qc Krajowa Rada czy Kraj Rad? 19.09.07, 12:41 pisowska szefowa robila porzadki a tu patrz, cos lezy za szafa. Jakas teczka o Solorzu. Pani szefowa bedac dobra towarzyszka zawiadomila zwierzchnie wladze partyjne w tym policje polityczna no i patrz... Lis traci prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archicon Tomasz Lis odsunięty od ''Wydarzeń'' Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:48 Nasypali Lisowi Solorza na ogon. Odpowiedz Link Zgłoś
szerb Kiedy odejdzie Michnik? 19.09.07, 12:56 Politycy zakonspirowani jako "dziennikarze" to przezytek z czasow PRL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk No to PiSiaki zacierają swoje małe spocone rączki IP: *.171.102.190.crowley.pl 19.09.07, 12:58 szkoda Lisa chyba czas do polityki panie Tomku! Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Tomasz Lis odsunięty od ''Wydarzeń'' Polsatu 19.09.07, 13:02 Pewnie Solorz dostał propozycję nie do odrzucenia od PIS-u. Albo Lis, albo dobiorą się potentatowi do tyłka. Wybrał własny tyłek.Szkoda pana Tomasza, jego audycje były bardzo ciekawe, pouczające i co nie jest bez znaczenia obiektywne. Mam nadzieję, że znajdzie miejsce dla siebie.A w obsadzie POLSATU nie widac godnego nastepcy.Pis jaki jest każdy widzi, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz myslacy Posluchajcie jak Lis traktuje kolegow w pracy: IP: *.acn.waw.pl 19.09.07, 13:03 www.youtube.com/watch?v=n9FSCyeybug Jezeli ten facet poucza poslow Samoobrony jak nie naduzywac wladzy w stosunku do podwladnych to jest to szczyt hucpy. Takiej prowincjonalnej, wsioskiej hucpy zielonogorskiej. Takiej jaka stosuje trzesionka z PSL-u, byly marszalek Sejmu Zych, rzucajac ,,ku..mi" do mikrofonu na sali sejmowej! Mozecie to nazywac jak chcecie, dla mnie Lis to zwykly chamus, ktoremu laskawie odbilo, bo ktos go kiedys wyslal na kilka miesiecy do Stanow! Odpowiedz Link Zgłoś
goethek Zostawcie Hanie Smoktunowicz chociaż.... 19.09.07, 13:04 Hania Bardzo Ładna Polka, pewnie nie jeden z Polaków, chciałby taką żonę...ma do tego ładny głos i jest rozgarnięta... Lis jak lis raz tu, raz tam...znajdzie sobie miejsce.Jak nie w tv, to w pisaniu ksiazek, bądź w polityce...kto wie gdzie...? Polsatu i tak nie oglądam, za duzo reklam i jakoś kiczowo mi ten program wygląda, no chyba że trafie Wydarzenia ze Smoktunowicz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo mogłaby nauczyć się odróżniać Świdnik od Świdnicy, IP: *.solarnet.silesianet.pl 19.09.07, 15:12 a jej "uroda" jak dla mnie jest dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis zaraza pisuaru 19.09.07, 13:04 miesza gdzie się da, ale i tak skończą jak na to zasługuje, na śmietniku historii ! Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis zaraza pisuaru 19.09.07, 13:05 miesza gdzie się da, ale i tak skończą jak na to zasługuja, na śmietniku historii ! Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis zaraza pisuaru 19.09.07, 13:05 miesza gdzie się da, ale i tak skończą jak na to zasługują, na śmietniku historii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk oby jak najszybciej! IP: *.171.102.190.crowley.pl 19.09.07, 13:08 bo się w końcu z tego kraju wszyscy rozsądni ludzie ewakuują No żeby mi tłuszcza narzucała chamów na najwyższych stanowiskach w państwie - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Semestr lub dwa nauki w WSKSiM w Toruniu... 19.09.07, 13:09 dobrze by mu zrobiło bez wątpienia i ugasiło jego zapędy manipulatorskie jakim ulega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Tomasz Lis odsunięty od ''Wydarzeń'' Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:14 Czy tylko u nas tępi się fachowców? Facet nigdy nie mówił, że chce kandydować na prezydenta - a wręcz zaprzeczał - i za to wyleciał? Bo tym jak zbudował najlepszy program informacyjny! Teraz to samo: odsunięto go, po tym, jak z tandety zrobił coś profesjonalnego. Przykład Pana Tomka pokazuje, ze nie warto robić coś porządnie, bo i tak dostanie się po d... i to nawet nie wiadomo z której strony. Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Tomasz Lis odsunięty od ''Wydarzeń'' Polsatu 19.09.07, 13:14 Cholerne Kaczory czyszczą pole przed wyborami!!! To, ,że mają haki na Solorza wiadomo nie od dziś. Nie dziwi więc fakt, że Lis znika z pola walki w tym właśnie momencie. Idą po trupach. Boże chroń Polskę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkii moze Pan Lis zmierzylby sie teraz z Ziobro? IP: *.zab.nat.hnet.pl 19.09.07, 13:14 Panie Tomku mysle ze czas do polityki, bo wlasnie tacy ludzie w polityce sa potrzebni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 co ma PiS na Solorza? 19.09.07, 13:15 przeciez to oczywiste,że decyzja jest polityczna o odsunięciu dziennikarza krytykującego partię rządzącą, Solorz podciął gałąź , na której siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Krauze powinien wiedzieć 19.09.07, 13:20 Zwróciłbym jednak uwagę na to, że artykuł o Lisie GW zamieściła w dziale "Gospodarka" a nie "Wydarzenia & Media". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Tomasz Lis odsunięty od ''Wydarzeń'' Polsatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:16 Kapitalizm jakiego Lis chce w najczystszym wydaniu. Nic się nie liczy. Jazda na bruk i już. Współczuję Panie Redaktorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Tomasz Lis odsunięty od ''Wydarzeń'' Polsatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:17 O jej, jaka tragedia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Najpierw zdechł LiS Leppera i Giertycha, teraz IP: *.zetosa.com.pl 19.09.07, 13:18 znika następny. Złe czasy dla lisów. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 może wyjedzie do Irlandii? 19.09.07, 13:19 Ochroniarz znajdzie sobie pracę, ale "osobowość telewizyjna" ma dość wąskie pole manewru. Zawsze jednak może się przekwalifikować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Czym Wy sie przejmujecie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 13:19 To jest zalosna lista postow, ktora tylko dowodzi jak zwykla gawiedz "przejeta jest" losem zurnalisty, ktory i tak traktowany byl przez kazda z telewizji na zasadzie muzyka lub instrumentu. Granie w takich "orkiestrach" nie jest dla prawdziwego dziennikarza powodem do dumy. Wrecz przeciwnie. Przypomnijcie sobie dziennikarzy zajmujacych sie afera Watergate. I porownajcie. Nie bedzie on bedzie inny. Nie liczcie na to, ze media beda w wykonaniu innych lepsze. To jest marzenie naiwnych. Co jest zadaniem mediow sami powinniscie wiedziec, a jesli tego nie wiecie, tym gorzej dla Was. Ta dyskusja nadaje sie do magla. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czym Wy sie przejmujecie? 19.09.07, 13:37 Gość portalu: na zimno napisał(a): > Ta dyskusja nadaje sie do magla. Powiedział właściciel magla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Twoja niezwykle "inteligentna" uwaga IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 13:47 tylko to potwierdza. >>>>>>> MAGIEL PS. Idz do parku, siadz na laweczce i placz nad losem biednego zurnalisty. Wez sobie zapas chusteczek lub miske na lzy. No koniec otrzyj oczka i nosek i wroc do pracy w szatni. Glowa do gory! Przyszlosc nalezy do naiwnych! Tylu ich (lacznie z Toba) dookola. Powiekszysz w ten sposob grono smutnych aniolkow. Pa, dziecino. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Twoja niezwykle "inteligentna" uwaga 19.09.07, 14:01 Gość portalu: na zimno napisał(a): > tylko to potwierdza. >>>>>>> MAGIEL > > PS. > Idz do parku, siadz na laweczce i placz nad losem biednego > zurnalisty. Wez sobie zapas chusteczek lub miske na lzy. > No koniec otrzyj oczka i nosek i wroc do pracy w szatni. > Glowa do gory! Przyszlosc nalezy do naiwnych! > Tylu ich (lacznie z Toba) dookola. Powiekszysz w ten sposob grono > smutnych aniolkow. Pa, dziecino. Jak to miło usłyszeć od mądrego człowieka mądre rady. Dzięki. BTW - skąd u Ciebie tak wysoki poziom agresji? Z nadmiaru wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno To Ty jeszcze nie wiesz, co to jest prawdziwa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 15:02 agresja. To byly przeciez tylko bardzo uspokajajace rady polaczone ze wspolczuciem z mojej strony dla biednej dzieciny. Nie placz, dziecino, nie placz. To minie. Oczka juz nie beda takie czerwone (od placzu oczywiscie). I buzia Ci pojasnieje! No to jak, juz lepiej? Co do wiedzy: nadmiar jeszcze nikomu nie zaszkodzil, natomiast jej brak pograzyl niejedna i niejednego (zurnalist(k)e). Pracuj nad soba, moze sie z tej szatni wyrwiesz - POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To Ty jeszcze nie wiesz, co to jest prawdziwa 19.09.07, 15:18 Gość portalu: na zimno napisał(a): > agresja. Fakt. Nie jestem wyznawcą PiS. > Nie placz, dziecino, nie placz. To minie. Oczka juz nie beda takie > czerwone (od placzu oczywiscie). I buzia Ci pojasnieje! Jak to mówi Pierwszy po Bracie - "odgrzewane kotlety"? > Co do wiedzy: nadmiar jeszcze nikomu nie zaszkodzil, natomiast > jej brak pograzyl niejedna i niejednego (zurnalist(k)e). Wiesz, jeden mądry pan mawiał - scio, me nihil scire. Pomyśl o tym. > Pracuj nad soba, moze sie z tej szatni wyrwiesz - POWODZENIA! Chyba nie stanowisz dobrego przykładu takiego awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Potwierdzaja sie moje obawy. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 15:33 Moje uwagi tak Cie ubodly, ze odpowiadasz na nie wyjatkowo detalicznie - wyglada to jak wypelnianie ankiety, zalosne. Ten madry pan, ktory tak mawial (Twoj cytat) zostal przez swoich wlasnych wspolobywateli wykonczony na cacy. I choc bylo to "za gorami, za lasami, za siedmioma rzekami" w dalekich Atenach, to wypicie drinka zawierajacego cykute (rozne wersje sa znane) jest jednak znacznie powazniejszym aktem odwagi obywatelskiej (abstrahujac od intencji owego pana), niz tylko podpisanie odbioru zwolnienia z jednej telewizji, aby udac sie do nastepnej. I nie martw sie, dziecino o moje awanse. Sam o tym decyduje, nie musze sie przed nikim plaszczyc tak jak ty. Dlatego tez nie mysle Twoimi kategoriami (na szczescie). Pa dziecinko, pa! PS. Wiesz, ze nic nie wiesz - powtarzaj to sobie codziennie na dobranoc. To lepsze niz zdrowaski. Moze wtedy cos skapujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Potwierdzaja sie moje obawy. 19.09.07, 15:45 Gość portalu: na zimno napisał(a): > Moje uwagi tak Cie ubodly, ze odpowiadasz na nie wyjatkowo > detalicznie - wyglada to jak wypelnianie ankiety, zalosne. Nie. Wykazuję jedynie miałkość Twojej argumentacji. W szczegółach. > Ten madry pan, ktory tak mawial (Twoj cytat) zostal przez swoich > wlasnych wspolobywateli wykonczony na cacy. I choc bylo to > "za gorami, za lasami, za siedmioma rzekami" w dalekich Atenach, > to wypicie drinka zawierajacego cykute (rozne wersje sa znane) > jest jednak znacznie powazniejszym aktem odwagi obywatelskiej > (abstrahujac od intencji owego pana), niz tylko podpisanie odbioru > zwolnienia z jednej telewizji, aby udac sie do nastepnej. Ja to dobrze, że są google, prawda? On jeszcze napisał swoje nazwisko na skorupce, bo współobywatel miał z tym trudności. Podobnie jak Ty przy popisywaniu się kpiną. > I nie martw sie, dziecino o moje awanse. Sam o tym decyduje, > nie musze sie przed nikim plaszczyc tak jak ty. Jeszcze gotów jesteś w to uwierzyć, jak pewien (już inny) pan z Wysokiego Mazowieckiego, który uwierzył, że jest "inteligentem z Żoliborza". > PS. > Wiesz, ze nic nie wiesz - powtarzaj to sobie codziennie na dobranoc. Ja to sobie powtarzam w ciągu dnia. Zwłaszcza jak spotkam takiego rozmówcę, który, dla odmiany, wszystko wie. > To lepsze niz zdrowaski. Moze wtedy cos skapujesz. Neopoganin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Re: Potwierdzaja sie moje obawy. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 16:03 Twoj post jest tak zalosnie nudny, ze nie chce mi sie dalej machac palcami po klawiaturze. Znowu bawisz sie w odpowiadanie "pelnym zdaniem", co mnie wyjatkowo irytuje, poniewaz kojarzy mi sie to z uzywaniem tepych nozyczek. Niby jest narzedzie, ale kompletnie nieprzydatne. Ciesze sie, ze Twoja aktywna inteligencja pozwolila Ci znalezc w moich wypowiedziach kpine, doprawdy odkrycie na miare nagrody literackiej. Brawo! Dalej tak! PS No i jak - miseczka od lez juz pelna? No to jeszcze raz: wytrzej oczka, obejrzyj dobranocke (w Polsacie naturalnie), zaplacz w poduszeczke i dobranoc! (latwowierny Tomaszek da sobie rade i bez Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Potwierdzaja sie moje obawy. 19.09.07, 16:32 Gość portalu: na zimno napisał(a): > Twoj post jest tak zalosnie nudny, ze nie chce mi sie dalej machac > palcami po klawiaturze. I myśleć też Ci się nie chce? Odpowiadasz właściwie sam sobie. To w Twoim wydaniu ma jakiś urok, bo siebie chyba lubisz? > Znowu bawisz sie w odpowiadanie "pelnym zdaniem", co mnie wyjatkowo > irytuje, poniewaz kojarzy mi sie to z uzywaniem tepych nozyczek. Odpowiadanie półsłówkami jest niegrzeczne. > Niby jest narzedzie, ale kompletnie nieprzydatne. Tak jak Twoje prężenie muskułów. > Ciesze sie, ze Twoja aktywna inteligencja pozwolila Ci > znalezc w moich wypowiedziach kpine, doprawdy odkrycie > na miare nagrody literackiej. Brawo! Dalej tak! Nie kpinę. Żałosną próbę posługiwania się nią. Na miarę możliwość autora. > PS > No i jak - miseczka od lez juz pelna? > No to jeszcze raz: wytrzej oczka, obejrzyj dobranocke > (w Polsacie naturalnie), zaplacz w poduszeczke i dobranoc! > (latwowierny Tomaszek da sobie rade i bez Ciebie) On sobie da radę. Natomiast zastosowana metoda budzi moje najgorsze obawy. A to już nie jest wesołe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno A sio, kurczaku, sio! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 16:41 Znowu ta sama nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A sio, kurczaku, sio! 19.09.07, 17:14 O, Walduś Pawlak. Chociaż nie. Raczej Kiepski. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Jeszcze wychylasz sie zza furtki, kurczaczku? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.07, 18:14 (bo chyba nie jestes brzydkim kaczatkiem, co? 1. Dla Ciebie moze i on jest "Waldus" - gratuluje znajomosci - sukces 100% 2. Wydalo sie: ogladasz ten TV-chlam. Nie pomylilem sie. 3. Dlatego tak sie przejmujesz Tomaszkiem. Biedne dziecko. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jasne. 19.09.07, 13:31 Następny wykształciuch z głowy, czekamy na rychły transfer do "Wydarzeń" ojca red. prowadzącego z Radia Maryja. PS. Nie rozumiem, skąd ta PiSowska smuta w Katyniu ? Trzeba było wykonać taniec radości na grobach kwiatu przedwojennej polskiej inteligencji i załatwić transmisję dla elektoratu przez TV TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Kto teraz bedzie podziwial "dlugo czesana grzywke" 19.09.07, 13:24 > Tomasz Lis odsunięty od "Wydarzeń" Polsatu No i kto teraz bedzie podziwial te "dlugo czesana grzywke" i salonowa elegancje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badman ty z pewnoscia nie - no chyba ze jestes gejem :-) IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.07, 14:28 no ale gejow to chyba w polskiej "talibo-prawicy" to raczej nie ma - oczywiscie z malymi wyjatkami ... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne "Nocna Zmiana" w Polsacie :))))))))))))))))))))))) 19.09.07, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badman raczej nocne polucje "psow_na _lewo" :-))) IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.07, 14:30 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Juz byl Lis w ogrodku, juz wital sie z Gaska...... 19.09.07, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Z jaka gaska?... IP: *.VIC.netspace.net.au 19.09.07, 14:21 PRZECIEZ WSZYSCY WIEDZA, ZE TO BYLY KACZORY z ziobrem w dziobach. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Z jaka gaska?... 19.09.07, 16:10 Gość portalu: hrb Uszaszowski napisał(a): > PRZECIEZ WSZYSCY WIEDZA, ZE TO BYLY KACZORY z ziobrem w dziobach. wg. plakatu tego lokalnego polityka ktory trzmal po jednej w rece, to byly gesi ;) Odpowiedz Link Zgłoś