djapanazy A linki już nie będą czerwone ??? 06.08.07, 21:03 Czy cokolwiek będzie dozwolone ? Link Zgłoś
luba91 Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:03 Wyleciala opcja 'Ostatnio odwiedzane' albo nie moge znalezc.. Link Zgłoś
beata_ Nie wiem czy to błąd - dla mnie TAK 06.08.07, 21:07 Wejście w listę for... np w fora ukryte, wali po oczach ogromną czcionką i tabelą równie gigantyczną... widać na ekranie 6 pierwszych for z tabeli - reszta gdzieś tam hen! Straszna rozrzutność miejsca... Link Zgłoś
psychomaszyna A może jakiś wątek techniczny na jakimś fotoforum? 06.08.07, 21:09 Aby ludziska wklejali printscreeny? Bo to często pisanie po próżnicy, jeśli się nie pokaże i nie obejrzy? Link Zgłoś
Gość: Tygrysio_misio nie mam listy ulubionych for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 21:12 ma tym nicku nie mam listy ulubionych for a ni watow...jest tylo miejsce na nie ale zadnego w okienku nie ma ale na kochanym_dzieciaku juz jest Link Zgłoś
ols Re: nie mam listy ulubionych for 06.08.07, 21:33 Wyloguj się, wyczyść co tam można w przeglądarce i zaloguj się jeszcze raz. Powinno działać. Dla pewności spróbuj w innej przeglądarce. Link Zgłoś
kammik Re: nie mam listy ulubionych for 06.08.07, 21:38 To NIE DZIAŁA. U mnie ani w IE ani w Mozilli. Link Zgłoś
hm` Re: nie mam listy ulubionych for 06.08.07, 21:48 U mnie tez nie dziala, ani na Operze, ani na Mozilli. łopatologicznie poprosze o rady. Bo brak ulubionych jest irytujacy przy tych malych literkach, ktore zafundowaliscie. pozdr. hm` Link Zgłoś
chalsia Re: nie mam listy ulubionych for 06.08.07, 22:07 ols napisał: > Wyloguj się, wyczyść co tam można w przeglądarce i zaloguj się jeszcze > raz. Powinno działać. Dla pewności spróbuj w innej przeglądarce. guzik tam dziala, a z innej przeglądarki NIE MAM OCHOTY korzystać. Prędzej zrezygnuję z portalu gazety. Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: nie mam listy ulubionych for 07.08.07, 06:57 chodzi o coockie lub temporary files? bo nie wiem co mialabym jeszcze usuwac..usuniete sa na tej samej przegladarce na jednym nicku mam liste ulubionych a na innym nie mam Link Zgłoś
pelagaa Re: nie mam listy ulubionych for 07.08.07, 07:49 Przylaczam sie do listy osob nie majacych ulubionych for i rownie tym zirytowanych, zeby nie uzyc slowa z literka q. Czy ktos wreszcie poprawi ten ewidentny BLAD? A wyszukiwarka stara, wypasiona byla dobra, teraz nad postami jest wyszukiwarka do szukania na danym forum, a nie o taka nam chodzi. Dla mnie to tez jest ogromny BLAD. Link Zgłoś
e_r_i_n Re: nie mam listy ulubionych for 07.08.07, 10:06 pelagaa napisała: > A wyszukiwarka stara, wypasiona byla dobra, teraz nad postami jest > wyszukiwarka do szukania na danym forum, a nie o taka nam chodzi. > Dla mnie to tez jest ogromny BLAD. Droga szukaczko :) Jest stara wyszukiwarka. Na stronie głownej masz 'szukaj na forum' - wpisz cokolwiek, szukaj i przejdziesz do starej wyszukiwarki. Link Zgłoś
pulbek Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:14 [[kopiuję swój post z Forum o forum]] 1. Nie widzę ulubionych forów po zalogowaniu. 2. Na stronie "ustawienia" widzę je, ale ta strona z kolei ma wygląd dość obmierzły. Mam wrażenie że jest ucięta z prawej: widzę "domyśln", "militarn", "klasyczn" itd., żadnej z tych opcji nie da się zaznaczyć. Na życzenie mogę dosłać screenshota. Przeglądarka: Safari 2.0.4. W Firefoxie wygląda OK (i widzę ulubione na głównej stronie), ale Firefox mnie nie interesuje. Interesuje mnie Safari. I proszę mnie nie denerwować, z góry proszę grzecznie. Dziękuję za uwagę. Pulbek. Link Zgłoś
pulbek Ciąg dalszy 06.08.07, 21:40 Niestety wpadłem na pomysł kliknięcia w "zapisz" na stronie "ustawienia". Niczego nie zaznaczałem, po prostu kliknąłem sobie. Po czym wszystko zaczęło wyglądać naprawdę spektakularnie, np. strona główna tak: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b90eae96128c0d18.html . Inne strony wyglądają równie znakomicie. W szczególności posty nie układają się w drzewko, więc nie wiem czy ktoś mi odpowie. Próżno dodawać, że kolejne klikania w "zapisz" nic nie zmieniły. Chociaż może powinienem być wdzięczny, że nie skasowały mi nic z dysku. Pulbek. Link Zgłoś
Gość: alek Re: Błędy i tylko błędy IP: 212.160.111.* 06.08.07, 21:17 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f26a248309836841 opera najnowsza wersja xpek sp2 po kilka identycznych kategorii Link Zgłoś
vauban Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:23 Wątki nieprzyjaciół są niekonsekwentnie wygaszane - co któryś na szaro, co któryś na ciemnoniebiesko... Link Zgłoś
boo-boo Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:23 Beznadziejnie, po co było grzebać przy czymś co było ok, przy zmianie koloru na skórkę szarą litery w treści poszczególnych postów są mikroskopijne-co mam sobie lupę przymocować do czoła, czy jak bo okulary mi nic nie dają, a do tej pory było ok. Beznadziejny ten nowy wygląd. Link Zgłoś
beata_ O, i takie śliczności jeszcze... 06.08.07, 21:27 fotoforum.gazeta.pl/photo/2/dg/fg/qqqs/B4GByuEKLobv7sfzSB.jpg Link Zgłoś
ols Re: O, i takie śliczności jeszcze... 06.08.07, 21:31 mhm, średnio śliczne rzeczywiście Link Zgłoś
beata_ Re: O, i takie śliczności jeszcze... 06.08.07, 21:35 Nooo... O zachodzeniu zarządzania i "zaproś znajomych" na forum prywatnym już ktoś tu mowił też Link Zgłoś
b.pascal Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:34 Będąc na forum Mężczyzna z lewej widzę potrójnie: trzy razy jest link do forum Niepełnosprawni w dziale Społeczeństwo. :) Link Zgłoś
b.pascal Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:36 b.pascal napisał: > Będąc na forum Mężczyzna z lewej widzę potrójnie: Oczywiście "z prawej". Nic nie piłem dziś z napojów wyskokowych. :) Link Zgłoś
jenisiej Paskal, daj spokój. Masz nożyczki, to se wytnij. 06.08.07, 22:42 b.pascal napisał: > Będąc na forum Mężczyzna z lewej widzę potrójnie: trzy razy jest > link do forum > Niepełnosprawni w dziale Społeczeństwo. :) Link Zgłoś
mulka Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 21:38 W wykazie 'Ukryte' pojawiły się fora dawno temu zlikwidowane. Link Zgłoś
Gość: monika Re: Błędy i tylko błędy IP: *.acn.waw.pl 06.08.07, 21:44 czy listy z podforami muszą być napisane takimi wielkimi bykami? wejdzie do katalogu dziecko albo praca i sprawdźcie ile razy trzeba przewinąć stronę żeby wejśc na forum które na swoje nieszczescie znajduje sie na końcu listy Link Zgłoś
szprota Nie wiem, czy od dziś - chyba tak 06.08.07, 21:51 Sądząc z postów na forum o czacie... ale gdzie zniknęło wejście do czata? musiałam skorzystać z czyjegoś linka. Kiedyś sobie wisiało koło poczty i blogów i mogłoby sobie tak wisieć nadal :) Link Zgłoś
jenisiej Z pewną taką nieśmiałością... 06.08.07, 22:09 ...bo to nie może być błąd - wszak nie jesteście ślepi. Domniemywam zatem uprzejmie, że dokonaliście świadomie rewolucyjnej zmiany świętych aksjomatów typografii: w widoku "pokaż wszystkie" font tytułu jest drobniejszy od body text. Proponuję pójść za ciosem i w górnym logo strony dać jeszcze mniejszą czcionkę (tak do 3 pikseli). Niech się schowa. Ze wstydu. A może to ja jestem ślepy? Nie chce mi się grzebać w CSS, możecie napisać wprost, ile tego jest? Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: Błędy i tylko błędy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:10 Nie widzę forum Praca i Kobieta, otwierają się tylko pod_fora w tych kategoriach. 15 min temu jeszcze działało... Zaczynam mieć dość! Link Zgłoś
niegrzeczna_czarna Re: Moja siostra nie ma klika "wyślij" 06.08.07, 22:21 I bardzo chciałaby się tym z Wami podzielić. Niestety nie ma "wyślij" Link Zgłoś
t-800 Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 22:33 W Towarzyskich nie ma Towarzyskiego: forum.gazeta.pl/forum/0,80312,4083031.html?x=1282468 Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 22:41 Firefox 2.0.0.6 Źle działa mi powiększanie czcionek. Mam monitor 17 `` rozdzielczość 1280x1024 i zwykle wybieram podwójne powiększenie, żeby czcionki przybrały w miarę sensowny rozmiar. A teraz albo mam malutkie czcioneczki, których w zasadzie nie widać albo wielkie czcionki które wychodzą ze wszystkich okienek, a w wątku po trzech słowach następuje akapit. Wrrr ! Forum gazety jest na tyle poważną stroną, że powinno działać pod WSZYSTKIMI przeglądarkami Link Zgłoś
ols Re: Błędy i tylko błędy 07.08.07, 00:12 Powiększenie x2 w tej rozdzielczości daje Bardzo Duże Litery. Jesteś pewna, że potrzebujesz aż tak wielkich? Link Zgłoś
sondra Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 22:58 Używam Firefox 2.0.0.6 pod Mac OS 10.4.10. Problemy: 1. Nie mam ulubionych forów pod loginem (jest tytuł zakładki "Ulubione fora" ale pod nim pusto), muszę za każdym razem wchodzić w Ustawienia i w Moje Forum. 2. Nie widzę linku "dodaj do ulubionych" na stronach odpowiednich forów (z wyjątkiem Forum o Forum, ale to mi nie pomaga, bo to nie jest moje ulubione). 3. Na stronie głównej pod moim loginem tytuł zakładki "Ulubione wątki" wygląda jak link, ale jest nieaktywny (po kliknięciu nic się nie dzieje) 4. Przy pojedynczych wątkach pojawia się link "dodaj do ulubionych", ale też nie działa (po kliknięciu strona ładuje się od nowa, ale w Moim Forum nic się nie zmienia ) 5. Lista "niedawno odwiedzanych" zawiera fora, o ktorych w życiu nie słyszałam. Przysięgam. Zresztą nieważne, bo tej opcji od pół godziny już nie widzę. 6. Jeśli na stronie pojedynczego forum pionowa lista po prawej zawiera link "więcej", to kliknięcie nań prowadzi do pustej strony. Po zaobserwowaniu po raz pierwszy tych błędów wylogowałam się z Gazety, wyczyściłam historię i cache, usunęłam cookies i zrestartowałam komputer. Nic się nie zmieniło. Link Zgłoś
