Dodaj do ulubionych

czy admini

IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:09
myją dzis stopy zwyklym szarym użytkowniom? bo nie wiem czy odpiąć ostrogi...
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 20:21
      Na wszelki wypadek nie odpinaj, bo moze wsrod adminow jest jakis masochista.
      • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:22
        yhyh czemu wszyscy pomysleli o Tebie? bo mi np przyszedl do glowy jako
        ostatni ;)
        • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 20:25
          A nie, nie, pomyslalam o dj.
          • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:26
            aha czy jest wyjatkowej urody didzejem moze? pytam ottak sobie ;)
    • gitman Re: czy admini 17.04.03, 20:26
      doszly mnie sluchy (a nawet widy),ze jak mnie nie bylo przypetal sie jakis...
      ale juz jestem!
      ps nie licz na admina, on leniwy, jest ktos inny kto zrobi to lepiej ...:)))
      • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:26
        aha a czy w ofercie masz tez maszczenie stop wonnosciami? i czy wycierasz je
        grzywką bujną?
        • gitman Re: czy admini 17.04.03, 20:30
          po znajomosci moge cie pomascic od stop do glow...
          • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:32
            aha a czy dlonie masz jak bochny?
          • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 20:32
            No prosze, jaki uczynny.
            • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:33
              jak ministrant
    • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:35
      czy zauwazyliscie ze dzieki dodatkowej (drugiej) parze rąk odpisuje szybciej
      niz wszyscy?
      ps. miltonia wspominalas moze gitmanowi o tej mojej dodatkowej zalecie? ;)
      • gitman Re: czy admini 17.04.03, 20:40
        na razie wiem tylko ze jestes piekna, madra, pracowita i wygadana.
        ps osobiscie przekonalem sie jak na razie tylko o jednej z tych cech ...
        • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:41
          i gospodarna (to ważne). i małomowna (gadatliwa kobieta gorsza niz rynna
          cieknąca w deszcz)
          • gitman Re: czy admini 17.04.03, 20:44
            jak zobaczysz przed swoim oknem rycerza na bialym koniu, spiewajacego
            serenady, z szampanem w reku, z kwiatami w drugim reku, no to bede ja!
            • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:45
              aha mieszkam w wiatraku. latwo mnie znalezc ;)
              • gitman Re: czy admini 17.04.03, 20:49
                nie ma sprawy, zalatwie tego drania i juz odtad nic nas nie rozdzieli ...
                • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:51
                  aha z rzeczy wspolnych interesuje mnie głownie Twoje konto i Twoje
                  nieruchomości ;)
                  • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 20:57
                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> czy zauwazyliscie ze dzieki dodatkowej (drugiej) parze rąk odpisuje szybciej
                    > niz wszyscy?

zauwazylam, sama nie nadazam.

> ps. miltonia wspominalas moze gitmanowi o tej mojej dodatkowej zalecie? ;)

O ktorej, bo jeszcze kilku nie wymienilam?
                    • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 20:58
                      no o tej dodatkowej parze rak. kobieta z czterema rekoma jest dwukrotnie
                      wiecej warta od tej z rekoma dwoma. matematycznie rzecz ujmując.
                      • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:03

> no o tej dodatkowej parze rak. kobieta z czterema rekoma jest dwukrotnie
                        > wiecej warta od tej z rekoma dwoma. matematycznie rzecz ujmując.

Ale za to manikiur dluzej trwa. I balsamu do rak wiecej sie zuzywa. I odziez
                        specjalna szyc trzeba. Drozsza, bo z czterema rekawami. No nie wiem, czy to
                        taka zaleta, ta podwojna para rak. Lepszym rozwiazaniem jest sluzacy albo
                        asystent.
                        • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:04
                          aha to moze faktycznie zmilknijmy o tym szczegole. niech Jan pisze za mnie
                          posty ;)
                  • gitman Re: czy admini 17.04.03, 20:58
                    hmmm, mam wiele kont! ...

... pocztowych ;)))
                  • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 20:59

> aha z rzeczy wspolnych interesuje mnie głownie Twoje konto i Twoje
                    > nieruchomości ;)

Poszedl liczyc nieruchomosci. A z ruchomosci jakis jacht by sie nie przydal?
                    • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:00
                      i kabriolet. zeby wiatr targal moje blondkucyki ;)
                      • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:07
                        zdaje sie, ze nie jest to tak bardzo bezinteresowne uczucie jak myslalem ...
                        ps miltonia pewnie tez wystawi rachunek za marketing bezposredni. :(((
                        • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:11
                          Jasne, ze wystawie. Dzisiaj mam dzien rozsylania nr mojego konta. Zamiast
                          swiatecznych zyczen.
                          • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:11
                            yhyh podoba mi sie ta nowa swiecka tradycja ;)
                            • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:14
                              boje sie teraz zajrzec do skrzynki. :)))
                              • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:15
                                nie odbieraj awiza ;) to sprawdzony sposob. znam z autopsji. cudzej.
                                • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:18
                                  warto miec przy boku tak roztropna niewiaste. ;)))
                              • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:17
                                gitman napisał:

> boje sie teraz zajrzec do skrzynki. :)))

Smialo. w konkurencyjnym watku stoi, ze poczta dzis nie dochodzi.
                                • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:20
                                  pewnie nowa tradycja szybko sie przyjmuje. za szybko.
                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:21
                                    dosiądę się do Was zebysmy sie nie przekrzykiwali z odnóg tego wątku.
                                    • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:23
                                      milo nam niezmiernie z tego powodu.
                                      • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:25
                                        aha a czemu odskoczyliscie od siebie jak oparzeni? na moj widok ? ;)
                                        • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:27
                                          A nie, nie, to nie tak. Gitman usilowal ode mnie wyciagnac garsc informacji na
                                          pewien temat. Odskoczyl, gdy cene uslyszal.
                                          • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:29
                                            hehe chcesz powiedziec ze wypieki co je widze i oddech przyspieszony co go
                                            slysze to nie o co mysle? ;)
                                            • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:32
                                              No niezupelnie. Te objawy u Gitmana na wspomniana wiesc, a u mnie na mysl, co
                                              zrobie z tak niespodziewanym i korzystnym zarobkiem.
                                          • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:30
                                            ale negocjacje trwaja ...
                                            ps moze sie pomylilas o jedno zero?
                                            • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:32
                                              zwykle to kwestia interpunkcyjna. wiem z cudzej autopsji rowniez.
                                            • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:33
                                              gitman napisał:

> ale negocjacje trwaja ...
                                              > ps moze sie pomylilas o jedno zero?

No moze. Chetnie je dodam.
                                              • gitman Re: czy admini 17.04.03, 21:36
                                                rozumiem, ze mowimy o posagu aniolka?
                                                • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:36
                                                  aha dzielicie moze na kims skore?
                                                  • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:46
                                                    Nie, nie, staram sie nas jakos urzadzic finansowo. Czy moze wiesz Anielo, co to
                                                    znaczy posag?
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:47
                                                    pisane przez ą wiem. kojarzy mi sie z czarnoskorą naomi ;)
                                                  • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:52
                                                    Och, chyba ten Gitman rzeczywiscie romantyczny, skoro chce Twoj posag
                                                    obstalowac.
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:53
                                                    ale zeby jais straszak na golebie ustawic w poblizu, nalegam ;)
                                                  • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 21:54
                                                    Obawiam sie, ze za straszak wystarcza serenady Gitmana.
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:55
                                                    aha to ja moze wymienie cokół na walutę. twardą.
                                                  • Gość: gitman Re: czy admini IP: debian:* / 192.168.9.* 17.04.03, 21:58
                                                    jak mam zamowic posag, to musze zobaczyc oryginal najpierw!
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:58
                                                    ze srebrną nitką?
                                                  • Gość: ainela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 21:59
                                                    i znakiem wodnym?
                                                  • Gość: gitman Re: czy admini IP: debian:* / 192.168.9.* 17.04.03, 22:01
                                                    najwazniejsze sa znaki szczegolne.
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 22:02
                                                    skrzydła. sztuk dwie. biale. opierzone.
                                                  • miltonia Re: czy admini 17.04.03, 22:00
                                                    No to na czym bedziesz stala?
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 22:01
                                                    na ziemi moze? czy zmarzne boso?
                                                  • Gość: gitman Re: czy admini IP: debian:* / 192.168.9.* 17.04.03, 22:04
                                                    nie pozwole bys zmarzla. a co do stop to znowu o nich mowimy. ciekawe.
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 22:05
                                                    wielkie czwartki zobowiazuja. woda w wannie mi sie przelewa wiec wybaczcie ale
                                                    pojde obmyc stopy hyyhhy ;))
                                                  • Gość: gitman Re: czy admini IP: debian:* / 192.168.9.* 17.04.03, 22:08
                                                    moze ci pomoc? chocby recznik potrzymac?
                                                  • Gość: aniela Re: czy admini IP: *.acn.waw.pl 17.04.03, 22:10
                                                    mam wieszak w zasiegu reki ;) dobrej Wam zycze nocy moim drodzy. i pamietajcie
                                                    ze rano zajrze wiec sie zachowujcie godnie i sprawiedliwie ;))
                                                  • Gość: gitman Re: czy admini IP: debian:* / 192.168.9.* 17.04.03, 22:12
                                                    no to pluskaj sie w pianie afrodyto ...
                                                  • Gość: gitman Re: czy admini IP: debian:* / 192.168.9.* 17.04.03, 21:57
                                                    miltonia napisała:

> Obawiam sie, ze za straszak wystarcza serenady Gitmana.

w tym wypadku trafilas kula nie w plot.
                                                    ps przyjde z tasmami :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka