Dodaj do ulubionych

Ratujemy kotka!

21.08.14, 21:14
Usuwają Kotka! To takie smutne. Normalnie prawie ryczałam, gdy dowiedziałam się o tym crying Potem się z tym pogodziłam, a teraz myślę, że przez ten miesiąc mamy szansę go uratować! Wcale nie mam ochoty przenosić się na Plotka i pewnie nie tylko ja, dlatego zapraszam na forum i na newsy - ROZRUSZAJMY TROCHĘ TEN PORTAL!!!
I przepraszam, że jako jedna z nowych użytkowniczek nie wchodziłam na forum i na newsy też niezbyt często. Po prostu bardzo, ale to bardzo, skupiłam się na blogu, a zapomniałam o samym Kotku wink Tak więc, połączmy siły i ocalmy Kotka!
Obserwuj wątek
    • papaja13 Re: Ratujemy kotka! 21.08.14, 21:33
      Wirze że nam się uda!
      • lubie_pieski. Re: Ratujemy kotka! 21.08.14, 21:53
        Jeśli dużo osób się w to włączy, to może Kotek będzie uratowany! smile
        • lubie_pieski. Re: Ratujemy kotka! 21.08.14, 23:28
          KOTOWICZE!!! Może nie dzisiaj, bo jest późno, ale od jutra zacznijcie wchodzić na forum, komentować i wchodzić na newsy. ROZRUSZAJMY TROCHĘ TEN PORTAL! NIE DOPUŚĆMY DO USUNIĘCIA! Razem damy radę, musimy tylko współpracować!!!
          piwo
    • koralina94 Re: Ratujemy kotka! 21.08.14, 23:45
      Nie chcę studzić Waszego zapału, ale to już raczej niemożliwe. Takich decyzji nie podejmuje się z dnia na dzień i komentowanie raczej niczego już nie zmieni.
      • aga1995 Re: Ratujemy kotka! 22.08.14, 08:37
        zawsze można spróbować ,nic nie zaszkodzi :p
        • lubie_pieski. Re: Ratujemy kotka! 22.08.14, 17:12
          Racja wink Nawet, jeśli to nic nie da, przynajmniej będę z siebie dumna, że spróbowałam coś zrobić. tongue_out
    • selena9 Re: Ratujemy kotka! 22.08.14, 17:27
      Postarajmy się! Dużo komentujmy.
      Może damy radę. Warto myśleć pozytywnie! kiss
      • lubie_pieski. Re: Ratujemy kotka! 22.08.14, 17:35
        Zgadzam się! Przecież i tak nam się uda - Kotka może nie ocalimy, ale będziemy szczęśliwi, że nie poddaliśmy się! Kto wie, może redaktorzy Kotka to wszystko czytają smile
    • lace Re: Ratujemy kotka! 22.08.14, 23:28
      Tak szczerze to musiałby się stać cud aby nie usunęli kotka. Starzy użytkownicy musieliby się zacząć na nowo logować, a i nowi musieliby przybyć... co jest cudem smile Ta decyzja na pewno była przemyślana przez właścicieli portalu gazeta.pl do którego należy kotek i skoro taki krok został podjęty to trudno będzie to zmienić. Zresztą skoro newsy na tej stronie są coraz bardziej beznadziejne to nie dziwota, że zamykają kotka. Ale jasne próbować można smile
    • lubie_pieski. Re: Ratujemy kotka! 24.08.14, 20:11
      Razem wiele zdziałamy! big_grin
    • trzpiotka hm... 24.08.14, 23:34
      Być może kotka udałoby się ocalić, gdyby więcej osób tego chciało, ale jak widać na załączonym obrazku, czyli choćby po ilości komentarzy do tego oto wątku, większość użytkowników ratowanie serwisu ma, za przeproszeniem, w dupie. No, ale jest jeszcze trochę czasu, więc możliwe, że coś się zmieni.

PS Jeżeli miałabym coś doradzić, to proponowałabym stworzenie czegoś w rodzaju petycji z prośbą o nieusuwanie kotka. To nic nadzwyczajnego, po prostu odpowiednio sformułowany wątek, do którego wystarczyłby podpis w komentarzu. W ten sposób zarówno redakcja, jak i osoby zainteresowane ocaleniem portalu zorientowałyby się, ile użytkowników naprawdę jest przeciwnych zamknięciu kotka. Ale to tylko propozycja.
      • lubie_pieski. Re: hm... 25.08.14, 11:36
        Racja smile Dzięki za propozycję wink

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka