Dodaj do ulubionych

Urodziny przyjaciółki. Help me!

21.08.14, 11:39
Hallo! Moja przyjaciolka ma 19 wrzesnia urodziny i nie mam kompletnie pomyslu co jej kupic. Chcialabym, zeby to bylo cos bardzo sentymentalnego typu "BEST FRIENDS", ale nie chce, zeby to byly np. dwa naszyjniki serca przelamane, bo to ma byc prezent dla niej nie dla mnie i dla niej. Cos co pokaze, ze jest dla mnie wazna, ze jest mi bliska osoba, ew. cos co nas wspomina. Moze to byc tez hand made tylko podpowiedzcie mi jaki i jak go wykonac ew. Sorry, ze takie długie xD serceserceserce

PS Moze wy robilyscie cos fajnego, albo dostalyscie
Obserwuj wątek
    • ryszardama Re: Urodziny przyjaciółki. Help me! 21.08.14, 11:56
      A czym Twoja przyjaciółka się interesuje? Oto najprostsze pytanie, które powinnaś sobie zadać przy wyborze prezentu dla niej.
      • angela10105 Re: Urodziny przyjaciółki. Help me! 21.08.14, 12:05
        Imprezami? Wódki jej nie kupie. Nie mamy zainteresowan. Jestesmy zajete szkola, a w wolnych chwilach zyciem towarzyskim. profil matfiz, chlopak, przyjaciolki, rodzina ponad wszystko i nie ma sie wolnego czasu. słucha tego co akurat leci w radio. malo kiedy czyta
    • angela10105 Re: Urodziny przyjaciółki. Help me! 25.08.14, 16:06
      HELP ME
      • angela10105 Re: Urodziny przyjaciółki. Help me! 25.08.14, 16:06
        Odezwijcie sie!
    • denim717 Re: Urodziny przyjaciółki. Help me! 17.09.14, 11:21
      sklep.homedecoration.pl/5-doniczki - tutaj można znaleźć fajne pomysły na prezent prezent
    • gossiak19 Re: Urodziny przyjaciółki. Help me! 20.09.14, 21:21
      Z takich sentymentalnych prezentów to mi się skojarzyło serduszko - puzderko które się otwiera i możesz tam umieścić zdjęcie bliskiej osoby, w aparcie takie są.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka