Dodaj do ulubionych

Ubrania dla dzieci

25.04.14, 01:21
Gdzie najczęściej kupujecie dzieciom ubrania? Szukam jakiegoś miejsca, gdzie można niedrogo kupić coś dobrej jakości. Wiem, że istnieją takie miejsca, ale nie miałam szczęścia znaleźć. Przeważnie kupuję coś co się albo szybko psuje albo bardzo dużo kosztuje
Obserwuj wątek
    • sawka221 Re: Ubrania dla dzieci 25.04.14, 06:41
      nie wiem czy są takie miejsca. W lumpie kupisz tanie ubrania byle jakie i cud jak będzie dobry rozmiar. Markowe sklepy mają rozmiar, gwarancje i wysokie ceny ale wydaj mi się że na ubraniach nie można oszczędzać gdyż to nasza jest wizytówka
    • sawka221 Re: Ubrania dla dzieci 01.05.14, 14:03
      ancymonki wyglądają fajnie. Podoba mi się pomysł dzieci które robią ubrania dla innych dzieci.
    • rue Re: Ubrania dla dzieci 01.05.14, 22:40
      Często robisz zakupy przez internet? Nie ma problemów z przesyłką lub z nieodpowiednim rozmiarem?
    • agu9856 Re: Ubrania dla dzieci 14.05.14, 14:43
      Ja myślę, że najlepiej jest kupować w lumpeksie lub na stronach internetowych z darmowymi ogłoszeniami, bo wszystko wychodzi tam o wiele taniej. Moja siostra ostatnio kupiła przez internetbuciki elefanten dla swojego dziecka po bardzo niskiej cenie. W dodatku, takie zakupy pozwalają nam zaoszczędzić sporo czasu smile.
      • rue Re: Ubrania dla dzieci 29.06.14, 13:29
        Strony z darmowymi ogłoszeniami są ryzykowne wg mnie, ponieważ wysyłasz pieniądze w ciemno i nie wiesz czy towar na pewno dostaniesz.
    • chilton Re: Ubrania dla dzieci 27.07.14, 12:23
      A co myślicie o modnych ubraniach dla dzieci? Wyglądają na trochę takie małe-stare wink
    • piaskiemwoczy Re: Ubrania dla dzieci 29.07.14, 14:12
      Moim zdaniem warto szukać dzieciom używane ciuszki na allegro - jako, że dzieci szybko wyrastają to ubrania nie zdążą się zniszczyć, a są za to w niskich cenach.
    • agu9856 Re: Ubrania dla dzieci 31.07.14, 12:55
      Czasem warto wybrać się do lumpeksów, bo jest tam cała masa świetnych rzeczy dla dzieci.
    • carolla27 Re: Ubrania dla dzieci 31.07.16, 20:40
      Nasze dzieciaki uwielbiają ciuszki firmy MUMUkid www.facebook.com/mumukidbrand/ to one decydują co chcą nosić zazwyczaj łączymy je z sieciowymi ubrankami. Polecam za jakość i super nadruki typu palmy, ananasy... Dzieciaki szaleją za kolorami i printami smile
    • monia881 Re: Ubrania dla dzieci 21.09.16, 09:27
      Hej powiedz czy szukasz sklepu internetowego czy stacjonarnego. Jeśli stacjonarnego to w jakim mieście? Jeśli chodzi o sklepy internetowe to szukaj dalej niż 3 pierwsze strony wyszukiwarki Google. Tam są firmy z odzieżą dziecięcą która dopiero się reklamuje i chcą się przebić, mają atrakcyjne ceny a nawet i czasem rabaty czy konkursy. Ja właśnie znalazłam taki sklep jak www.e-pela.com Ubrania wysokiej jakości a cena do jakości jest bardzo mała. Szukaj może znajdziesz właśnie swój ulubiony sklep.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka