Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego MLM

21.06.13, 12:19
Zacząłem ostatnio chodzić po forach dotyczących MLM. Natknąłem się na dużo wątków typu - "Szukam dobrego MLM", oczywiście były to wątki, które miały największą ilość odpowiedzi i wyświetleń, bo każdy przedstawiał swoją Firmę i jej zalety, chcąc w końcu kogoś zrekrutować. Ale tak naprawdę "Dobry MLM", czyli w tym przypadku Firma, z którą podejmiesz współpracę - nie jest tak naprawdę ważna i nie gwarantuje żadnego sukcesu.
W tych czasach, gdzie w tygodniu wchodzi do Polski kilka różnych firm MLM, aby budować swój biznes ważne jest zupełnie coś innego.
Pierwszą rzeczą jest sprawdzony System Działania, który już przynosi ludziom profity w grupie, do której dołączysz. Jeżeli grupa działa online to ogromny plus - możliwość działania online jest teraz wręcz pożądana, gdyż można sobie pracować w domu i poświęcać tyle czasu ile chcesz.
Drugą rzeczą jest Wartość Dodana, czyli dodatkowa korzyść dla potencjalnego partnera, którą jesteś w stanie mu zaoferować po wejściu z Tobą we współpracę.
Trzecią ważną rzeczą są szkolenia, które każda nowa osoba dostanie za darmo, aby mogła w pełni korzystać z danego Systemu Działania.
I dopiero Czwartą ważną rzeczą jest Firma, która musi posiadać produkt poszukiwany przez dużą ilość osób i lukratywny plan wynagrodzeń, do którego dana grupa dostosowała swój System Działania.
Jeżeli chcesz zapoznać się właśnie z takim systemem - zautomatyzowanym systemem do budowy biznesu online, wejdź tutaj - bit.ly/12Pnyc0
A jeżeli chcesz nadal szukać tzw. Dobrego MLM... to nic nie rób.
Obserwuj wątek
    • kopmark1 Re: Szukam dobrego MLM 13.05.14, 10:04
      Żeby odnieść gdziekolwiek jakiś sukces, nieważne w realu czy w necie trzeba koniecznie rozstać się ze starymi przeważnie negatywnymi przyzwyczajeniami, uwolnić sie od błędów które się popelnia....i otaczać się osobami nastawionymi pozytywnie do życia.
      Proponuje ci pełni zautomatyzowany system marketingowy, który jest ustawiony pod Ciebie. Jeżeli znasz technike ‘kopiuj-wklej’ bez problemu sobie poradzisz. A prowizja od sprzedazy to 100%. Zapoznaj się z planem wynagrodzenia. bit.ly/1uJT3SZ
      Zapraszam do kontaktu.
      markop.empowernetwork.com/
    • sepagra Re: Szukam dobrego MLM 15.05.14, 13:05
      Zapraszam do darmowej rejestracji w nowo powstajacym programie LSN - darmowa rejestracja tylko do konca maja. Warto już teraz zbudować sobie mocną grupę dzięki której od 1 czerwca jak tylko ruszy cała machina zaczynamy szybko zarabiać spore sumy smile
      Ja skorzystałam Ty też nie zwlekaj zanim wyprzedzą Cię inni wink

liderlsn.pl/?id=isabell
      Chcesz wiedziec wiecej zapraszam do kontaktu
    • dar771f Re: Szukam dobrego MLM 02.06.14, 14:22
      Darmowa pozycja dziś do 18.00.

liderlsn.pl/start/
      Wchodzi do Polski nowy program partnerski który
      bije na łopatki takie programy jak EN czy GVO.
      Lepiej zajmij sobie darmową pozycję w strukturze
      zanim wszyscy będą o tym mówić .

Powiem na razie tylko krótko, że plan marketingowy pozwala na zarabianie 1000 dolarów nawet osobom, które nikogo nie zaproszą.

Zajmij więc szybko swoją DARMOWĄ POZYCJĘ w Programie Partnerskim, o którym już Niebawem będą mówić wszyscy i ci Wszyscy będą pod Tobą, kiedy TY będziesz zarabiać minimum 1000 dolarów - uważaj - co miesiąc!

lsnpolska.pl/?id=dar771
      Nie daj się wyprzedzić, tym bardziej, że nie masz nic do stracenia!

Pozdrawiam z uśmiechem smile
      Darek
      PS
      Działaj szybko, póki jest to za darmo !

Bliższe szczegóły otrzymasz zaraz po przystąpieniu.

lsnpolska.pl/?id=dar771
    • blogradka Re: Szukam dobrego MLM 25.06.14, 22:46
      A ja zrobiłem coś dla każdego, kto chce zarabiać w MLM i nie wie jak zacząć smile W założeniu możesz zarabiać prawie od razu, wystarczy dołączyć do Programu.

