dobrywieczor Nie widac tresci gdy sie odpowiada na MACu 08.08.07, 14:55 Czy ktos ma podobny problem nie widac co sie pisze a sie pisze czego dowodem jest ten post. Uzywam MacIntel MacBook FireFox? Link Zgłoś
pluskotka Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 08.08.07, 16:13 Czy będzie więcej stylów forum? Coś bardziej niebieskiego niż klasyczny by mi wystarczyło. :) Taki styl ,,morski'' na przykład. Link Zgłoś
napolnoc Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 08.08.07, 17:47 Dorzuce swoj kamyk, jak pozostale 99% forumowiczow, nie mam "ulubionych", i jak pozostale 99% forumowiczow narzekam na czcionke (beznadzieja!!!) zastanawiam sie kto testowal i dopuscil do uzytku taki bubel, hmmm Link Zgłoś
klarens_klaus Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 08.08.07, 18:38 A mnie sie powoli zaczyna podobac - skorka militarna najbardziej przyjazna :) Jesli naprawicie bledy w "ulubionych" i inne potkniecia to nie bede juz miec zastrzezen. Link Zgłoś
kleo_mini Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 08.08.07, 22:47 ulubione widzę, dzięki. do reszty jakoś się przyzwyczaję. Link Zgłoś
dunajec1 Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 09.08.07, 02:43 Mam pytanie Jak wejsc na Czat? bylo ,e na szarym pasku mialem "Gazeta.pl Poczta Blogi Forum i Czat,teraz Czt zniknal i nie moge znalezc i wejsc,jak to zrobic? Link Zgłoś
mankut400 strona startowa 09.08.07, 11:37 Kiedyś wszystkie ważniejsze fora regionalne były od razu widoczne po lewej stronie; teraz jest zakładka "katalog forów" i dopiero kolejna zakładka otwiera "fora regionalne" - ale posortowane idiotycznie: np. po Wrocławiu jest Białystok. No i wielkość czcionek w wykazie wątków jest zbyt mała. Link Zgłoś
otreb Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 09.08.07, 14:31 Dlaczego nie ma opcji "Odpowiedz cytując"? (Jest tylko w komentarzach do artykułów) Link Zgłoś
ols Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 09.08.07, 14:37 otreb napisał: > Dlaczego nie ma opcji "Odpowiedz cytując"? > (Jest tylko w komentarzach do artykułów) Jest, tam gdzie zwykle (czyli w widoku pojedynczego postu). Link Zgłoś
otreb Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 10.08.07, 07:42 > > Dlaczego nie ma opcji "Odpowiedz cytując"? > > (Jest tylko w komentarzach do artykułów) > > Jest, tam gdzie zwykle (czyli w widoku pojedynczego postu). Mam ustawione wyświetlanie wszystkich wiadomości i "odpowiedz cytując" nie ma. Link Zgłoś
ols Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 10.08.07, 11:56 otreb napisał: > > > Dlaczego nie ma opcji "Odpowiedz cytując"? > > > (Jest tylko w komentarzach do artykułów) > > > > Jest, tam gdzie zwykle (czyli w widoku pojedynczego postu). > > Mam ustawione wyświetlanie wszystkich wiadomości i "odpowiedz cytując" nie ma. Żeby odpowiedzieć cytując musisz oglądać pojedyńczy post. Od zawsze tak jest. Link Zgłoś
otreb Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi 10.08.07, 12:33 ols napisał: > Żeby odpowiedzieć cytując musisz oglądać pojedyńczy post. > Od zawsze tak jest. "Stare" forum też było takie od zawsze, co nie przeszkadzało Wam go zmienić ;) Link Zgłoś
Gość: julka Re: Najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:45 Beznadziejna szata graficzna, i tyle...teraz w ogóle nie mogę sie połapac, moje ulubione forum WETERYNARIA zostało umieszczone gdzies tam.nawet nie wiem gdzie bo teraz zawsze wpisuje w szukaj nazwe, a powinno być tam gdzie ZWIERZAKI.Nie ma pajacyka, ratujemy Darfur.I w ogóle szukanie czegokolwiek zajmuje mi 2 razy więcej czasu.To są zmiany na gorsze!!! Link Zgłoś
czwarty.wymiar Nowe znaczy gorsze... 10.08.07, 19:57 ememzet napisała: > - Po co to wszystko zmienialiście? > Forum było przestarzałe, nie dało się go rozwijać. Musieliśmy zrobić > forum na nowo, aby w przyszłości móc je rozbudowywać. Szkoda, że w tym przypadku NOWE znaczy GORSZE... Link Zgłoś