Gość: avva Re: Zostać adminem.... IP: 194.181.108.* 03.04.03, 09:38 Chętnie ;-) Tylko jak? Link Zgłoś
tebe Re: Zostać adminem.... 03.04.03, 11:32 Przede wszystkim trzeba umieć czytać między wierszami. To trudne. Link Zgłoś
Gość: avva Re: Zostać adminem.... IP: 194.181.108.* 03.04.03, 12:19 Umiem;-) Pytałam przez skromnośc;-) Tak naprawdę to zaiteresował mnie wasz eksperyment. Chciałabym mieć wpływ na śmieci pojawiające się na miom ulubionym forum. Jak ktoś stale podbija straszne wątki, sprowadza poziom do zera....to czowieka może trafić szlag. Amininom ogólnym trudno jest wszystko ogarnąć . Hobbysta danego tematu ma duże większe szanse i wcale nie chodzi o cenzurę( raczej o kulturę). Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zostać adminem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 12:28 Ten glos mi sie podoba. PS. A tamten nie. Link Zgłoś
basia! Re: Zostać adminem.... 03.04.03, 12:31 a szepnij na ucho jakie to forum,mogłabym Cię wtedy poprzeć Link Zgłoś
avva Re: Zostać adminem.... 03.04.03, 12:36 Moja najdroższa Grecja ;-) P.S. Twoja cicha wielbicielka z forum Restauracje Warszawa ;-) Chodzę po twoich śladach (kulinarnych ) Link Zgłoś
basia! Re: Zostać adminem.... 03.04.03, 12:40 ups...sorry ,nie do mojego ucha miało trafić to Ps :) zajrzę sobie na Grecję,mimo to Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zostać adminem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 12:41 Aaaaa, Awa! Witaj, przepraszam, ale cos dzis malo kojarze. A propos Grecji - w Promenadzie jakis czas temu otwarto grecka restauracje, ale tam sa nieprzyzwoite ceny - jak na knajpe przy centrum handlowym. Nie sie pocaluja w swoj grecki nos. Link Zgłoś
normalsadmin Re: Zostać adminem.... 03.04.03, 12:40 Awo, władza ludzi zmienia. Tebe, Lenin, adam, Castro, maas, Saddam też na początku mieli szczytne ideały w głowie. Link Zgłoś
avva Re: Zostać adminem.... 03.04.03, 12:49 Są dwie nowe greckie w Wawie, zaraz puszczę adresy, ale na degustacje jeszcze się nie wybrałam;-) Co do władzy to racja, ale ja bym tylko chciała ,żeby chamstwo było pod kontrolą. Żarty, opinie negatywne ok, ale bluzgi, rasizm, itp ??? Są takie osoby które jak tam widzę to mi słabo , już tyle razy prosiłam o ignorowanie tych czubów, ale zawsze ktoś ich wyciągnie z dna piekła...;-) Link Zgłoś