FitnessMLM.pl
    • berwax Re: Szukam dobrego MLM 07.07.14, 21:49
      Witam w niemczech gdzie aktualnie mieszkam wielki szal robi Firma lifeplus wprowadzila kuracje odchudajaca ktora dziala niesamowicie .
      Mamy tutaj naprawde Bombe wszyscy chca to kupowac, razem z moja grupa chcemy wprowadzic to na rynek do naszego kraju
      zapraszam wszystkich chetnych na emaila robert-berkowski@wp.pl
    • blogradka Re: Szukam dobrego MLM 10.07.14, 18:31
      No to teraz jest OKAZJA. Coś co właśnie buduje swoją strukturę w POlsce:

webinar: www.preiscoin.com/akademia/?id=8XEf89VY6i
      lnk do rejestracji: app.preiscoin.com/#/ref/8XEf89VY6i
      • kopmark1 Re: Szukam dobrego MLM 10.07.14, 21:41
        Kolejny projekt z serii Mx który od paru lat daje zarabiać niezłą kasę tysiącom uczestników. W jednym jestem od 2012 roku.
        Tym razem projekt o nazwie MX-MONTHLY to mocny a jednocześnie bardzo prosty plan wynagrodzenia . Bez skomplikowanych matryc których malo kto rozumie. MX koncentruje sie na dwóch głównych problemach przed którymi stoi wielu ludzi na calym świecie: brakiem motywacji i brakiem pieniędzy. O projekcie który jest nieznany w Polsce (na dzisiaj tylko 3 osoby) można poczytać na blogu. Projekt w Polsce nieznany a tymczasem na Węgrzech bije na głowę inne projekty oparte na matrycach, dlatego oprócz domyślnej wersji angielskiej, dostępna jest strona po wegiersku i niemiecku. Mozna sobie wybudować niezły dochód pasywny przy niedużej miesiecznej inwestycji która zwraca się juz z nawiązką przy dwóch osobach.
        mx-betterweb.blogspot.com/p/mx-monthly.html
        • marcin2299 Re: Szukam dobrego MLM 11.04.15, 21:46
          Witam Serdecznie i zapraszam Cię do zapoznania się z świetną propozycją współpracy z firmą MyBetter-Life, poniżej szczegóły i linki do filmów, które przedstawiają produkt, plan marketingowy, oraz co najważniejsze samą firmę oto szczegóły:
          Niesamowity Plan Wynagrodzeń
          W Better-Life wierzymy, iż najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze. To dlatego opracowaliśmy unikalny a zarazem bardzo prosty Niesamowity Plan Wynagrodzeń, który w najbardziej sprawiedliwy sposób wynagrodzi za wkład włożony w rozwój sieci. Naszą wizją jest stworzyć globalną markę, dzięki której zbudujesz stabilną i bardzo dochodową organizacje nieograniczoną geograficznie, etnicznie oraz religijnie.
          "Zarabianie jeszcze nigdy nie było tak proste"
          Najlepszy Plan Wynagrodzeń Better-Life to 6 premii finansowych opartych o Dual Team, najbardziej dynamiczny i dochodowy model networkowy.
          6 Premii Niesamowitego Planu Wynagrodzeń Better-Life
          Retail Cash
          Sprzedaż produktów to podstawa funkcjonowania systemu partnerskiego Better-Life. Z wykorzystaniem osobistej Strony Partnera możemy oferować produkty bez wychodzenia z domu. Każda sprzedaż dokonana w ten sposób jest premiowana 20% marżą od kwoty zamówienia.
          Start Cash
          Zależy nam abyś mógł zacząć zarabiać od razu. Za każdym razem, gdy sprzedasz jeden z Pakietów Biznesowych swojemu nowo pozyskanemu Partnerowi otrzymasz premię ?20.
          Dual Team
          Pozyskaj Partnerów i rozpocznij budowanie wraz z nimi dwóch zespołów. Zacznij zarabiać do 20% co tydzień ze sprzedaży wypracowanej przez Twój zespół.
          Leader Cash
          Naucz się być przywódcą, mentorem i pokaż swoim Partnerom Personalnym jak osiągać wysokie dochody. Twój portfel urośnie zyskując równowartość (100%) ich zarobków z premi Dual Team.
          Double Cash
          System Better-Life wynagradza dynamicznie budujących swoje organizacje. Podwójne Pary to podstawowa cegiełka za którą otrzymasz do ?250.
          Bonusy dodatkowe
          Better-Life to także dwa wyjąkowe programy Better-Car oraz Better-Holiday.
          www.youtube.com/watch?
          Prezentacja firmy: youtu.be/z9HZpNmodc8
          Prezentacja produktowa: youtu.be/TeFAfJoKoM8
          strona główna: www.mybetter-life.com/marcin84
          webinary codziennie o godz 20.00 we wtrorki firmowy pozostałe robocze dotyczace planu marketingowego czwartki produktowy
          link do pokoju: www.lepszezycie.com.pl
          osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu
          Pozdrawiam
          Marcin Głowacki
          Partner Better-Life
    • blogradka Re: Szukam dobrego MLM 14.07.14, 11:57
      No to teraz odjazd. Jeden z najnowszych i najbardziej dochodowych MLM. I własnie buduje się struktura!!!
      Jeśli chcesz zacząć zarabiać od razu zajrzyj na webinar dzisiaj i jutro o 21:00 pod linkiem:
      DARMOWY WEBINAR o 21:00

lub dołącz od razu do PP używając lnku obok: LINK DO PP
    • robert1b Re: Szukam dobrego MLM 18.07.14, 12:51
      Ja zapraszam do współpracy w budowaniu dobrego MLM-u, wzajemnych relacji, wsparcia wzajemnego, najlepszych szkoleń itd.
      W naszej grupie wszyscy zarabiają i otrzymują wsparcie.
      Trzeba się zarejestrować aby wejść do grupy
      bit.ly/MojeSP2
    • bugmenot4 Re: Szukam dobrego MLM 02.02.15, 14:40
      otwarta rejestracja ? naturalne suplementy, zielona kawa Islaverde

Zupełnie nowa w branży MLM firma z własną bazą produkcyjną buduje strukturę, wprowadzając innowacyjny produkt!

Łączna prowizja do 53%
      Sprawdzone systemy x3 i x5 - żadnych binarek!
      Nawet 7 poziomów w strukturze
      Technologia z USA (mielenie kriogeniczne), produkcja w Polsce
      Unikatowy produkt z realnym potencjałem to nowa jakość, a nie chwilowa moda
      Nie wymagamy wyłączności
      100% polski kapitał

Zainteresowany?

Jestem oficjalnym przedstawicielem spółki ds. rekrutacji liderów sprzedaży.
      Aktualnie poszukujemy osób ambitnych i zdeterminowanych by stanąć na szczytowych poziomach struktury sprzedaży - legendarnych LIDERÓW, ludzi sukcesu!

Jesteś jednym z nich?

Możesz wzbogacić swoją ofertę o UNIKATOWY produkt - to oznacza, że nie stworzysz konkurencji dla swojej obecnej struktury, ale poszerzysz asortyment.

A może dopiero chcesz być jednym z nich?

Masz realne szanse - struktura jest w początkowej fazie rozwoju, co oznacza że rynek
      jest mocno nienasycony!

Dołącz już dziś ? możesz wiele zyskać.
      Wystarczy, że zarejestrujesz się w naszym sklepie e.islaverde.eu

Jeśli uważasz się za specjalistę w branży mlm, lub masz jakieś pytania lub wątpliwości - zachęcam do kontaktu mailowego: liderzy@islaverde.eu

Informacje, plan marketingowy oraz opis możliwości znajdziesz na stronie www.islaverde.eu
    • krystian.signum Re: Szukam dobrego MLM 04.02.15, 19:28
      Rewolucyjny, jedyny w swoim rodzaju, polski mlm, absolutnie poza wszelką konkurencją.
      Służbę zdrowia powala na obie łopatki. Bez skierowań, bez kolejek , w ciągu jednego tygodnia od zgłoszenia wizyta u internisty lub specjalisty w dogodnym dla ciebie czasie, to tylko podstawowe z całej gamy przeogromnych korzyści.
      Rewelacyjny system: prestiżowy abonament medyczny S7 Medical Company, dostępny na każdą kieszeń. Zapraszam do najprężniej rozwijającego się młodego teamu:

Webinary informacyjny:

super7.pl/?r=macxm
    • dar771f Re: Szukam dobrego MLM 08.02.15, 19:05
      Zacznij działać w grupie z jednymi z najlepszych MARKETERÓW w POLSCE .
      Poznaj strategie BŁĘKITNEGO OCEANU. W branży która zawsze będzie niezbędna na rynku.
      Wiedzę jaką dostaniesz będzie wiedzą twojego życia.
      WIEDZA TO DO SZCZĘŚCIA KLUCZ.
      Zacznij działać w grupie z jednymi z najlepszych MARKETERÓW w POLSCE .
      Poznaj strategie BŁĘKITNEGO OCEANU. W branży która zawsze będzie niezbędna na rynku.
      Wiedzę jaką dostaniesz będzie wiedzą twojego życia.
      WIEDZA TO DO SZCZĘŚCIA KLUCZ.
      Wystarczy ,że klikniesz na ten link bit.ly/WiedzaToDoSzczesciaKlucZ
      Godzina 12.00/16.00/20.00 każdego dnia.?
    • marcin2299 Re: Szukam dobrego MLM 11.04.15, 21:44
      Witam Serdecznie i zapraszam Cię do zapoznania się z świetną propozycją współpracy z firmą MyBetter-Life, poniżej szczegóły i linki do filmów, które przedstawiają produkt, plan marketingowy, oraz co najważniejsze samą firmę oto szczegóły:
      Niesamowity Plan Wynagrodzeń
      W Better-Life wierzymy, iż najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze. To dlatego opracowaliśmy unikalny a zarazem bardzo prosty Niesamowity Plan Wynagrodzeń, który w najbardziej sprawiedliwy sposób wynagrodzi za wkład włożony w rozwój sieci. Naszą wizją jest stworzyć globalną markę, dzięki której zbudujesz stabilną i bardzo dochodową organizacje nieograniczoną geograficznie, etnicznie oraz religijnie.
      "Zarabianie jeszcze nigdy nie było tak proste"
      Najlepszy Plan Wynagrodzeń Better-Life to 6 premii finansowych opartych o Dual Team, najbardziej dynamiczny i dochodowy model networkowy.
      6 Premii Niesamowitego Planu Wynagrodzeń Better-Life
      Retail Cash
      Sprzedaż produktów to podstawa funkcjonowania systemu partnerskiego Better-Life. Z wykorzystaniem osobistej Strony Partnera możemy oferować produkty bez wychodzenia z domu. Każda sprzedaż dokonana w ten sposób jest premiowana 20% marżą od kwoty zamówienia.
      Start Cash
      Zależy nam abyś mógł zacząć zarabiać od razu. Za każdym razem, gdy sprzedasz jeden z Pakietów Biznesowych swojemu nowo pozyskanemu Partnerowi otrzymasz premię €20.
      Dual Team
      Pozyskaj Partnerów i rozpocznij budowanie wraz z nimi dwóch zespołów. Zacznij zarabiać do 20% co tydzień ze sprzedaży wypracowanej przez Twój zespół.
      Leader Cash
      Naucz się być przywódcą, mentorem i pokaż swoim Partnerom Personalnym jak osiągać wysokie dochody. Twój portfel urośnie zyskując równowartość (100%) ich zarobków z premi Dual Team.
      Double Cash
      System Better-Life wynagradza dynamicznie budujących swoje organizacje. Podwójne Pary to podstawowa cegiełka za którą otrzymasz do €250.
      Bonusy dodatkowe
      Better-Life to także dwa wyjąkowe programy Better-Car oraz Better-Holiday.
      www.youtube.com/watch…
      Prezentacja firmy: youtu.be/z9HZpNmodc8
      Prezentacja produktowa: youtu.be/TeFAfJoKoM8
      strona główna: www.mybetter-life.com/marcin84
      webinary codziennie o godz 20.00 we wtrorki firmowy pozostałe robocze dotyczace planu marketingowego czwartki produktowy
      link do pokoju: www.lepszezycie.com.pl
      osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu
      Pozdrawiam
      Marcin Głowacki
      Partner Better-Life
    • michal359 Re: Szukam dobrego MLM 08.09.15, 09:47
      Witam