romcia.p Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 23:27 w Operze cała strona mieści się tylko w powiększeniu do 100% przy 120% wywala z ekranu 1/3 forum po zmianie czcionki 100% to tylko przez lupę przeczytam :( Link Zgłoś
ols Re: Błędy i tylko błędy 07.08.07, 00:07 W identycznej konfiguracji nie zanotowałem tych błędów. Może to któraś z Twoich wtyczek? Albo masz wyłączony JavaScript (część funkcjonalności działa dzięki niemu)? Link Zgłoś
lolyta zlamalas neichybnei serce adminom! 07.08.07, 16:00 > 2. Nie widzę linku "dodaj do ulubionych" na stronach odpowiednich forów (z > wyjątkiem Forum o Forum, ale to mi nie pomaga, bo to nie jest moje ulubione). Link Zgłoś
jeff Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 23:20 nie dziala mi scroll+pushdown (jak przyciskam w dol scrolla to wtedy ruchem w dol albo w gore przesuwam sobie strone) - do dupy kiedy chce sie przegladac dluzsze watki (zreszta ta opcja nie dziala na wszystkich nowych stronach gazety :/) Link Zgłoś
mika_p Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 23:33 Wchodzę w "ustawienia", wybieram "klasyczne", klikam "zapisz" - i zamiast starego forum mam to, co po wejsciu. Czyli konkretnie na czym miało polegac ustawinie klasyczne dla tych, co wolą stre? Link Zgłoś
lolyta a jesli cos dziala ale jest glupie? 06.08.07, 23:35 Na wior mi lista ukrytych forow z boku, zajmujaca stanowczo zbyt duzo meijsca, z ktorymi nie mam i nie zamierzam miec nic wspolnego, w momencie, w ktorym ja sama na ukrytym forum jestem? Mam w dupie forum miska olejowa, brak seksu w malzenstwie, przytulisko dla biusciastych i dla osob po 50-tce. jest to z mojego punktu widzenia blad, choc nie w skrypcie a w zalozeniach jakiegos geniusza. Link Zgłoś
lolyta Re: a jesli cos dziala ale jest glupie? 06.08.07, 23:41 chociaz, cholera, moze i w skrypcie, bo nie rozumiem kryteriow tego doboru, zwlaszca, ze na roznych ukrytych jest rozna lista. Tak czy inaczej, gdzie niby jest to "obok", gdzie mozna opinie dawac? o bloga chodzi, czy jeszcze jakies inne tajne meijsce jest? Link Zgłoś
mika_p Re: Błędy i tylko błędy 06.08.07, 23:38 I jeszcze, nowe forum nie potrafi wprost powiedzieć, że człowieka wylogowało, tylko jak durne pisze "nieznany błąd" i odmawia wyświetlenia wątku. A ty się człowieku domyśl, bo przeciez nie widzisz od razu (bo logowanie schowane niemal do cna za krawędzią ekranu), co zmalowałeś. Link Zgłoś
lavinka Ucieka mi odwrotne drzewko. 06.08.07, 23:48 Jak chcę kliknąć(przy długim wątku) to wysuwane menu znika i nie mam w co kliknąć... W Mozilli. Link Zgłoś
vauban Re: Ucieka mi odwrotne drzewko. 06.08.07, 23:57 Qrde, a mnie właściwie wszystko chodzi jak cza, do panelu z prawej jestem przyzwyczajony z Foto, literki małe, ale widoczne, tylko nawigacja jakaś taka... Już dawniej przeskakiwałem z Foto na stare, żeby coś znaleźć, bo łatwiej było. Monitor 17, 1024X768, Firefox 2.0.0.2 Link Zgłoś
lavinka Mnie wszystko działa oprócz tego drzewka co przesz 07.08.07, 14:04 kadza mi w czytaniu Utopii chciażby.... Link Zgłoś