abstrakt2003 28.10.06, 20:28 proszę was nie przepraszajcie już więcej. Naprawdę ja potrzebuję sprawnej skrzynki a nie przeprosin. Dlatego idę do waszej konkurencji. Pozdrawiam! Link Zgłoś Obserwuj wątek
mietowe_loczki Re: Jeśli chodzi o pocztę to 28.10.06, 21:56 > Dlatego idę do waszej konkurencji. Ale Szanowna Redakcja się nie gniewa. Szanowna Redakcja wie, że od wielu lat nikt tej poczty nie traktuje poważnie. Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: Jeśli chodzi o pocztę to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 01:12 :))) (tak tylko) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Jeśli chodzi o pocztę to IP: *.tpnet.pl 29.10.06, 10:30 mietowe_loczki napisała: > Ale Szanowna Redakcja się nie gniewa. Szanowna Redakcja wie, że od wielu lat > nikt tej poczty nie traktuje poważnie. [...] Jednocześnie prosimy wszystkie osoby wysyłające do nas swoje oferty, korzystających z konta e-mail w domenie gazeta.pl o podanie w formularzu innego adresu e-mail. www.kariera.procter.pl/oferty_pracy.html Niezłe!... :-] Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Jeśli chodzi o pocztę to 29.10.06, 12:25 Gość portalu: T-800 napisał(a): > mietowe_loczki napisała: > > > Ale Szanowna Redakcja się nie gniewa. Szanowna Redakcja wie, że od wielu > lat > > nikt tej poczty nie traktuje poważnie. > > [...] > > Jednocześnie prosimy wszystkie osoby wysyłające do nas swoje oferty, > korzystających z konta e-mail w domenie gazeta.pl o podanie w formularzu innego > > adresu e-mail. > > www.kariera.procter.pl/oferty_pracy.html > > Niezłe!... :-] ======================================================================= :)))))))))))))))))))))))) Tylko ciekawe dlaczego? Z powodów technicznych czy też politycznych? PS Domagam się komentarza tebe! :) Link Zgłoś
bartoszcze mówiąc brutalnie.. 28.10.06, 23:52 ..to na pięć używanych przeze mnie adresów mailowych, gazetowego używam tylko do korespondencji okołoforumowej. Rzadko, szczerze mówiąc:) I jakoś z tego powodu Gazeta.pl nie pada:) Link Zgłoś
abstrakt2003 mówiąc brutalnie.. 29.10.06, 06:59 nic mnie nie obchodzi czy Agora padnie czy nie. Ja chcę mieś sprawną pocznę a Agora nie potrafi tego zapenić. Moje kilknięcia przenoszę do konkurencji. ======== profil.wp.pl/login.html?url=http%3A%2F%2Fpoczta.wp.pl%2Findex.html%3Frfbawp%3D1162101550.642%26flg%3D1&serwis=nowa_poczta_wp Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: mówiąc brutalnie.. 29.10.06, 07:02 bartoszcze napisał: > ..to na pięć używanych przeze mnie adresów mailowych, gazetowego używam tylko d > o > korespondencji okołoforumowej. Rzadko, szczerze mówiąc:) > I jakoś z tego powodu Gazeta.pl nie pada:) ============================================================= Badzo chciałbym usłyszeć komatarz jakiegoś admina. Czy oni również mają taki stosunek do użytkownika? Może adminim portalowym nie zalezy na tym by mieć jak największy udział w rynku poczy elektronicznej? PS A ja poleca wietualną polskę. Mają tam rzeczy o których użytkownikom portalu agory nawet się nie sniło :) profil.wp.pl/login.html?url=http%3A%2F%2Fpoczta.wp.pl%2Findex.html% 3Frfbawp%3D1162101550.642%26flg%3D1&serwis=nowa_poczta_wp Link Zgłoś
ols Re: mówiąc brutalnie.. 29.10.06, 13:21 Rzeczywiście mają tam rzeczy, o których uzytkownikom Gazeta.pl się nie śniło: usenet.gazeta.pl/usenet/0,48205.html?group=pl.internet.polip&tid=1019535&pid=&strona=0 ;) Link Zgłoś
abstrakt2003 i tak jest lepiej niż w portalu Agory 29.10.06, 14:06 parę osób ma konta w wp i nie narzeka. Dlatego z pocztą tam sobie poszedłem. A wam zazdroszczę dobrego samopoczucia.... do następnych zwolnień bo kurs Agory wciąż dołuje.... Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: mówiąc brutalnie.. IP: *.acn.waw.pl 24.04.07, 23:14 wp.pl jest zdecydowanie lepsze niż gazeta, i odpowiadają na pytania, tutaj NIKT nie odpowiada, tylko awarie Link Zgłoś
genoveva Re: mówiąc brutalnie.. 25.04.07, 09:41 No właśnie, nawet kiedy dostaję maila ze standardową formułką 'Bardzo nam przykro, pracujemy nad tym, robimy wszystko, co w naszej mocy, bla, bla, bla', ale jest to czyjaś odpowiedź, a nie automatycznie wygenerowany komunikat, od razu robi mi się lepiej. Taki drobny gest, niby nic, a jestem spokojniejsza, no i nie czuję się ignorowana. Link Zgłoś