Zapraszam na stronę www.michalmatczak.pl tam jest opis świetnego produktu który jest sprzedawany w systemie mlm

Pozdrawiam serdecznie
    • doradca_online_muke Re: Szukam dobrego MLM 13.09.15, 20:49
      Witajcie!
      Jestem Waszym doradcą online. Pojawiłem się na tym forum w ramach
      kampanii informacyjnej skierowanej do wszystkich zainteresowanych
      rozwojem zawodowym i direct sales.

Chętnie przedstawię i omówię
      korzyści oraz szczegóły współpracy z MUKE. Twórz z nami nową jakość na
      rynku sprzedaży bezpośredniej!
      Jeśli macie jakiekolwiek pytania, zapraszam do dyskusji w tym wątku.

Jestem do Waszej dyspozycji.

Daniel
      Doradca online MUKE
      muke.com.pl
    • agalandia Re: Szukam dobrego MLM 23.09.15, 21:31
      Chcesz dodatkowego zastrzyku finansowego?
      Chcesz dużych pieniędzy?
      Zadzwoń lub napisz do mnie.
      Jest świetny produkt i możliwość współpracy.
      Na rynek europejski wchodzi nowa firma, mamy świetnego sponsora!
      tel. 609 964 403
      email: agadon@me.com
    • michal.fraczyk Re: Szukam dobrego MLM 30.09.15, 05:52
      Polecam polskie suplementy diety marki Duolife. Świetny produkt skomponowany na bazie 100% naturalnych składników. Sprawdź i przekonaj się jak Ja i moja rodzina.
      Link do e-sklepu:
      myhealth.myduolife.com/shop.html
      Można zapisać się do Klubu Duolife i korzystać z wielu przywilejów.(Zdrowie+Rozwój Osobisty)
      Link do rejestracji w Klubie:
      myhealth.myduolife.com/register.html
    • peksyk Re: Szukam dobrego MLM 28.01.16, 20:58
      Ciężko jest znaleźć MLM, który ma dobry plan marketingowy, świetny produkt i w którym firma rzeczywiście najbardziej dba o swoich przedsiębiorców.
      Sprawdzałam z czystej ciekawości wiele firm MLM. Często widziałam przede wszystkim ograniczenia, więc nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że to w jakiej firmie pracujesz nie wpływa na sukces w MLM.
      W większości firm umowa zobowiązuje do np. minimalnych zakupów w danym okresie lub do wyrobienia odpowiedniego dla danej pozycji obrotu. Brak spełnienia warunku często łączy się ze spadkiem ze swojej pozycji. To oznacza, że cały czas jest jakieś ryzyko.
      Oprócz tego (przyznaję, że tu porównywałam mniej firm) zarobki są dosyć wysokie ale bez rewelacji przy tym ile trzeba zrobić.
      Wiedząc to wszystko mogę z czystym sumieniem, każdemu zainteresowanemu pracą w MLMie, polecić pracę z firmą w której jestem. Firma jest globalna, działa na 160 rynkach i nie wycofała się z żadnego. Nie ma żadnych długów i nie gra na giełdzie. Umowa nie zobowiązuje do niczego. Plan marketingowy jest niesamowicie hojny. Już na pierwszych pozycjach można zarabiać około 1500zł, a dalej nie ma ograniczeń. Można wyrobić premię miesięczną wartą nawet milionów. Wszystko zależy od tego jak jesteśmy zaangażowani.
      Raz wypracowana pozycja jest stała. Nigdy nie spadniemy niżej w planie marketingowym.
      Naturalne produkty dla zdrowia i urody bronią się same. Ja znalazłam się w firmie właśnie ze względu na produkt, który rozwiązał moje problemy zdrowotne. Produktów tego typu nie ma na rynku lub są niestety bardzo źle podrobione..
      Chętnie udzielę więcej informacji - peksyk.katarzyna@gmail.com
      • koksik140 Re: Szukam dobrego MLM 08.02.16, 23:43
        Witam, jesli jestes zainteresowany biznesem MLM ktory dopiero wchodzi na rynek zaczyajac od Polski i chcialbys zajac dobre miejsce w strukturze napisz do mnie na mail: witek4444@wp.pl
        wyjasnie ci wszystko dokladnie i wtedy zadecydujesz- nic nie trafisz
        pozdrawiam
    • money-for-traveling Re: Szukam dobrego MLM 11.02.16, 12:44
      Zarabiaj z Nami w Caribbean Bridge!

Wykonuj dzienne zadania i zarabiaj do 28$ dziennie,
      Bez sprzedaży,
      Bez obowiązku polecania programu,
      To nie jest piramida finansowa!!!
      Dołącz do Nas i odbierz swoją stronę promocyjną i korzystaj z DARMOWYCH HOTELI na całej Dominikanie!

Więcej informacji na stronie:
      caribbean4u.info/ibc10/?cid=clutchu

Zainteresowane osoby również zapraszam do kontaktu mailowego:
      clutchu@wp.pl
      • majkako49 Re: Szukam dobrego MLM 12.02.16, 22:47
        Ja kręce się po różnych MLM trudno jest zaistnieć ale trafiłam na super marke,fajne jest to że nie trzeba się aktywować co miesiąc,produkt jest zniewalający i najważniejsze ze zaczęłam zarabiać,chętnych zapraszam na priv 888-103-347.Pozdrawiam Majka
    • aneblasyl Re: Szukam dobrego MLM 26.04.16, 18:08
      Dochód pasywny w MLM jest jak YETI ! Wszyscy o nim mówią ale nikt go nie widział, chyba, że nieliczni.

A jak jest z TOBĄ widziałeś już YETI ?

Ile razy już Ci obiecywali że będziesz zarabiał/a w MLM?
      Znów nowa firma i co teraz będzie dobrze teraz się uda tutaj w końcu zarobię!

Po paru dniach czy miesiącu zauroczenie opadło i wyszło tak jak zawsze?
      Zgadłam?

Co parę sekund w Internecie pojawia się nowe ogłoszenie!
      Nasza firma jest najlepsza, z nami zarobisz, my Cię nauczymy i co?

Nauczyli Cię?
      Tak?
      To w takim razie jeśli Cię nauczyli to zarabiasz dobre pieniądze?
      W takim razie po co dalej szukasz lepszej firmy po co przeglądasz ogłoszenia przecież zarabiasz dobre pieniądze?

Tylko nie wiem czy Ci powiedzieli:
      * że w marketingu sieciowym nie jest łatwo zarobić pieniądze!
      * Te wszystkie ładne kółeczka i kwoty które widziałeś na prezentacji w realu nie wyglądają już tak ładnie!
      żeby zarobić 10 tysięcy potrzebujesz od 1000 do 3000 osób w grupie! (w zależności od firmy)!
      * z tego połowa nie zrobi zamówienia już w drugim miesiącu!
      * Kolejne 20% w trzecim!

Czyli Twój biznes polega na tym aby wprowadzać nowe osoby szybciej niż stare wypadają smile

A powiedzieli Ci gdzie masz znaleźć nowe osoby?
      A tak przecież powiedzieli. smile
      Idź do swoich znajomych i rodziny zrób listę kontaktów zapisz na nią wszystkich których znasz.

Tylko wiesz co, Ci wszyscy z listy, rodzina i znajomi mają w dupie Twój biznes! Zgadłem?
      Skąd to wiem?
      Bo mnie też tak uczyli.
      I co posłuchałem ich i dzisiaj jestem już multimilionerem zresztą pewnie tak jak TY?

Nie masz już tego dosyć?

Dlaczego!!!

Stworzyliśmy nowy innowacyjny system szkolenia, w którym z każdą osobą pracujemy oddzielnie ponieważ MY rozumiemy że każda osoba jest inna i do każdego trzeba podejść indywidualnie.
      Dlatego oferta jest ograniczona liczbowo. Dodam tylko że wyniki są zaskakujące nawet dla nas.

Jeśli chcesz w końcu zobaczyć wyniki swojej pracy w postaci wynagrodzenia na swoim koncie zapraszamy do naszej grupy.

Dodatkowo Firma z którą współpracujemy to nie jest zwykła firma MLM jakich jest pełno na naszym rynku. To nie jest tradycyjna firma marketingu sieciowego ponieważ żadna firma tak nie płaci!

A fakty i liczby mówią same za siebie!
      * Co 21 sekund do firmy rejestruje się nowa osoba.
      * w marcu było to 150 tysięcy osób na świecie.
      * Polska jest obecnie najlepiej rozwijającym się krajem z 19 w których obecnie jest firma.
      * 30 lat doświadczenia.
      * 1,2 miliarda USD rocznej sprzedaży.
      * Ponad 900000 klientów dokonuje zakupów każdego miesiąca a setki tysięcy otrzymuje Prowizję za polecanie innym osobom zakupów w naszym sklepie.
      * W Polsce jest obecnie zarejestrowanych ok 3000 osób z czego już ponad 140 osób wypracowało pozycje dyrektorskie, co pokazuje że my nie potrzebujemy tysięcy osób w organizacji żeby zarobić konkretne pozycje!

Rozmawiamy TYLKO z konkretnymi osobami które chcą w końcu zacząć zarabiać konkretne pieniądze i traktują biznes poważnie i odpowiedzialnie!

Tak jak pisałam wcześniej oferta jest ograniczona liczbowo i nie jest to żaden chwyt marketingowy tylko sposób w jaki prowadzimy szkolenia. Z dużą ilością ludzi nie jesteśmy w stanie pracować efektywnie a zapisywanie osób i zostawienie ich na pastwę losu na zasadzie może coś zrobią a może nie NAS nie interesuje dlatego podejmiemy współpracę tylko z 8 - 10 osobami!

Chcesz skorzystać z naszego szkolenia i w końcu zarabiać konkretne pieniądze skontaktuj się z nami: twojaszansanarozwoj@wp.pl
      • mbs.coopera Re: Szukam dobrego MLM 16.09.17, 06:09
        Ciągle się mówi, że MLM to piramida, że w marketingu sieciowym najwięcej zarabiają ci na górze..., a w pracy na etacie nie jest inaczej? W jakimkolwiek biznesie zawsze ci co na górze zarabiają najwięcej. W polityce też tak jest, tak jest wszędzie. Odnośnie jakości produktów to wmawia się sprzedawcom..., ale tylko w typowych piramidach, gdzie założyciele piramid planują oszustwo, chcą naciągnąć jak najwięcej ludzi na jakąś lipę i zwinąć swój "biznes", co innego w poważnym MLM, gdzie firma planuje wieloletni rozwój to nie może sprzedawać badziewia bo pójdzie z torbami, nikt nie będzie kupował bubla, no chyba że w hipermarkecie smile, ale nie w MLM. Polska w tym zakresie jeszcze trochę zaściankowa i wcale nie reklamuję tu niczego. Zobacz różnicę, dystrybucja klasyczna: kupujesz produkt i chwalisz się znajomym: :kupiłem/am to za 300zł" , a oni mówią : "fajny, też taki kupię tam gdzie ty" i co ty z tego masz? NIC. A w MLM? Kupujesz produkt i chwalisz się znajomym: kupiłem/am produkt po cenie hurtowej za 250zł, choć normalnie kosztuje 300, ale zniżkę mam dzięki rejestracji w MLM" a znajomi: "fajny, też taki kupię tam gdzie ty" (można kupić po cenie detalicznej za 300 lub po taniej o 50 zł po rejestracji w MLM, jeżeli ktoś chce mieć taniej to się rejestruje. I co ty z tego masz? Otóż rejestrując się nabywasz specjalne ID. Już nie jesteś anonimowy, jak w handlu klasycznym. Mając ID firma jest w stanie ustalić, kto poleca jej produkty i nagrodzić taką osobę prowizją za rejestrację oraz za transakcję osób poleconych i wszystkich, którzy kupują z polecenia osób, jakie poleciły osoby polecone przez Ciebie. I wcale nie trzeba handlować, wciskać innym kitu. Mój znajomy pracujący na etacie polecił produkt MLM 10 - 15 osobom, a te osoby polecając swoim znajomym, a tamci swoim i tak dalej stworzyli mu grupę w ciągu 3 lat liczącą blisko 2300 osób. Chociaż on nigdzie nie chodził i nie sprzedawał, bo zasuwał na etacie po 10 godzin dziennie. W ten sposób ta grupa generuje mu dodatkowy przychód pasywny 2500zł. I tutaj trzeba mieć wiedzę, jak odróżnić MLM od piramidy i czym w ogóle jest mlm
        www.biznesidealny.pl/dlaczego-warto-zaangazowac-sie-w-marketing-sieciowy/
    • jolaam22 Re: Szukam dobrego MLM 05.05.16, 15:49
      witam czy dalej jestes zainetesowany MLM to mam cos dla ciebie napisz na jolaaam@tlen.pl
    • jolaam22 Re: Szukam dobrego MLM 05.05.16, 15:53
      jesli dalej jestes zainetereowany MLM mam cos dla ciebie napisz po wiecej informacji
    • marga74 Re: Szukam dobrego MLM 03.07.16, 21:47
      Jeżeli masz pomysł na biznes lub marzenie na którego realizację brakuję Ci środków to mamy dla Ciebie rozwiązanie!
      Tworzymy społeczność crowdfoundingową- połączenie MLM i systemu społecznych dotacji, który jest obecnie najpopularniejszym sposobem na zdobywanie funduszy.
      Dołącz do naszego zespołu, nic nie musisz sprzedawać, wystarczy polecić 2 osoby, ale nie jest to warunek konieczny. Realizuj swoje marzenia już teraz! Zapraszamy do kontaktu- warto zapoznać się z programem, a decyzję podejmiesz sam/a. Pisz na adres odszkodowania13@gmail.com
    • mlodaania21 Re: Szukam dobrego MLM 04.10.16, 12:44
      Polecam inną dyskusję w tym temacie forum.gazeta.pl/forum/w,16274,161944438,161944438,Fajny_pomysl_na_biznes_z_Souvre.html?t=1475577770#p162497806
    • 888888l Re: Szukam dobrego MLM 06.10.16, 10:54
      Witam Wszystkich Forumowiczów,
      Chciałem ostrzec wszystkie osoby, które chciałyby rozpocząć swoją karierę z firmą Flexcom czy tam Flexkom (o tym poniżej) teraz funkcjonującą pod nazwą Weeconomy... opiszę parę kluczowych wątków i każdy sam oceni wiarygodność tej firmy. Proszę to potraktować poważnie ponieważ cel tej firmy jest jeden... CHCĄ UKRAŚĆ Z POLSKIEGO RYNKU od 462 do 696 milionów sprzadając swoje Pakiety MTM – kwota ta uzależniona od rodzajów sprzedanych pakietów Basic lub Premiom. Do 30 września 2016 roku była pierwsza faza sprzedaży 50.000 pakietów, które sprzedawała firma Flexcom teraz od paźniernika 2016 roku rusza kolejna faza sprzedaży ale już pod nazwą firmy Weeconomy!!!! Jaka firma, która chce sie dobrze ludziom kojarzyć i mieć renomę na rynku zmieniałaby nazwę! Jak osiągną swój cel czyli sprzedaż pakietów do końca stycznia 2017 roku wtedy zakończą podbój rynku polskiego i po raz kolejny zmienią nazwę firmy i przeniosą się do kolejnego państwa. Działają w 25 krajach w Europie m.in Turcji, UK, Niemczech ... a gdzie w 2016/2017 roku są... niestety w Polsce! Chwalą się w swojej broszurze w wersji po polsku, że "od 2010 roku zainwestowali 41 milionów euro bez pożyczek bankowych i obcego kalpitału dużych inwestorów." A po co im pożyczki, jak żerują na naiwnych ludziach, który płacą ok 10.000 zł za pakiety. Chwalą się, że przeznaczą 6 milonów złotych na reklamę w Polsce, tylko pytanie po co? Napewno nie po co, żeby zachęcić klientów takich jak potencjalny Kowalski tylko, żeby zachęcić do zakupu swoich pakietów!!! Wiec czy im zależy ile oszczędności dzięki nim zyska potencjalny Kowalski? NIE!
      Jestem za, żeby ten wątek przenieść do SCAMU, dlatego też, bede sie trzymał faktów i konkretów. Na wszystkie zarzuty wobec Flexcom podam linki potwierdzjące, że mówię prawdę, by każdy mógł to również sam sprawdzić. Chce wszystkih jedynie uświadomić jaki jest ich CEL.
      Wiem co piszę, bo miałem okazję wziąć udział w spotkaniu połączonym z prezentacją projektu Flexcom (który właśnie po raz kolejny zmienił nazwę... tym razem na WEECONOMY).
      Zatem do konkretów:
      1) dyrektor firmy w Polsce, niejaki Waldemar Manhart vel Lewandowski vel Roth – i tu już nasuwa sie pytanie po co człowiek zmieniał trzykrotnie nazwisko???..każdy musi sobie odpowiedzieć sam) wprawdzie na łamach alterbiznes udzielił wywiadu podpartego zaświadczeniem o niekaralności, co nie zmienia faktu, że karany był jego główny wspólnik i to kilkakrotnie!!!! (więcej można przeczytać tutaj): forum.gazeta.pl/forum/w,23,150872686,150876884,Re_Pomozecie_Czy_ktos_zna_prawde_.html oraz tutaj: www.networkio.eu/article-566-historia_klubu_rici__prosto_z_niemiec
      Cytuje: ".... prezes projektu RICI TRAVEL POLSKA Sp. z o.o. Waldemar Manhart, na stronie internetowej RANKING MLM (prowadzonej przez osoby współpracujące z firmą Europejskie Centrum Odszkodowań), chwalił się w wywiadzie, iż w RICI osobiście zarejestrował 8 000 Polaków". Ilu prezes Manhart mógł wciągnąć w ten biznes Polaków do dziś? Tego nie wiemy. Firma nie odpowiada na nasze e-maile oraz telefony. Być może posiadamy złe dane kontaktowe, lecz niestety, nikt nie jest nam w stanie podać ani aktualnych namiarów na firmę i jej prezesa, ani konkretnej, należącej do RICI TRAVEL POLSKA Sp. z o.o. strony internetowej (...) zgodnie z polskim prawem, za działanie w piramidzie finansowej grozi kara z pozbawieniem wolności do lat 8 włącznie. Zarówno dla organizatorów takiego przedsięwzięcia, jak i dla osób polecających to dalej."
      Kolejny "nabytek" spółki, oczywiście "godny zaufania", to pan Peter Grunewald, który był jednym z głównych założycieli przedsięwzięcia o nazwie IQ-Concept. Czym był ten projekt? Otóż, choć strony zostały usunięte, to nie udało się ich usunąć z archiwum (bo jak wiadomo w sieci nic się nie ukryje:web.archive.org/web/20120817165545/http://www.das-iq-concept.com/ to jest z sierpnia 2012. Można poczytać sobie i zobaczyć, że różnice jeśli chodzi o założenia Flexcom są niewielkie. Ale o tym jeszcze nieco niżej.
      2) Firma działa ponad cztery lata. Jak to wyglądało w UK można poczytać tutaj:
      www.mirror.co.uk/news/uk-news/andrew-penman-flexkom-really-the-3116205 ale to wersja oficjalna już mocno zachęcająca, żeby zaciągnąć ręczny. Nieoficjalna wygląda znacznie gorzej, o czym tutaj:www.realscam.com/f8/flexkom-aka-flexcom-aka-weeconomy-legitimate-mlm-scam-1862-print/index36.html
      Dość jasno wynika z tego, że firma w zasadzie nie działa, a zadowolonych klientów ze świecą szukać. Sam przepytywany na tę okoliczność przedstawiciel firmy przyznaje, że FlexMoney to waluta wirtualna. Opowieści o wymianie na żywą gotówkę oraz złoto można włożyć między bajki, bo na razie nikt tego nie potwierdził. Ale też nic dziwnego, ponieważ przy tak "rozwiniętej sieci" to mało prawdopodobne – np. w Turcji, od której firma zaczęła "ekspansję światową" (liczba punktów doszła ponoć do 800-et, ale obecnie spada a nie rośnie! Na Youtobe można znaleźć kilka filmików reklamowych z wywiadami zadowolonych klientów sprzed kilku lat właśnie, za to na forach niemal wyłącznie opinie negatywne. Zresztą firma przegrała proces z właścicielami POS-ów czyli terminali i musiała zwrócić im kwotę podatku, o czym można poczytać w jednym z wątków cytowanych niżej.) Ilość zwykle nie jest na tyle powalająca, żeby zachęcać kogokolwiek do wymiany. Podejrzewam, że gdyby ktoś się jednak zgłosił, by wymienić wirtualną walutę to może dla podtrzymania wizerunku firmy nawet by ten zwrot otrzymał, choć takiego śladu nie znalazłem.
      3) Firma nazywa się Flexcom. Sprawdziłem, że właścicielem domeny flexcom.com jest jeden z jej udziałowców, natomiast po jej wpisaniu zostaje się przekierowany na stronę Fexkom, dlaczego??? To można wyjaśnić na kilka sposobów np. że spółka została zarejestrowana w Szwajcarii pod taką nazwą, albo że jest kilka spółek, co jest prawdą, ale to dość mętne tłumaczenia, bo domena powinna w tym przypadku odpowiadać nazwie, zwłaszcza jeśli nie jest zajęta. Najbardziej logiczne wydaje się to, że relacje pomiędzy wspólnikami nie do końca są jasne i ktoś postanowił zatrzymać domenę "na wszelki wypadek". Zawsze jest to jakaś forma zabezpieczenia, bo w razie jak coś pójdzie nie tak, to ją uruchomie i mamy dwa Flexcom-y nagle. Ale to jeszcze nic! Ważniejsze jest to, że strona od początku działa jako wizytówka dla... No właśnie dla kogo? Nie dla klientów, jak można by domniemywać. Na pierwszy ogień ładuje się film z konwencji w Oberhausen, a do połowy stycznia 2015 r. ładował się film reklamujący to wydarzenie. Czy normalny klient, który chce korzystać z dobrodziejstw karty lub aplikacji telefonicznej, czy nawet terminala, będzie jechał do Niemiec na jakiś event??? Zwłaszcza z innego kontynentu? Chyba jednak nie! Lecz na tym polega ich biznes.
      Firma nie "żyje" z prowizji od rabatów tylko ze sprzedaży pakietów MTM (Media Team Member – basic lub premium) dla żądnych przyszłych zysków managerów, którzy zapłacą 2149 € (z zaznaczeniem , ze teraz jedynie za 1240 €) za pakiet Basic czy 3238€ (z zaznaczeniem , ze teraz jedynie za 2390 €) za pakiet Premium, żeby tylko mieć "własny biznes". I dlatego strona internerowa firmy jest reklamą dla potencjalnych "biznesmenów", a nie dla szaraczka, który chciałby zaoszczędzić. To pokazuje dość wyraźnie o co rzeczywiście chodzi.
      4) Dla niedowiarków kilka dalszych istotnych faktów:
      a) dobroczynność - na spotkaniach firma chw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka