Gość: spesz IP: *.chello.pl 15.10.10, 19:39 Szkoda tylko,że 1/4 przyznanego limitu ściąganych danych można wykorzystać w dzień od 8.00 do 24.00,a pozostałe 3/4 w nocy od 24.00 do 8.00.Jednym słowem-o doopę rozbić taką ofertę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaaff Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte... 15.10.10, 20:01 Bajki opowiadają. Wiem bo testowałem w mieście Lublinie. A właściwie nie testowałem, bo nawet wychodząc z anteną przed dom nie miałem nawet pół kreski zasięgu. Do tego olewają klientów i nie reagują na reklamacje. A feee Odpowiedz Link Zgłoś
4v opamiętajcie się, dziennikarze. 15.10.10, 20:26 28,8 Mb/s - to ma być zawrotna prędkość? Jest dość szybko, ale tylko 10% szybciej niż sam mam od dawna w UPC. na pewno nie jest to "zawrotna" szybkość, tak jak Lexoft nie jest gigantem a zwykłą dużą firmą, itp, przykłady można mnożyć. Macie tam jakąś tendencję do przesadyzmu w dziale "gospodarka". czekam na news "GIGANTYCZNY wzrost na giełdzie, WIG na plus o całe 3 procent!!!!" ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tp Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 20:26 Lipa pic na wodę fotomontaż, tylko frajerzy się złapią na To, ew ci którzy nie maję innych możliwości tech. ale na to zacofanie nic się nie poradzi, lata pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik dziennikarze a życie IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 21:10 Są tacy ludzie w kraju co mają 1Gbps na biurkach (i do Internetu) i nie robią z tego afery ;) Prawdę mówiąc, to i tak komputer tego żaden serwer dostawcy nie obsłuży - no chyba że trafi się na dane z farm Akamai lub innych dedykowanych systemów cache. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Testowałem 15.10.10, 21:58 Testowałem dostęp do Internetu poprzez Polsat Cyfrowy jakieś pół roku temu. Nie polecam. Wielokrotnie nie mogłem zalogować się do sieci. Do tego zrywanie połączeń. Rekord: na włączenie się do Internetu czekałem dwa dni. Miejsce akcji: Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
kompaktor Re: Testowałem 15.10.10, 22:54 Poczytajcie sobie cennik modemów. To chyba wszystko tłumaczy. www.cyfrowypolsat.pl/Cennik-modemw-i-routera-w-ofercie-Internetu-Cyfrowego-Polsatu-11-10-2010.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: udziako Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte... IP: *.dag.pl 16.10.10, 18:42 super, wreszcie polska wieś będzie miała dostęp do internetu na szerszą skalę --- lepszy-kredyt.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś