Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte...

IP: *.chello.pl 15.10.10, 19:39
Szkoda tylko,że 1/4 przyznanego limitu ściąganych danych można wykorzystać w dzień od 8.00 do 24.00,a pozostałe 3/4 w nocy od 24.00 do 8.00.Jednym słowem-o doopę rozbić taką ofertę!
Obserwuj wątek
    • olaaff Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte... 15.10.10, 20:01
      Bajki opowiadają. Wiem bo testowałem w mieście Lublinie. A właściwie nie testowałem, bo nawet wychodząc z anteną przed dom nie miałem nawet pół kreski zasięgu. Do tego olewają klientów i nie reagują na reklamacje. A feee
    • 4v opamiętajcie się, dziennikarze. 15.10.10, 20:26
      28,8 Mb/s - to ma być zawrotna prędkość? Jest dość szybko, ale tylko 10% szybciej niż sam mam od dawna w UPC. na pewno nie jest to "zawrotna" szybkość, tak jak Lexoft nie jest gigantem a zwykłą dużą firmą, itp, przykłady można mnożyć. Macie tam jakąś tendencję do przesadyzmu w dziale "gospodarka". czekam na news "GIGANTYCZNY wzrost na giełdzie, WIG na plus o całe 3 procent!!!!"

;/

• Gość: Tp Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte... IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 20:26
      Lipa pic na wodę fotomontaż, tylko frajerzy się złapią na To, ew ci którzy nie maję innych możliwości tech. ale na to zacofanie nic się nie poradzi, lata pracy.
    • Gość: pracownik dziennikarze a życie IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 21:10
      Są tacy ludzie w kraju co mają 1Gbps na biurkach (i do Internetu) i nie robią z tego afery ;)

Prawdę mówiąc, to i tak komputer tego żaden serwer dostawcy nie obsłuży - no chyba że trafi się na dane z farm Akamai lub innych dedykowanych systemów cache.
    • nikodem123 Testowałem 15.10.10, 21:58
      Testowałem dostęp do Internetu poprzez Polsat Cyfrowy jakieś pół roku temu.
      Nie polecam.
      Wielokrotnie nie mogłem zalogować się do sieci. Do tego zrywanie połączeń.

Rekord: na włączenie się do Internetu czekałem dwa dni.

Miejsce akcji: Gdańsk
      • kompaktor Re: Testowałem 15.10.10, 22:54
        Poczytajcie sobie cennik modemów. To chyba wszystko tłumaczy.
        www.cyfrowypolsat.pl/Cennik-modemw-i-routera-w-ofercie-Internetu-Cyfrowego-Polsatu-11-10-2010.pdf
    • Gość: udziako Cyfrowy Polsat walczy o klientów, oferując inte... IP: *.dag.pl 16.10.10, 18:42
      super, wreszcie polska wieś będzie miała dostęp do internetu na szerszą skalę

---
      lepszy-kredyt.blogspot.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka