lubie_pieski.
25.08.14, 11:53
Najpierw do @trzpiotki:
BARDZO, BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ za podsunięcie pomysłu z petycją
Drodzy redaktorzy Kotka!
Protestuję przeciwko usunięciu portalu Kotek.pl.!
Wiem, zaniedbaliśmy(przynajmniej ja) forum i posty, a skupiliśmy się na blogach, za co z całego serca, w swoim imieniu, PRZEPRASZAM. Dlaczego chcecie usunąć Kotka? Przecież to jest chyba JEDYNY portal plotkarski, na którym użytkownicy są kulturalni i szanują swoje zdanie. Spójrzcie sobie na takie gwiazdunie.pl: tam piszą takie głupoty, że ręce opadają, poza tym wciąż tam przeklinają, spamują i się kłócą! A jakoś nie usuwają tego portalu. Dlatego proszę, przemyślcie sobie, czy warto usunąć taki portal. Wiadomo, że kiedyś i tak Kotek się skończy, ale błagam - JESZCZE NIE TERAZ! Jestem jedną z nowszych użytkowniczek, ale wchodzę tu codziennie. Nie z przyzwyczajenia, nie tylko po to, by czegoś się dowiedzieć - ale poznałam tu wiele bardzo miłych osób. (te osoby pewnie wiedzą, o kim mówię
) I z tego, co widzę, na forum jest wiele interesujących tematów. Szkoda, że dopiero teraz to odkryłam. Dlatego protestuję przeciwko usunięciu Kotka, a redaktorom radzę zastanowić się, czy warto.
PODPISY UŻYTKOWNIKÓW, KTÓRZY SĄ PRZECIW USUNIĘCIU KOTKA.PL:
lubie_pieski.
Drodzy Użytkownicy, jeśli się zgadzacie, to piszcie w komentarzach swoje podpisy.
Przepraszam, jeśli tekst nie jest na zbyt wysokim poziomie, ale nigdy nie pisałam petycji

Więc piszcie! Zobaczmy, ilu nas jest!