daisse 11.04.03, 17:01 zawieruszyl sie gdzies moj kolega. Nazywa sie gitman. Moze ktos go zna? i napisze, gdzie jest? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aniela Re: zglaszam problem... IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 18:20 ostatnio widziano go w klubie, zabłądził. szedł w kierunku sinej dali. Link Zgłoś
Gość: gitman Re: zglaszam problem... IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:50 o czesc daisse! ja sie nie zawieruszylem, choc o maly wlos nie zamarzlem wracajac do domu. ale to dluga historia (swoja droga to bylby obciach zamarznac w kwietniu hehe) ... ps kto mi wyjasni naukowo, dlaczego najlpesze imprezy sa w wielkim poscie? :))) Link Zgłoś
mika_p Re: zglaszam problem... 12.04.03, 20:38 Proste - atawizm taki. Jeszcze kilka lat temu były zakazane na mocy przykazania kościelnego "5. W czasach zakazanych zabaw hucznych nie urządzać". Niedawno przykazanie się zmieniło. Link Zgłoś
daisse Re: zglaszam problem... 12.04.03, 22:33 Gość portalu: gitman napisał(a): > o czesc daisse! ja sie nie zawieruszylem, choc o maly wlos nie zamarzlem > wracajac do domu. ale to dluga historia (swoja droga to bylby obciach > zamarznac w kwietniu hehe) ... > ps kto mi wyjasni naukowo, dlaczego najlpesze imprezy sa w wielkim poscie? :))) noooo, a juz myslalam, ze kotki nabily Cie w butelke:-)) ps. a dlaczego najlepsze imprezy sa wtedy, kiedy nie moge na nie pojsc? - problem podobny:) Link Zgłoś