Gość: deLUC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 14:21 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=2930 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JOrl Re: Węgiel IP: *.ipt.aol.com 30.11.03, 14:50 Ja zauwazam, ze sie twierdzi jaki to rzad glupi itp. Ja tak nie sadze. Oni wiedza wiecej jak normalni ludzie i jezeli tak niby glupio dzialaja to maja do tego wazkie powody. I warto sie zastanowic JAKIE sa to powody? Bo tak to wyglada jakby byli glupi zamykajac te kopalnie. A NAPEWNO nie sa. Wiem ale, ze ma Polska dostac z Banku Swiatowego 300 mil $ na to zamykanie. I mysle, ze te swieze $ sa tak Polsce potrzebne, ze ten, w koncu moze nawet niepewny a conajmniej maly interes z weglem chce poswiecic. Moze wyglada na to, ze chca zatrzymac spadek PLN? Bo przy solidnym nastapi krach calych galezi gospodarki w Polsce? Jak te fabryki Smutnego? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAJER Blaschke - TYLKO KTO GO SŁUCHA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 15:14 www.kurier.wzz.org.pl/kz/kz166/5.shtml To nieważne, że to Kurier "Sierpuchów", najbardziej dymiącego związku zawodowego w górnictwie - ważne, że dali się wypowiedzieć mądremu gościowi. TYLKO KTO W TYM RZĄDZIE GO SŁUCHA??? Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Pewnie nikt - tu o zadłużeniu 01.12.03, 22:33 www.iyp.org/Archives/polska/9911/msg00173.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Węgiel IP: *.dsl.anhm01.pacbell.net 30.11.03, 18:36 dzieki za link. Przeczytalem z zainteresowaniem. Czyli zaczyna sie. Idealista Urban ma dosyc rzadowych machloi. Gornicy sa w dobrych rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: Węgiel 30.11.03, 22:26 W sumie niewiele ponad to, co już wcześniej wiedzieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś