Dodaj do ulubionych

Solorz, Zygmunt. Polsat

IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 13:39
Panie Solorz,chcialby pan pomagac Radomiakowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: jm Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:14
      nie jestem wielką fanka POlsatu, ale Solorz to niezły mózg. ukłony dla
      niego... i tylko pozazdrościć takiej szansy, jak trnsformacja gospodarki....
      eh... być te 15 lat starszą.... eh....
    • Gość: KijwdupcieKaczce A co mnie to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:46
      Co mnie to obchodzi ze Solorz byl agentem? Teraz to musztarda po obiedzie. Pare
      spraw

1. I tak nieoficjalnie wszyscy wiedzieli ze Solorz wspolpracowal, tak jak i
      Kulczyk i Niemczycki i wielu wielu innych

2. Teraz to i tak nie ma znaczenia, trzeba bylo ich nie dopuscic do biznesu 17
      lat temu. Po 17 latach nie ma zadnego znaczenia.

3. Teraz w 2006 Solorz jest biznesmenem, zarzadzajacym prywatna wlasna telewizja
      i moze sobie byc agentem CIA i KGB. Gowno to kaczki obchodzi. Mnie bardziej
      interesuje obsadzanie rad nadzorczych SSP debilami znajomymi politykow PIS. To
      mnie interesuje bo JA NA TO PLACE CZY CHCE CZY NIE A DEKODERA POLSATU NIKT NIE
      ZMUSZA MNIE KUPOWAC. Co sie dzieje w stoczni szczecinskiej, kogo sie wpie..
      do oddzialow terenowych ARIMR z pensjami po 35tys brutto z moich pieniedzy?
      Kolegow Kurskiego i paru innych cwaniaczkow z PIS.

4. Skad te przecieki - najpierw Subotic z TVN a teraz Solorz z Polsatu? Coz za
      zbieg okolicznosci, ohhh to na pewno przypadek ze sie napie.. w dwie
      najwieksze prywatne telewizje.

Wcale bym sie nie zdziwili jakby kwit podpisal np. wielebny ojciec Rydzyk, no
      ale to na pewno "przypadkiem" nie wyjdzie od ZW.

5. No i na koniec - Jarus "Pedo" Kaczka tez mial teczke, gdzie bylo napisane ze
      jest pedalem (co jest prawda) i jako jedyna na tyle tysiecy akurat jego jest
      sfalszowana przez pul. Lesiaka. Hehe akurat. Solorz, Mazur i reszta ferajny
      wspolpracowali bo krecili dobre lody z tego, ale wcale bym sie nie zdziwil jakby
      sie okazalo ze Kaczka tez podpisal... ze strachu ze go wsadza do pierdla. Na
      bohatera to on mi nie wyglada. A jeszcze jako jedyne obie Kaczki nie byly nawet
      aresztowane jak walesa, kuron czy komorowski siedzieli po pare lat w pierdlu.

Dwa rachityczne belkoczace grube karzelki - tacy z nich bohaterowie ze pewnie
      sie postrali ze strachu jak im SB zagrozilo ze z maminej pierzyny do paki pojda
      to i podpisali.
      • Gość: Siurek Re: A co mnie to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 05:15
        Aleś ty k*rwa głupi, aż ręce opadają. I wytrzyj tę pianę z pyska.
        • Gość: Montero Re: A co mnie to obchodzi? IP: *.dsl.bell.ca 13.03.09, 12:07
          Dalej nie rozumiem po co ten facio tak kombinowal cale zycie,
          nazwiska zmienial jak rekawiczki ... czy kazdy polski "byznesmen" ma
          taki zyciorys?
    • Gość: Moher75 CHa,cha czy Ha,ha ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:42
      Czy śpi Maleszka wasz UB-cki koleszka ? A może nie koryguje a wciąż redaguje ?
    • Gość: milion Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:52
      solorz wspomorz milionem, to bedzie jak AB:)
    • Gość: papcio4321 Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.centertel.pl 19.08.07, 10:32
      Nie ma mu co zazdrościc chlop ciezko na topracował,nadal cięzko
      tyra,wszyscy widza tylko zewn etrzne owoce jego
      pracy,zazdrosccza ,niech sami cieżkorobią.Szanuje gościa za jego
      rozum,ciężką prace i skromność.
      • Gość: Kulfon Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: 77.88.185.* 13.12.07, 22:21
        a znasz historie elektrimu od kolebki? Jakbyś był jednym z tych tysięcy co
        potracili majątki na wałkach jakie solorz w elektrimie wyprawiał to nie nazywał
        byś go pacusiem i mężem stanu tylko skur..lem. Nie wspomne już o Vivendi i o
        obligatariuszach z Wysp Brytyjskich...

P.S. W jednym jest dobry... w zarabianiu na rujnowaniu spółek, wyprowadzaniu
        kapitału ze spółeki oraz spekulowaniu (mam na myśli zatajanie) informacjami dot.
        np. Elektrimu....

Ja mu życze źle i co by mu się noga na tych wałkach podwinęła.
        • Gość: stary makler Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.04.08, 18:10
          Solorz wszedł do elektrimu gdy ten miał już bardzo duze kłopoty -
          pisanie że to co się dzieje na elektrimie jest winą Solorza oznacza
          wyjatkowo krótką pamięć bądź nieznajomość tematu.
          • Gość: Montero Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.dsl.bell.ca 12.03.09, 22:45
            Podobno to spec od sadzenia tulipanow?
    • mlody-inwestor Jesli zainteresowal was ten temat to polecam 13.12.07, 23:22
      Jesli interesuje was ta tematyka to polecam przeczytac rowniez głośny "Raport WSI" - o ktorym wszyscy mowia ale nikt nie czytal.
      Prawdziwie frapujaca lektura !

wersja oryginalna:
      www.naszdziennik.pl/dodatek/wsi/raport.pdf
      wersja online:
      www.raport-wsi.info/
      A tutaj cos na deser, zaeskanowana teczka SB Solorza :)
      www.gazetapolska.pl/?module=messages&message_id=162
      Nie dajcie sie dymac propagandzie - sami poczytajcie i wyciagnijcie wnioski jak bardzo SBcy i agentura wbily sie w Polski biznes.
      • Gość: Montero Re: Jesli zainteresowal was ten temat to polecam IP: *.dsl.bell.ca 12.03.09, 22:50
        To oszczerstwa - ten pan ciezko pracowal przy sadzeniu tulipanow w
        Holandii i myciu szyb samochodowych i za zaoszczedzone pieniadze
        kupil telewizornie!
    • Gość: renata Solorz, Zygmunt. Polsat IP: 83.1.160.* 12.03.09, 22:29
      czy jest pan wstanie pomuc rodzinie wielodzietnej gdzie dzieci sa
      chorujace-jedno moze nieslyszec a drugie ma bialaczke
      limfoblastyczna.prosze odpisac
      • Gość: Montero Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.dsl.bell.ca 13.03.09, 00:26
        "Czy w 40-milionowym narodzie nie można by znaleźć człowieka, który
        ma jeden paszport i jedno nazwisko?"
        • Gość: re Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: 83.1.160.* 13.03.09, 22:38
          oco chodzi z tym 40 milionowym
          • Gość: Montero Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.dsl.bell.ca 14.03.09, 13:27
            Narod Wybrany to 40 mln, a Krok-Solorz-Zak to jego wielki syn!
      • Gość: renata Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: 83.1.160.* 13.03.09, 22:36
        czy pan wogule czyta co sie pisze
        • Gość: Montero Re: Solorz, Zygmunt. Polsat IP: *.dsl.bell.ca 13.03.09, 23:28
          Kto? Pan Krok, pan Solorz czy pan Zak?
    • beju_from_eldorado Re: Solorz, Zygmunt. Polsat 13.03.09, 23:35
      Hmm, raczej w radomiaka nie zainwestuje, zainwestowal juz w Slask Wroclaw, co
      najwazniejsze Z GLOWA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka