiszczajac
      > odpowiedniej oplaty.
      • Gość: Niech Re: Ogloszenie platne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 13:22
        Dlaczego skasowano watek o chlebie? Dlaczego nie moge sie dowiedziec jak
        formalnie mozna zaskarzyc te decyzje?
        PS. Dlaczego zachowujecie sie jak Rywin?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka