Dodaj do ulubionych

Awaria i problemy z logowaniem

06.06.08, 10:58
W związku z awarią, proszę o wyrozumiałość.

Jednocześnie wszystkie osoby, które nie mogą się zalogować bardzo proszę o
kontakt z pomoc@agora.pl albo forum@agora.pl
Od wczoraj są problemy z częścią kont, staramy się na bieżąco naprawiać.
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: Awaria i problemy z logowaniem 06.06.08, 11:12
      o! to jednak ktoś tu obsługuje. rozumiem siwa,ze jesteś W DELEGACJI
      ;]

• hymenaios Czy to znaczy, że dostaniemy dostęp do paneli 06.06.08, 11:24
      moderatora :). Jestem bardzo wyrozumiały.
      • drzejms-buond Re: Czy to znaczy, że dostaniemy dostęp do paneli 06.06.08, 14:37
        hymenaios napisał:

> moderatora :). Jestem bardzo wyrozumiały.

taaa, bezklejowych. będziemy mieli zaszczyt ułożyć je
        w jego nowym mieszkaniu
        • hymenaios Re: Czy to znaczy, że dostaniemy dostęp do paneli 06.06.08, 14:57
          drzejms-buond napisał:

> taaa, bezklejowych. będziemy mieli zaszczyt ułożyć je
          > w jego nowym mieszkaniu

No wiesz, tobie może i dostarczą te bezklejowe, choć ja szanse
          oceniam na 0,00% :))) Za to raz udało się im nadać mi uprawnienia
          moderatora, więc czemu nie po raz drugi? :))))
    • hslo_nieprawidlowe Re: Awaria i problemy z logowaniem 06.06.08, 11:36
      potrafisz w przybliżeniu podać, kiedy można na tę "bieżącą" naprawę
      liczyć. Login przesłałem nocą. Efekt bez efektu.
      Ciekawi mnie rząd ilości kont, które padły. Pojedyncze sztuki, czy
      totalna podpaducha? Nie, żebym statystykę robił. Kolejka do odzysku
      mnie interesuje. Fora, drobiazg, ale poczty mi brak i cierpliwość z
      niecierpliwości się drze. Wyrozumiałości jej brak.
      • ols Re: Awaria i problemy z logowaniem 06.06.08, 12:22
        Naprawianie dzieje się dokładnie w tym momencie. Damy znać, jak już będzie ok.

Rząd wielkości - więcej niż pojedyncze sztuki, mniej niż "totalna podpaduch"
        • hslo_nieprawidlowe Re: Awaria i problemy z logowaniem 06.06.08, 12:50
          wiem, że nadal nic nie wiem, ale dzięki, to już coś :)
    • bartoszcze ja tylko chciałem zobaczyć.. 06.06.08, 12:31
      czy jak napiszę w tym wątku, to czy post pojawi się też tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=80503676&v=2&s=0
      a jak się nie pojawi, to nie wiem, czy nie zgłoszę spamowania:)
      • bartoszcze heh, działa! 06.06.08, 12:32
        fajny czad, nie wiedziałem, że taka zabawka na razie nie przerasta
        Waszych możliwości technologicznych:))
        • genoveva Re: heh, działa! 06.06.08, 21:58
          E tam, mają już tę cudowną funkcję do spamowania od pewnego czasu

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=73576859&a=73592437
      • bartoszcze Re: ja tylko chciałem zobaczyć.. 06.06.08, 12:40
        Zasługuje na uwiecznienie:
        fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,77888328,80508840.html
        • hymenaios Re: ja tylko chciałem zobaczyć.. 06.06.08, 12:48
          Niezłe, ale wiesz jak dorwać się do tej zabawki ;))
    • Gość: flamenco_night Re: Awaria i problemy z logowaniem IP: *.dolsat.pl 06.06.08, 12:55
      Zapewne jednak nikt nie ma do nich takiego dostępu, żeby przesłać na
      alternatywne konto część zawartości skrzynki? Bo ja takowy post
      dostałam dziś rano, więc teraz zgłupiałam (o ile to w moim przypadku
      możliwe) - czy jestem w części uprzywilejowanej, czy mam na poczcie
      intruza.
      • ols Re: Awaria i problemy z logowaniem 06.06.08, 13:08
        Nie masz intruza, wkrótce będziesz mogła się zalogować swoim dotychczasowym hasłem. Przepraszamy za zamieszanie.
        • Gość: flamenco_night Re: Awaria i problemy z logowaniem IP: *.dolsat.pl 06.06.08, 13:19
          wierzę na słowo.. praktycznie uwierzę w poniedziałek.

Powodzenia.
        • Gość: b Re: Awaria i problemy z logowaniem IP: 62.233.138.* 09.06.08, 10:36
          Długo to jeszcze potrwa??
          Fajnie byłoby mieć jakiś punkt odniesienia.
    • vicky17 Re: Awaria i problemy z logowaniem 06.06.08, 16:27
      a ja ich nie mam,jedyne problemy mam z glupim moderowaniem,ale tych nie da sie
      niestety naprawic:)
    • hiperrealizm Ja dla czerwonych nie mam litości! n/t 06.06.08, 17:58

• Gość: flamasterek2 Re: Awaria i problemy z logowaniem IP: *.crowley.pl 09.06.08, 08:26
      witam,
      nie mogę sie zalogować.
      zgłaszam więc ten problem tą drogą.

flamasterek2
    • iberia.pl Re: Awaria i problemy z logowaniem 09.06.08, 09:43
      ufff jak dobrze, ze kolejna wasza atrakcja mnie ominela:-DDD
      • dziewczynka_do_bicia a ja mam inny problem! 09.06.08, 11:44

Zalogowac sie moge - fajnie
        tyle tylko ze z ustawian wszystko mi znikneło!
        Ulubione fora! Ulubione wątki!!! Wszytkie fotki (raptem 3 ale zawsze
        !)
        Nawet taka rzecz ze przy otwieraniu watku maja byc pokazywane
        wszytkie posty - nie była ":zahaczona"

Co sie stało???
        Ja nic nie usuwałam ani sama (świadomie) nie kasowałam!
        • ols Re: a ja mam inny problem! 09.06.08, 11:46
          Wyloguj się i zaloguj ponownie.
          • toxicloki Re: a ja mam ten sam:) 09.06.08, 11:51
            wylogowywalam sie i logowalam kilkunastokrotnie przez ostatnie pol godziny - i
            nic. jakies inne opcje?
    • toxicloki Re: Awaria z wejsciem na forum i wizytowka 09.06.08, 11:47
      witam. zalogowac jak widac sie moge, jednak nie moge wejsc na wlasne forum!(ani
      zadne inne zamkniete, z ktorego korzystam). do tego zniknela mi lista ulubionych
      forow oraz moja wizytowka. dowiedzialam sie rowniez, ze napisalam przez
      ostatnich kilka lat "0" postow:) kiedy moge sie spodziewac powrotu mojego konta
      do stanu sprzed awarii?
    • Gość: konto_online Spokojnie, komuś naprawili, mnie popsuli IP: *.et.put.poznan.pl 09.06.08, 12:46
      a to polska właśnie
    • Gość: milka_milka Re: Awaria i problemy z logowaniem IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.08, 12:51
      Mnie też konto padło. To naprawicie, czy znowu się na dobre popsuło?
      • Gość: cytrusowa Re: Awaria i problemy z logowaniem IP: *.cust.tele2.de 09.06.08, 13:00
        ja rowniez nie moge sie zalogowac:-(
    • iberia.pl ciezko cokolwiek zglaszac, skoro 09.06.08, 14:08
      nie mozna sie do poczty zalogowac....ani pisac na forum bez
      logowania bo zonk byl na amen...
      • kasiamat00 Re: ciezko cokolwiek zglaszac, skoro 09.06.08, 20:14
        Ale pop i smtp na gmailu działają, więc jeśli masz skonfigurowany program
        pocztowy to nie ma problemu. BTW, smtp da się chyba skonfigurować bez klikania w
        cokolwiek w głupim interfejsie gmailowym (pop trzeba wcześniej odblokować), więc
        można to zrobić i teraz. Takie szczęście w nieszczęściu.
    • sine.ira Forum nie działa poprawnie 13.06.08, 15:01
      I szczerze mówiąc jestem już tym trochę wkurzony. Od kilku dni każdy wątek
      trzeba odświeżać po kilka razy zanim się pojawi, a zdjęcia nie zawsze ładują się
      przy odpowiedzi na post. Czy tak jest tylko u mnie?
      • vauban Ja też mam tak ! Ja też !/nt 13.06.08, 16:33

• sine.ira Re: Ja też mam tak ! Ja też !/nt 13.06.08, 17:46
          No cóż, chyba malkontenctwo pomogło, bo jest jakby lepiej ;)
          • vauban Oj, jednak nie pomogło 14.06.08, 10:28
            znowu to samo od rana.
            Żeby napisać ten post czterokrotnie odświeżałem stronę.
            • vauban O, i moderacja zniknęła ! 14.06.08, 10:32
              Czy to kara za narzekanie ????
              • vauban Wszystko mija, nawet złe 14.06.08, 15:10
                Ale, czy aby na stałe ?

Natomiast ten zrzut ekranu nadaje się do gabinetu osobliwości:
                fotoforum.gazeta.pl/3,0,1255435,1,0,737.html
                Ładne, prawda ? To skutki awarii...
    • roztoczanski Re: Awaria i problemy z logowaniem 17.06.08, 12:32
      Od wystąpienia awarii, co chwila pojawia mi się pusta strona lub komunikat
      "Brak połączenia z bazą forum, proszę spróbować ponownie za chwilę."
      Chyba trzeba co jeszcze poprawić.
    • jagus007 Re: Awaria i problemy z logowaniem 18.06.08, 20:36
      Witam,
      Mam pytanie w związku z tą przedłużającą się niemiłosiernie awarią gazetowego forum:
      Czy kiedyś się skończy?
      A jeśli tak - to ewentualnie w której dziesięciolatce?
      Pozdrawiam
    • majenka3 Re: Awaria i problemy z dodawaniem zdjęć, też 18.06.08, 22:22
      - w procedurze dodawania zdjęć do galerii pojawia się często błąd przy wgrywaniu

- przy dodawaniu postów wyskakuje "brak połączenia z bazą forum", post wcina
      oczywiście i trzeba wielokrotnie odświeżać, zeby coś sie normalniej zadziało :-(

- nie rozmawiacie tu z nami, nie reagujecie chociaż pro forma i to przykre... że
      zniechęcające też dodam, chociaż nie miałam zamiaru :-) (ale zniechęcające jest, bardzo
      to wszystko - stan techniczny forum?)
    • jokerka1 Problemy z odświeżaniem nie ustępują! 19.06.08, 13:42
      Nawet się złośliwie nasilają. Ciężko się poruszać po forum kiedy każdy post trzeba
      wielokrotnie odświeżać aby go zobaczyć, także same zdjęcia są często niewidoczne.
    • gumka7 to już jest koniec ? 24.06.08, 15:12
      • genoveva Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 16:17
        Czy tylko ja mam omamy wzrokowe, czy Wy też widzicie ten aparacik ?
        • jureek Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 16:27
          genoveva napisała:

> Czy tylko ja mam omamy wzrokowe, czy Wy też widzicie ten aparacik ?

Nie masz omamów (albo obydwoje mamy omamy).
          Jura
        • jan-w Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 16:31
          genoveva napisała:
          > Czy tylko ja mam omamy wzrokowe, czy Wy też widzicie ten aparacik ?
          Jaki aparacik? Chyba muszę sobie kupić IE małomiękkiego. Widzę że bez niego
          tracę połowę atrakcji forum ;-(
          • jureek Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 16:59
            Ja mam firefoxa i widzę aparacik fotograficzny, taki trochę do "deruha" podobny.
            Jura
            • genoveva Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 18:00
              Skoro Ty widzisz aparacik i masz Firefoxa, ja widzę aparacik i mam Firefoxa oraz
              IE (o dziwo bez reklam), a Jan W go nie widzi, z tego prosty wniosek, że oboje
              mamy omamy ;)
              • jan-w Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 20:09
                Nie. Z tego wniosek że nie macie adblocka (to tylko początek), albo nie
                potraficie go precyzyjnie skonfigurować tak żeby usuwał wszystko czego nie
                chcecie, a nie usuwał rzeczy potrzebnych. To już znacznie bardziej
                skomplikowane. Co do twojego twierdzenia że macie omamy, nie będę się oczywiście
                wypowiadał ;-)
                • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 10:46
                  jan-w napisał:

> Nie. Z tego wniosek że nie macie adblocka (to tylko początek), albo nie
                  > potraficie go precyzyjnie skonfigurować tak żeby usuwał wszystko czego nie
                  > chcecie, a nie usuwał rzeczy potrzebnych.

Przypuszczam, że nie zależy to od zadnych adbloków ani fajerfoksów, tylko od
                  tego, czy używasz opcji "pokaż wszystkie". Jeśli tak, to rzeczywiście nie widać
                  aparaciku.
                  Jura

P.S. Z mojej konfiguracji adbloka jestem bardzo zadowolony. W przeciwieństwie do
                  moderatorów nie usuwa mi rzeczy potrzebnych :D
              • jan-w Re: to już jest koniec ? 24.06.08, 20:12
                A tak z czystej ciekawości: Mogłabyś gdzieś załadować widok takiego ekranu z
                "aparacikiem i informację w którym miejscu go widzisz?
                • Gość: jureek Re: to już jest koniec ? IP: *.adsl.alicedsl.de 25.06.08, 10:51
                  mówisz i masz:

fotoforum.gazeta.pl/3,0,1272797,2,1.html
                  • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 10:57
                    Jeżeli chodzi o to w górnym, prawym rogu, wygląda jakby to było coś w FF. Co tam
                    jest napisane? Obrazek nie daje się powiększyć.
                    • genoveva Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 11:51
                      Teraz to już zupełnie mnie skołowałeś ;D W jakim prawym górnym
                      rogu ??? Aparacik znajduje się (albo i nie, zakładając że mamy
                      omamy) na prawo od postu Gumki7, w widoku nierozwiniętym. Oznacza on
                      po prostu, że do danego postu został dołączony plik graficzny, w tym
                      wypadku jest to zrzut ekranu
                      fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,80503676,81291781.html
                      - wątek znajduje się również na FotoForum.

Mam nadzieję, że użytkownicy FotoForum jakoś przeżyli moje
                      wyjaśnienia, gdyż z ich punktu widzenia muszą one wyglądać naprawdę
                      komicznie ;)
                      • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 12:28
                        W takim razie w czym problem z aparacikiem który informuje zwiniętych że mogą
                        sobie rozwinać? Koło mojego nicka jest buzia i nie protestuję. Nawet przeciw
                        temu że obok moich postów (i nie tylko moich) jest kosz ;-)
                        • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 13:34
                          jan-w napisał:

> W takim razie w czym problem z aparacikiem który informuje zwiniętych że mogą
                          > sobie rozwinać?

Do rozwijania to jest link na górze pt. "pokaż wszystkie". Link ten występuje
                          niezależnie od występowania aparaciku. Klikanie na aparacik niczego nie rozwija.

> Koło mojego nicka jest buzia i nie protestuję. Nawet przeciw
                          > temu że obok moich postów (i nie tylko moich) jest kosz ;-)

Zdziwiłbym się bardzo, gdybyś przeciwko czemuś zaprotestował. Przecież Ty jesteś
                          idealnie dostosowany. Ot, malczik :D

Wyciągasz jednak zbyt daleko idące wnioski - ani Genowefa ani ja nie
                          protestujemy przeciwko aparacikowi, wyraziliśmy tylko zdziwienie, bo nigdy
                          czegoś takiego nie widzieliśmy. Teraz już wiem, że aparacik jest symbolem
                          używanym na fotoforach, ale nie każdy bywa na fotoforach i musi to wiedzieć. Ja
                          np. tam nie zaglądam.
                          Jura
                          • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 13:42
                            > Zdziwiłbym się bardzo, gdybyś przeciwko czemuś zaprotestował. Przecież Ty
                            jesteś idealnie dostosowany.

A nie wpadłeś na myśl że jedni są wiecznymi, ponurymi malkontentami, a inni
                            cieszą się z tego jakie życie jest wspaniałe? :-)
                            • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 13:53
                              Ech, ci wieczni malkontenci z KOR i SKS. Wiecznie im się coś nie podobało, kiedy
                              inni cieszyli się życiem na SZSyPowych popijawach.
                              Jura

Ci, którzy mnie znają, wiedzą, że nie jestem ponury, że cieszę się życiem, co
                              nie oznacza wcale, że na wszystko muszę się godzić.
                              • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 14:41
                                Obawiam się że nie zauważyłeś, ale czasy i ustrój się zmieniły. Powoływanie się
                                na KOR i SKS w tej sytuacji jest naprawdę niesmaczne.
                                • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 15:23
                                  jan-w napisał:

> Obawiam się że nie zauważyłeś, ale czasy i ustrój się zmieniły. Powoływanie się
                                  > na KOR i SKS w tej sytuacji jest naprawdę niesmaczne.

Mam pełne prawo, do powoływania się, bo działałem w tych organizacjach, więc
                                  każdy wychwalający postawy konformistyczne i wyśmiewający postawy buntownicze
                                  obraża mnie osobiście. Mam prawo do obrony swojego życiorysu.
                                  Jura
                                  Jura
                                  • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 15:44
                                    Chyba przy nie w ;-)
                                    Musiałbyś się nazywać Andrzejewski albo Ficowski i pisać z zaświatów.
                                    A kompromitujesz się ciągle sam. Np nie odróżniając malkontenctwa od
                                    nonkonformizmu. Zamykania się w wyimaginowanej oblężonej twierdzy, od walki z
                                    reżimem. Ciągłych zaślepionych ataków na wszystkich dookoła z wyjątkiem równie
                                    zaślepionych. Nie obrażaj KOR-u. To była organizacja z klasą.
                                    • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 16:02
                                      jan-w napisał:

> A kompromitujesz się ciągle sam. Np nie odróżniając malkontenctwa od
                                      > nonkonformizmu.

Jak najbardziej odróżniam. To raczej Ty masz problemy z odróżnianiem. Ty
                                      zarzycasz mi malkontenctwo, gdy walczę o sprawy zasadnicze, ale do prawdziwych
                                      malkontentów, którym np. kolorki forum, albo kolejne skórki się nie podobają już
                                      tak się nie dopieprzasz.

> Zamykania się w wyimaginowanej oblężonej twierdzy, od walki z
                                      > reżimem.

Co do syndromu oblężonej twierdzy, to popatrz raczej na siebie. W tej gałęzi
                                      wątku nikt nie atakował, ale Ty nawet żartobliwe uwagi o jakimś aparaciku
                                      zinterpretowałeś, tak jakoby ktoś zarzucał awarię i przyleciałeś na odsiecz. To
                                      właśnie typowy syndrom oblężonej twierdzy - doszukiwanie się wszędzie ataku,
                                      choć wcale ataku nie było.

> Ciągłych zaślepionych ataków na wszystkich dookoła z wyjątkiem równie
                                      > zaślepionych. Nie obrażaj KOR-u.

Najpierw sam obrażasz wszystkich, których nie atakuję, zarzucając im zaślepienie
                                      i w tej samej linijce tonem ojczulka piszesz mi, żebym nie obrażał. Chłopie,
                                      gdzie ja obrażam KOR? I dlaczego miałbym w ogóle obrażać organizację, która w
                                      poważnym stopniu ukształtowała moją postawę na całe życie?

> To była organizacja z klasą.

Ale nie dla takich jak Ty - idealnie dostosowanych malczików.
                                      Jura

• jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 16:11
                                        To nieprawda że KOR cię ukształtował. Oni nie byli nieprzemakalni na argumenty.
                                        Nie powołuj się na nich. Nie masz z nimi nic wspólnego. Nawet jeżeli
                                        kiedykolwiek miałeś. I nie pisz po raz pięćdziesiąty że nie podaję żadnych
                                        argumentów. Mogę ci podać kolejne, a ty w następnym poście jak zawsze napiszesz
                                        że nic nie napisałem. Ciebie to pewnie nie obraża, więc ci napisze że
                                        najbardziej przypominasz mi Kaczyńskiego. Czytając twoje posty, czuję się jakbym
                                        słuchał jego połajanek.
                                        • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 16:15
                                          Napisałem Ci na priva. Ta dyskusja staje się zbyt osobista, by kontynuować ją tutaj.
                                          Jura
                                          • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 16:56
                                            Ja ciebie tez (wysłałem). ;-)
                                        • jureek Re: a propos połajanek 25.06.08, 16:27
                                          jan-w napisał:

> najbardziej przypominasz mi Kaczyńskiego. Czytając twoje posty, czuję się jakby
                                          > m
                                          > słuchał jego połajanek.

Przeczytałem jeszcze raz ten wątek. W Twoich postach skierowanych do mnie
                                          znalazły się w sumie 3 razy zdania napisane w trybie rozkazującym, w moich do
                                          Ciebie jest zero zdań napisanych w tym trybie. To tak tylko a propos połajanek.
                                          Poza to nie ja łajałem kogoś, że adbloka skonfigurować nie potrafi. To nie ja
                                          zarzycałem komuś protesty, choć ten ktoś wcale nie protestował itd.
                                          Jura
                                          • jan-w Re: a propos połajanek 25.06.08, 16:38
                                            Jak zwykle manipulujesz. Ten wątek nie jest jedynym w którym atakujesz na oślep.
                                            Nikt cię nie łajał za niedostatki wiedzy informatycznej. Nie odróżniasz pomocy
                                            od ataku.
                                            • jureek Re: a propos połajanek 25.06.08, 17:22
                                              jan-w napisał:

> Jak zwykle manipulujesz. Ten wątek nie jest jedynym w którym atakujesz na oślep
                                              > .

Gdzie ja w tym wątku w ogóle atakuję? To że zauważyłem symbol aparaciku, którego
                                              wcześniej nie widziałem, to atak?

> Nikt cię nie łajał za niedostatki wiedzy informatycznej. Nie odróżniasz pomocy
                                              > od ataku.

Pomoc byłaby wtedy, gdybym po pierwsze o nią po prosił, a po drugie, gdyby w
                                              Twojej wypowiedzi były konkretne wskazówki, jak owego adbloka się konfiguruje.
                                              Tymczasem w takiej formie, w jakiej To wyraziłeś, odebrałem to jako zwykłą
                                              połajankę (i do tego nietrafioną, bo nie konfiguracja adbloku była przyczyna
                                              tego, że my widzieliśmy aparacik, a Ty nie).
                                              Jura
                                • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 15:35
                                  jan-w napisał:

> Obawiam się że nie zauważyłeś, ale czasy i ustrój się zmieniły. Powoływanie się
                                  > na KOR i SKS w tej sytuacji jest naprawdę niesmaczne.

Jak już o niesmaku mowa, to dużo większym niesmakiem napawa mnie cenzurowanie
                                  postów wyrażających niepochlebne opinie o pewnej esbeckiej mendzie.
                                  Jura
                    • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 11:53
                      jan-w napisał:

> Jeżeli chodzi o to w górnym, prawym rogu, wygląda jakby to było coś w FF. Co ta
                      > m
                      > jest napisane? Obrazek nie daje się powiększyć.

Prawa karta, to jest pobieranie programu MWSnap, który akurat pobrałem, żeby
                      zrobić ten screenshot. Ale to nie o to chodzi, tylko o aparacik na prawo od
                      nicka gumka7.
                      Jura
                      • xysztov Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 12:29
                        nie macie omamów, ja tez widzę aparacik (firefox i świetnie działający adblock -
                        to uwaga dla Jana_W :D )
                        • xysztov już wiem 25.06.08, 12:33
                          jak się czyta / ogląda ten wątek na forum o fotoforum to i wklejone zdjęcie
                          (zrzut dokładnie) się zobaczy.
                        • jan-w Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 13:21
                          Mogłeś z lektury wcześniejszych postów i tematu wątku - awaria i problemy z
                          logowaniem, zorientować się że można było odnieść wrażenie że ktoś widzi
                          aparacik jako objaw awarii.
                          • jureek Re: to już jest koniec ? 25.06.08, 13:36
                            jan-w napisał:

> Mogłeś z lektury wcześniejszych postów i tematu wątku - awaria i problemy z
                            > logowaniem, zorientować się że można było odnieść wrażenie że ktoś widzi
                            > aparacik jako objaw awarii.

Dzielnie bronisz własną piersią portalu, nawet tam, gdzie nie ma ataku. Do głowy
                            by mi nie przyszło, żeby ten aparacik widzieć jako objaw awarii. Ot, ciekawostka
                            i nic poza tym.
                            Jura
    • city_hopper Re: Awaria i problemy z logowaniem 25.06.08, 10:21
      Jezu, ile można ... Puste ekrany, strona FF gdzie jest 0 fotek etc., wielokrotne dodawanie
      tych samych fotek do galerii i pisanie wiele razy tego samego posta (bo nie wszedł),
      niewidoczne zdjęcia z galerii przy ich dodawaniu bądź klucze, bądź jedno i drugie,
      niemożliwość przejścia do kolejnych zdjęć z danego forum (brak linka "następne"),
      komunikat na ekranie brak połączenia z serwerem czy też archiwum (już niepamiętam, ale
      pojawia się czesto i trzeba kilka razy odświeżyć, aby zniknęło). To już chyba ze trzy
      tygodnie. Zazdroszczę Waszym informatykom tak cierpliwego i hojnego pracodawcy ...
      • sine.ira Re: Awaria i problemy z logowaniem 25.06.08, 20:43
        Proponuję zbojkotować fotoforum, na tyle na ile się da. Jak spadną dochody z
        reklam to może ktoś się obudzi, że trzeba coś z tym zrobić.
        • city_hopper Re: Awaria i problemy z logowaniem 25.06.08, 23:44
          Chyba jednak szkoda, ale trzeba im przypominać, że w końcu informatycy mają brać kasę
          za pracę, a nie za 'gotowość' do jej świadczenia.
          Oczywiście zaraz wiadoma osoba nam powie, że gdybyśmy poświęcili kilka lat na naukę
          informatyki to sami własnymi ustawieniami w pół dnia byśmy to naprawili i w ogóle
          jesteśmy malkontentami :P ;)))))
          • jan-w Re: Awaria i problemy z logowaniem 26.06.08, 07:59
            Malkontent.
            • roztoczanski To samokrytyka? ;) 26.06.08, 12:16
              jan-w
              Malkontent.
          • sine.ira Re: Awaria i problemy z logowaniem 30.06.08, 23:25
            Nie wiem, czy rzeczywiście tu zawinili informatycy, czy może raczej
            (najwyraźniej niedoskonała) organizacja pracy w gazeta.pl. Często jest tak że
            dostaje się komuś kto jest najmniej, albo tylko częściowo winny.

Tak czy inaczej moje odczucie jest takie, że zrobiono tu w balona mnóstwo ludzi,
            jednocześnie marnując ich zapał :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka