monia222 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:06 Może mu się podobasz i postanowił sobie że będziesz miała u niego super oceny, albo może byłaś kiedyś dla niego miła, czy mu w czymś pomogłaś i on chce się w ten sposób odwdzięczyć .......... albo po prostu to świr pzrd napisz kiedyś jak by się coś nowego działo bo to dość ciekawa historia... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:09 uważam że mu się podobasz xDD miałam podobnie z gościem który wcześniej polskiego uczył (na szczęście odszedł) kiedyś wziął mnie do odp. Nic nie wiedziałam a i tak dostałam -5 xD super później mi dziewczyny powiedziały że cały czas na cycki mi się gapił xD teraz mamy babe xD a ona raczej nie gapi mi się na cycki xD ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:10 hm. ;p może poprostu lubi cię i podobasz mu się. xDD albo kompletny z niego debil. !! xD Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:16 albo jest debilem, albo mu się podobasz. ewentualnie bardzo Cię lubi ;] ale tylko dla Ciebie w klasie jest taki łaskawy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
paula7134 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:15 ciesz się , że masz takiego nauczyciela , ja o takich nauczycieli się "modle" jak inni napisali Lubi cie .. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia354 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:16 wiesz co ja bym to wykorzystała bym się wogule nie uczyła na jego lekcje i bym pisała bzdury na zadaniach domowych ja ci nawet zazdroszcze mnie by to pasowało !!!! WoW !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:19 hahaaa masakra ;D . Zakochał się może. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:21 ja bym takiego nauczyciela lubiła, a nie jeszcze obrażała. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:21 Ejj, dobre ;] Też chcę mieć takich nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:25 Znowu te wasze historie. To nieprawdopodobne. Moja szkoła jest zapewne lepsza, bo nie ma w niej nauczycieli jełopów. Czyście poszaleli? Nie wiedzieć, że Rosja jest największym krajem? To bardzo zabawne! Ten nauczyciel to skończony idiota! Takich kretynów powinni skazywać na potępienie, ponieważ to niesprawiedliwe, aby faworyzowano danych uczniów. Ja w mojej klasie jestem najpopularniejsza i najmądrzejsza, a nauczyciele nie faworyzują mnie, tylko gorszych uczniów. Niedorzeczność. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:33 To ty jesteś idiotką. Podajesz jakieś głupie odpowiedzi, a nauczyciel już z ciebie nie może. Tak w duchu to on się nieźle z cb nabija. Pomyśl zanim coś napiszesz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 16:51 u nas jest taki ze zanim sprawdzi klasowke to patrzy kto to pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
naataalkaa94 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 11:42 selena_disney Masz nieźle nasrane w głowie;/Pewnie nikt Cie nie lubi w szkole i jesteś marginesem społecznym i musisz się dowartościować na portalach internetowych.Współczuję rodzicom Twoim! Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_ci_kota Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 17:03 na mój gust to cię trochę faworyzuje Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 13.03.10, 17:08 nie wiem co powiedziec jeśli tylko dla Ciebie tak robi to musiałaś mu czymś zaimponowac* chcesz ??to kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 11:59 to się ciesz a nie... Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 12:02 nie na żekaj masz giciorowo.! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Moja historia (prawdziwa) nauczyciel-debil 20.03.10, 12:07 Nie jest debilem tylko jest niedoświadczony w swoim zawodzie . Nie wiem jak go do szkoły wpuścili ale cóż . Jak widać jego niedoświadczenie wychodzi Ci na dobre . Więc powinnaś się cieszyć . c: Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 tuu . 20.03.10, 12:13 ale masz faajnie ! ; ) u nas np. na kartkówce jeden błąd i czwórka z plusem ; /// ______________________ zagłosujcie proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 12:15 Może cię bardzo lubi albo mu się podobasz Ale tylko tak ciebie traktuje czy inne osoby z twojej klasy też ? Ale fajnie masz 5 i 6 i jeszcze narzekasz Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 12:20 fajnie masz ; D Odpowiedz Link Zgłoś
q__ Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 12:21 ]:- >:prezent :Phó oŃ sHaKhÓhAŁ w tHjuBjE sJE i Cji StaFiA DoBreH oCnEnYh ! Odpowiedz Link Zgłoś
primavera_ Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 13:44 No cóż, może się nie doceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 14:54 Faworyzacja? Albo ukryte zamiary? Odpowiedz Link Zgłoś
aneciaa_15 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 15:09 Ja bym się cieszyła ja mam taką panią i ona mnie raczej lubi i dlatego tak, i moze własnie ten nauczyciel też cię lubi Zależy czy też traktuje tak innych? Ale poza tym masz super stopnie Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 15:11 moze sie mu spodobalas.... zaczelabym sie na twoim miejscu bać, kto wie moze jakis pedofil. Albo debil. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy xP 20.03.10, 15:15 Ej jaki masz problem ?? xdd Dostałaś tyle dobrych ocen a ty go uważasz za debila . To jego problem a nie twój ty się interesuj ocenami ;P Jak ja bym miała takiego nauczyciela to bym była wdzięczna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
klopsik Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 15:55 ty to się cieszyć powinnaś a nie narzekać!! Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 16:42 Jeśli to prawda to się ciesz! Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 16:56 Normalnie bym powiedziała: korzystaj, ale prawda jest taka, że odbije się to później... kiedyś moja koleżanka tak miała, a teraz zawaliła 6 klasę... no, ale nie ważne. Jeśli to prawda, to zazdroszczę. Szkoda, że mam babkę od matmy, bo 5 by się przydała.. Odpowiedz Link Zgłoś
misialina12 Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 16:56 Na moje to powinnaś być szczęśliwa xD Al eto trochę dziwne ... może Cię bardzo lubi czy coś ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bill_tom. Re: Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 16:55 jas bym się na twoim miejscu czieszyła z takich ocen chyba lepsza 5 niż 3? tylko z tego korzystasz Odpowiedz Link Zgłoś
martysia1008 Moja historia(prawdziwa) 'nauczyciel-debil 20.03.10, 17:06 może mu się podobasz ... ale wtedy to ja bym go nazwała pedofilem a nie debilem . Odpowiedz Link Zgłoś