incipit I który lepszy 08.01.07, 13:01 dyplom pisików z jakiegoś amerykańskiego prywatnego trudnego do znalezienia sioła, czy z Łomonosowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIK Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:04 To nie były żadne studia! To był kurs! Roczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seroo1 Ma też doktorat na WSTG-WBC oraz WSGnG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:07 Wyższa Szkoła Tanca Góralskiego - Wydział Bez Ciupag oraz Wyższa Szkoła Gotowania na Gazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi Oba Ogłoszenie pracy z gazety wyborczej :) Ciekawe IP: *.pl 08.01.07, 13:40 Jakaś Firma z Elbląga Wymagania:dla Inżyniera Wykształcenie wyższe techniczne - Inżynier Mechanik Doświadczenie w pracy projektowej w przemyśle mechanicznym i/lub pracy wymagającej koordynacji i współdziałania w międzynarodowych zespołach projektowych Znajomość maszyn i urządzeń energetycznych - konstrukcji i zasad działania bloków energetycznych, turbin parowych i układów okołołoturbinowych, Znajomość oprogramowania CAD-CAM, Catia v.4/v.5, AutoCad - będzie dodatkowym atutem Znajomość maszyn i urządzeń energetycznych - turbiny parowe i ich systemy pomocnicze. Znajomość języka angielskiego Umiejętność szybkiego adaptowania się do zmian Dobra organizacja pracy własnej ===== A teraz Ciekawostka !!!! To na Dyrektora !!!! Jakaś firma z Warmii Znajomość branży meblarskiej wykształcenie wyższe biegła znajomość języka angielskiego lub niemieckiego =============================Ciekawa różnica wymagań I tak jest w większości ogłoszeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
tcl A z Kwacha się nabijali, he he. 08.01.07, 14:01 A tu wystarczy kurs kroju i szycia i już do NBP. A reszta tych fachowców z PiSdy też po takich przeszkoleniach? Teraz wiadomo czemu się z wykształciuchów śmieją - w końcu po co 7 lat edukacji jak można po 1 roku mieć MBA, magisterkę i trzy dyplomy. Banda! zar� si� Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 no to jest rzeczywiscie banda matolow 08.01.07, 16:30 z Lecha tez jest taki profesor jak ze Skrzypka magister tzw profesor podworzowy w odroznieniu od prawdziwych profesorow belwederskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro kolejne pewnie ... samo dobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:13 dla podobnych sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicary Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:21 Głupi ? dlaczego nie WAŻNE,ŻE NASZ Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Skrzypek ma dziś przesłuchanie 08.01.07, 13:34 To pewnie taki uniwersytet jak w Szwecji "Folkuniversitet" czyli Uniwersytet Ludowy (dla ludu,robotnikow, w jego pierwotnej kocepcji). Mozna na nim nauczyc sie od podstaw jezyka szwedzkiego, polepszyc oceny przedmioty w ktorych sie bylo slabym w szkole podstawowej lub sredniej - aby moc kontynuowac studia, a takze zdobywac wiedze z zakresu literatury, malarstwa, biznesu itd. Ale nikt w Szwecji, mimo nazwy, nie uwaza tego za wyzsza uczelnie i nikt nie ma prawa wpisac sobie tego w ankiecie jako "studia wyzsze"! Z drugiej strony, Göran Persson, byly premier Szwecji nie mial ukonczonych studiow, a juz w kazdym razie nie ekonomicznych, a swietnie dawal sobie przedtem rade jako minister skarbu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEDERASTA a balcerowicz co skończył jaka szkołe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:33 wydaje mi sie ,że nie miał w wieku skrzypka takiego wykształcenia i nic nie skońxczył poza uczelnia radziecką "ekonomia socjalizmu" Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Ale__ jazda.......już za rządów SLD kolesie prezia 08.01.07, 15:04 korzystali z dobrodziejstw darmowych ,zagranicznych wyjazdów "dokształcających"... A podobno ostatnie 17 lat jak twierdzą PiSuary to lata starcone.....hihihihi.... bi.gazeta.pl/im/6/3670/z3670506X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_blizniak no, ten MBA daje prawo do pracy jako HF 08.01.07, 16:13 hamburger flipper supervisor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek z chicago Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.01.07, 16:23 La Crosse to rzeczywiscie dziura, ale Georgetown ma prestiz porownywalny z Yale i Harvardem, wiec nie bardzo bym sie czepial wyksztalcenia kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Edukacja na jakiejs tam szkolce w Wisconsin ma... 08.01.07, 17:01 wartosc zerowa. Jest nieprawdopodobne, ze dyplom byle jakiej amerykanskiej uczelni moze otworzyc droge do kariery w Polsce. Szczegolnie na tak odpowiedzialnym stanowisku prezesa NBP. Jedyna uczelnia na jakim takim poziomie jest w stanie Wisconsin State University w Madison, a i tak nie zalicza sie on do czolowej trzydziestki amerykanskich uczelni. Smieszne jest, gdy przykladowo polska "uczelnia ekonomiczna w Nowym Saczu" chwali sie wspolpraca z Louis University w Chicago. Tylko intensywne poszukiwania w internecie pomoglo mi znalesc namiary tej malej lokalnej uczelni, nie majacej zadnej renomy nawet tutaj, w Chicago. Ale nic to, najwazniejsze jest aby nowy prezes NBP skonczyl jakies tam studia w Ameryce, chocby nawet mialo to miejsce na zadupiu w stanie Wisconsin. Znamienne jest, ze studia te byly jakoby finansowane przez strone amerykanska. Znajac hojnosc Yankesow wcale mnie nie zaskakuje, ze wybrali tak "znamienita" uczelnie na szkolenie mieszkancow kraju, w ktorym "biale niedzwiedzie chodza po ulicach miast" (taka opinie o Polsce mozna jeszcze uslyszec w wielu stanach USA). Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tituru Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.netcontrol.pl 08.01.07, 17:57 A czy nie znalazlby sie naprawde ktos, kto UKONCZYL SGH? Takie propozycje padaja na to stanowisko, jakby w calej Polsce nie bylo kandydata z odpowiednim wyksztalceniem? Jeden fizyk, drugi absolwent jakiejs szkolki na zadupiu Stanow. Ekonomista pilnie poszukiwany! Nie wiem jak wy, ale mi sie to nie podoba, i to ze bedzie mial doradcow-fachowcow tez mi jakos nie ulzylo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: 69.172.50.* 08.01.07, 18:08 La Crosse - Wisconsin, to smiech na sali. powiem wiecej university of Wisconsin w madison, najlepszy w tym stanie to smiech na sali, La Cross - Wisconsin brak slow jaki cienki jest. kiedy Kaczynski przestanie traktowac panstwo Polskie jak swoj chlewik? Odpowiedz Link Zgłoś
pelastrina2005 Pan Skrzypek zachwycil wszystkich intelektem 08.01.07, 19:28 i wiedza, komisja jest zaszokowana -- Paletsrina2005 czołowy bank EU Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofa4rp Re: Pan Skrzypek zachwycil wszystkich intelektem 08.01.07, 21:05 przyjaciel premiera i prazydenta na szefa NBP. Cos mi to pachnie republika kolesiow. Czy my tego juz kiedys nie przerabialismy? I jak na tym wyszlismy? moj ty myslicielu EU. Biedna Eu jak ma takich myslicieli i bankowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. A. Poe Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:08 TAKI Z NIEGO MAGISTER JAK Z KOZIEJ DUPY TRĄBKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.teledisnet.be 08.01.07, 21:13 jeszcze za Balcerkiem zaplacza Odpowiedz Link Zgłoś
tata60 Skrzypek ma dziś przesłuchanie 08.01.07, 21:12 to nie były studia, lecz kurs. Jakim prawem SGH nostryfikowało dyplom, jako studia? Proszę o pilne wyjasnienie, czy można być na lużnych kilku zajęciach w Stanach, dostać dyplom ,,Uniwersytetu" , przyjechać do Polski i być magisterm SGH ? Czy nie jest to paranoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinchinella to jego mba... IP: 217.153.167.* 08.01.07, 22:33 to jego MBA to nie jest to MBA co na SGH na SGH trzeba mieć wykształcenie magisterskie i conajmniej 3 letnie doświadczenie zawodowe (w tym min. pól roku na samodzielnym stanowisku) a to co on zrobil to sa zwykle studia magisterskie ja mam dwa tytuly magistra, doktorat w toku i nie mam aspiracji by byc szefem NBP a ten z jednym tytulem sie pcha..... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek A nauczyl sie chociaz tego angielskiego......... 08.01.07, 22:52 ....czy bedzie rzepolil na skrzypkach...... Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Skrzypek ma dziś przesłuchanie 09.01.07, 08:14 Po II Wojnie Światowej komuniści tez tak robili tyle że inzynierów. Dwa tygodnie studiów i czerwona książeczka ... to wystarczyło by dostać dyplom inzyniera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:10 Moja synowa też tam była z tym,że ona miała ukończone studia poparte "magisterką"To było poszerzanie wiedzy a nie nauka od podstaw.Popieram moją synową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreed Nie dawał rady na Polskiej uczelni? IP: *.lanet.net.pl 09.01.07, 10:43 Może śladem dzieci Polskich gwiazd - nie dawał rady na polskiej uczelni, wysłali go na łatwiejsze studia do USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Tower Głosując na gamonie głosujesz na siebie IP: *.wpia.uw.edu.pl 09.01.07, 11:35 magister nie wiadomo czego po kursach doszkalających szefem NBP niedługo wystarczy sama matura giertycha:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tibnor Cholera, magister - niestety, wiadomo czego... 09.01.07, 20:55 Wybaczcie - na tej samej katedrze robił dyplom z tego , co ja: "projektowanie mostów kolejowych z betonu sprężonego"... Miejcie wzgląd, że nie wybieram się do NBP; nadal jestem mostowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Nie lubie i nie wierze tlustym ... IP: 195.28.224.* 09.01.07, 12:09 ... wyglada "nieapetycznie" i "nieproduktywnie".Nie ufam takim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nsp Skrzypek ma dziś przesłuchanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:11 To się nazywa "walczenie z układami". :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Skrzypek miał dziś przesłuchanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:07 Kliknąłem po 22 na program „Teraz My” i patrzę Kononowicza znów puszczają? Dopiero jak okulary włożyłem, to okazało się, że to nasz nowy prezio! Tęga GŁOWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ale numer! 10.01.07, 02:34 Gość portalu: Telewidz napisał(a): > Kliknąłem po 22 na program „Teraz My” i patrzę Kononowicza znów pus > zczają? Dopiero jak okulary włożyłem, to okazało się, że to nasz nowy prezio! > Tęga GŁOWA!!! Wiesz,że mnie się - w trakcie oglądania "Teraz MY" - skojarzyło identycznie?! Odpowiedz Link Zgłoś