Dodaj do ulubionych

skarga na moderatora

10.02.08, 23:48
Chciałam zgłosić skargę na moderatora forum "Małe dziecko" o nicku bj32. Osoba ta zamiast świecić przykładem i usuwać wątki obraźliwe lub nie mające nic wspólnego z w/w forum, zachęca wręcz do dalszego ich rozwijania swoimi wypowiedziami, często obraźliwymi dla innych. Poniżej podaję przykłady kilku takich watków, niestety niektóre zostały już usunięte, np o kotku i kolczykowaniu jego genitalii.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75394780
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75313038
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75061400
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75412140
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=75420191
Ponadto osoba ta usuwa niewygodne dla siebie wątki. Uważam, i dodam ze nie jest to tylko moja opinia, że powinna zostać usunieta z funkcji moderatora, gdyż chyba nie rozumie na czym polega jej praca na forum. Powoduje to niesamowty bałagan i nieprzyjemną atmosferę, z czym sie jeszcze nigdy nie spotkałam, a już dosyc długo korzystam z tego (i nie tylko) forum. Niestety uwagi kierowane bezpośrednio do moderatora nie przynoszą żadnych skutków.

P.s. Piszę ten watek już po raz trzeci, bo niestety jest cały czas usuwany.
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: skarga na moderatora 10.02.08, 23:56
      Teb wątek, wcale nie jest usuwany, ale przenoszony na odpowiednie forum:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=75535018
      • kitka20061 Re: skarga na moderatora 11.02.08, 00:56
        Dziękuję.
    • snajper55 Nie spamuj. Na ilu forach ten wątek założysz ? 11.02.08, 03:26
      kitka20061 napisała:

> Chciałam złożyć skarge na moderatora forum "Małe Dziecko" o nicku bj23. Od pewn
      > ego czasu popiera i udziela sie w wątkach nie zwiazanych z forum, jest niegrzec
      > zna i obraża innych.

A jakieś konkretne przykłady tego obrażania podasz, czy mamy wierzyć na słowo ?
      Bo w podanych przez Ciebie wątkach nie widzę czerwonego nicku moderatora forum.
      A FORUMOWICZKA bj32 w swoich postach w tych wątkach nikogo nie obraża.

Za to Ty potrafisz napisać:

"Czy Ty udajesz nierozgarnięta czy naprawde jest z Toba coś nie tak."

czy też:

"Już głupszego pytania to nie mogłaś zadać. Chyba bardzo Ci sie nudzi."

S.
      • 24lena Re: Nie spamuj. Na ilu forach ten wątek założysz 12.02.08, 15:59
        kitka ma misje do spelnienia,
        zamiast usowania moderatora proponowala bym bana dla niej,
        bo ciagle pisze o tym samym,w zaparte a nie ma racji !!!
        • Gość: Jan Re: Nie spamuj. Na ilu forach ten wątek założysz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.08, 08:12
          Zgadzam się

jan.kot@wroclaw-poludnie.pl
    • anamar to jeszcze nic 15.02.08, 10:38
      i tak masz sporo szczęścia.na forum szczecin,admin niejaki albert nie tylko
      natychmiast po ich powstaniu usuwa niewygodne dla siebie wątki i posty bez
      śladu,mimo że są zgodne z regulaminem.posunął się do grożenia mi "ostrą jazdą"
      którą mi urządzi,obraża i ubliża.ostatnio stwierdził,że "ma zawsze rację".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka